щось мені підказує що питання не в заробітку а у відсутності потрібних знайомств
Реклама
Кто может помочь?Все просьбы о помощи постим сюда...
Опубликовано 17 Август 2015 - 19:24
Бажаючих підзаробити не багато
Всегда заказываю у http://booking.uz.gov.ua/
А таг какбэ смысла нету в знакомых.... Просто делаю это иногда заранее ....
Правда есть вариант что часть мест появляется за сутки до отправления или даже позже.... но то 50/50
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 17 Август 2015 - 20:55
щось мені підказує що питання не в заробітку а у відсутності потрібних знайомств
інтересно, що тобі підказує? Яка частина тіла?щось мені підказує що питання не в заробітку а у відсутності потрібних знайомств
Женя, дякую за інфу, але в Києві не дають чіткої інформації, кажуть у Львові є можливість взяти білети навіть в жд касах, так як на це Львівський поїзд.Всегда заказываю у http://booking.uz.gov.ua/
А таг какбэ смысла нету в знакомых.... Просто делаю это иногда заранее ....
Правда есть вариант что часть мест появляется за сутки до отправления или даже позже.... но то 50/50
Опубликовано 17 Август 2015 - 22:11
інтересно, що тобі підказує? Яка частина тіла?
але в Києві не дають чіткої інформації, кажуть у Львові є можливість взяти білети навіть в жд касах, так як на це Львівський поїзд.
на будьякий поїзд можна взяти квиток в будьякому місті через який слідує цей поїзд.
Юджин тобі вірно підказав (якщо звісно ти цього раніше не знав), на сайті завжди актуальна інформація по наявним місцям на поїзди .... в касах на вокзалі а також в касах по вул Гнатюка 22 (сам центр міста) можна придбати квитки (звісно при наявності місць).
за 48годин а потім за 24години скасовуються резерви і броні, плюс люди здають квитки назад. тому якщо моніторити на сайті наявність, квитки можна придбати одразу ж. хоча на особливо популярні напрямки квитки дійсно придбати проблемно.
спробувати "домовитись" можна і в самих касах по вул. Гнатюка. принаймні "в морду ніхто не дасть"
Опубликовано 18 Август 2015 - 09:02
Дякую за інфу, але це я знаю і про сайт і про інше.
на будьякий поїзд можна взяти квиток в будьякому місті через який слідує цей поїзд.
Юджин тобі вірно підказав (якщо звісно ти цього раніше не знав), нао сайті завжди актуальна інформація по наявним місцям на поїзди .... в касах на вокзалі а також в касах по вул Гнатюка 22 (сам центр міста) можна придбати квитки (звісно при наявності місць).
за 48годин а потім за 24години скасовуються резерви і броні, плюс люди здають квитки назад. тому якщо моніторити на сайті наявність, квитки можна придбати одразу ж. хоча на особливо популярні напрямки квитки дійсно придбати проблемно.
спробувати "домовитись" можна і в самих касах по вул. Гнатюка. принаймні "в морду ніхто не дасть"
Агенти які допомагають бронювати квитки кажуть, що у Львові більша можливість взяти квитки.
Мені потрібно щоб хтось заїхав на жд вокзал і дізнався чи є в них резерв і чи можна його викупити за додаткові кошти.
Як роз'яснити мені, це є Львівський потяг і на Київ виділяється не велика кількість квитків, більша частина знаходиться безпосереднє у Вас.
Якщо хтось може під'їхати і дізнатись ци є данні квитки. Мене цікавит тільки купе 026 потяга і має бути відбуття 24 числа.
Опубликовано 14 Сентябрь 2015 - 15:04
що вкручується в передній бампер? Якщо так, то я можу від овб, чи то немає різниці?Привіт
Може хтось позичити крюк від опеля?
Опубликовано 01 Октябрь 2015 - 22:35
Очень нужно чтобы эта бумага была у меня в кривом рогу в субботу
Опубликовано 01 Октябрь 2015 - 22:47
якби після робочий час, без проблем з роботи не вирвусь!
Опубликовано 22 Февраль 2017 - 17:33
Andr_Id,в приймальну заходим для початку http://www.opel-club...m/79-priemnaya/
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
Опубликовано 12 Март 2017 - 17:12
я пригледів достойного стану колеса на самертайм, правда 195 але так як я не маю на меті входити у віраж на грані щносу - то гадаю - фатить
але муче мене питання перебрати передні стійки: як нарід дивиться з висоти досвіду жеби не купувати нові аморти, а реставрувати старі, а спрунджини, пильники і відбійники нові, га?))
Опубликовано 12 Март 2017 - 17:47
як нарід дивиться з висоти досвіду жеби не купувати нові аморти, а реставрувати старі, а спрунджини, пильники і відбійники нові, га?))одне на одне... вигіди немає!
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 13 Март 2017 - 00:10
Привет Львовяне! Кто в теме, подскажите, как добраться к утру (8.00 польского времени) до Варшавы (аэропорт) из Львова. Прибытие во Львов на Интерсити 14,25. Или же, кто подскажет сайт польской жд, узнать отправление поездов из Перемышля до Варшавы. Спасибо.
Опубликовано 13 Март 2017 - 00:25
pieer, http://www.rozklad-pkp.pl/
Найлегше це автобус Львів - Вашава. Але це Він прибуває в Варшаву надто пізно для тебе (((
14.25 у львові ... часу обмаль. їдь зразу на Шегині(з приміського вокзалу ходять маршрутки). там на піший перехід в Медику. В медиці сідаєш на бус до Перемишля, він привезе зразу до вокзала. а далі поїздом до кракова і на варшаву.
май на увазі що там є кілька типів поїздів. і білети не дають тобі окремого місця а дають право проїзду в певному класі вагону (1 або 2). ну окрім поїздів інтерсіті.
загалом часу обмаль тому гарно розплануй подорож.
май на увазі що аеропорт в варшаві не зовсім білья міста. від Варшави-Заходнєй їздять автобуси в аеропорт. але все треба взнавати. давно вже там не був.
Опубликовано 13 Март 2017 - 20:20
Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых