Та якби вони хоч трубку взяли!
Реклама
Кто может помочь?Все просьбы о помощи постим сюда...
Опубликовано 09 Сентябрь 2014 - 15:25
vovik1104, в мене караван. Вони мені сказали, що у них є зараз караван і пружини на нього є, але ціна 1000 грн за пару. Хотів трохи поторгуватися, а вони - передзвонимо через 10 хв. Пройшло 30 хв, дзвоню я. Протягом двох годин не беруть слухавку або скидують, або вимикають телефон. Більше з ними і не говорив. Мабуть і нема в них ніякого каравана. Але хоч сказали би не продамо, не скинемо ціну. Знайшов ніби в другому місці, пообіцяли привезти.
Дякую за відповідь.
Maks2002, теж дякую за відповідь
"Еще используете ДВС на своих авто, обезьяны?" - Никола Те?сла
Опубликовано 10 Сентябрь 2014 - 10:49
С ними были случаи, когда они принимали задаток, а потом оказывалось, что нужной детали у них нет и не было, и они её заказывали в Польше и долго не могли перевезти через границу... Короче, сплошной гемор.Дзвонив до них на лайф,цей шрот біля Львова (Муроване) Я колись в них купував до вектри запчастини,можеш спокійно наложкою замовляти.Питав за пружини казали шо в них тільки седани,а в тебе караван,чи це передні?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 10 Сентябрь 2014 - 13:42
С ними были случаи, когда они принимали задаток, а потом оказывалось, что нужной детали у них нет и не было, и они её заказывали в Польше и долго не могли перевезти через границу... Короче, сплошной гемор.
Тоді в чорний список
Изменено: vovik1104, 10 Сентябрь 2014 - 13:42
Опубликовано 10 Сентябрь 2014 - 20:09
скажу слово в захист - брав в них в різний час ручку круїзу, та пластиковий захист ремня двигуна (чомусь з заводу йде тільки на бензинові версії). По ціні - за ручку круїзу торгувався місяць - дзвонив раз в тиждень - скинули з 50 у.о. до 20 у.о., захист брав за 100 грв., правда був ньюанс - шукали вони його десь годину - реально запчастин в них неміряно і бардак такий, що не можуть нічого знайти.
Опубликовано 10 Сентябрь 2014 - 20:55
згоден мені простіше - у Львові підїхати до них і глянути товар, впевнений, якщо б я не стояв в них під домом, то годину шукати якийсь пластиковий захист за 100грв вони б не стали - швидше б не брали трубку, реально в них великий триповерховий склад запчастин, з вже розібраних розбитих англійських машин - на першому поверсі двигуни і коробки лежать в два ряди по висоті
Опубликовано 12 Сентябрь 2014 - 00:23
за ручку круїзу торгувався місяць - дзвонив раз в тиждень - скинули з 50 у.о. до 20 у.о.Ну ты молодец!
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 23 Сентябрь 2014 - 19:27
Камради... Хто взмозі оприділити і усунути проблему з плаваючим ХХ на чумотекові???
З.І. РХХ міняний не раз.
З.І.І. Мапед не мій.
Опубликовано 23 Сентябрь 2014 - 20:44
....
З.І. Корні передаю далі, до тебе задзвонять.
Якось звучить насторожуюче
Опубликовано 02 Октябрь 2014 - 21:07
Камради... Хто взмозі оприділити і усунути проблему з плаваючим ХХ на чумотекові???
З.І. РХХ міняний не раз.
З.І.І. Мапед не мій.
мАпед - поремонтовано
Опубликовано 19 Январь 2015 - 08:56
скажіть будь ласка, для того хто не в курсі, Назар майстер на всі руки? Просто подумав, якщо виникнуть якісь питання, щоб звернутись )))Звернись до Назара (STELS)
Опубликовано 19 Январь 2015 - 10:55
Назар майстер на всі руки?Нетолько на обе - но у меня возникает подозрение что их 4 ... причем все прямые..
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Январь 2015 - 12:40
Нетолько на обе - но у меня возникает подозрение что их 4 ... причем все прямые..
А якщо серйозно, що саме ремонтує Назар?
Опубликовано 19 Январь 2015 - 13:17
все, крім трахтарів.
Підколов так?)))))
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых