Реклама
Кто может помочь?Все просьбы о помощи постим сюда...
Опубликовано 20 Сентябрь 2013 - 23:14
Привіт усім!
Сьогодні у Львові потрапив у справжню "стресову" ситуацію на світлофорі по вул.Стрийській .
..моторне масло знайшло вихід в систему охолодження, перемішалось з антифризом і вилилось на дорогу через розрив позаду впускного колектора.
Через страховиків викликав евакуатор і кружляв містом в пошуках СТО але ніхто не хоче навіть дивитись на автомобіль!!! Розводять руками, кажуть: вибачте але у нас руки із дупи ростуть і взагалі ми боїмось моторів V6, але якщо ви дуже хочете то ми попробуєм і обійдеться це настльки дорого, що краще їдьте собі далі.
Наразі машина стоїть на території фірми, яка надала евакуатор (дійсно не знав куди подітись). Щиро прошу Вашої допомоги, підскажіть куди можна звернутись, куди тянути машину у Львові? Можливо є у когось рукастий друг чи знайомий моторист у якого не трапляється понос при погляді на мотор V6 (X25XE).
P.S. у мене просто розпач я не знаю що робити(
Опубликовано 21 Сентябрь 2013 - 07:57
Привіт усім!
Сьогодні у Львові потрапив у справжню "стресову" ситуацію на світлофорі по вул.Стрийській .
..моторне масло знайшло вихід в систему охолодження, перемішалось з антифризом і вилилось на дорогу через розрив позаду впускного колектора.
Через страховиків викликав евакуатор і кружляв містом в пошуках СТО але ніхто не хоче навіть дивитись на автомобіль!!! Розводять руками, кажуть: вибачте але у нас руки із дупи ростуть і взагалі ми боїмось моторів V6, але якщо ви дуже хочете то ми попробуєм і обійдеться це настльки дорого, що краще їдьте собі далі.
Наразі машина стоїть на території фірми, яка надала евакуатор (дійсно не знав куди подітись). Щиро прошу Вашої допомоги, підскажіть куди можна звернутись, куди тянути машину у Львові? Можливо є у когось рукастий друг чи знайомий моторист у якого не трапляється понос при погляді на мотор V6 (X25XE).
Притягнути тебе в ЧГ?? Сьогодні якраз там буду. По двигуну швидше за все слабе місце виявилось охолоджувач масла.
Опубликовано 21 Сентябрь 2013 - 12:56
Привіт усім!
мда...Навіть не знаю норм мотористів,не стикався просто з проблемою двигуна.
Опубликовано 24 Март 2014 - 10:50
МайстерОК http://maisterok.lviv.ua/index.html - мікрохвилі, 067-156-04-46 - телевізор...телевізорт там ремонтував - діагностували потребу в заміні процесора, порахували, я відмовився і вони знайшли варіант як той процесор обійти вийло вдвічі дешевше..і та і інша контора на Левандівці вул. Широка
Изменено: Омегоюзер, 24 Март 2014 - 10:52
Опубликовано 02 Апрель 2014 - 11:38
Всем привет!
Для военного врача с Крыма, нужна 2-к. квартира со всей быт.техникой, т.к. люди выезжают только с чемоданами, все оставляют пока там.
Врач будет работать в госпитале на Лычаковской, жена беременная (роды в июне).
Место нахождение к-ры желательно в Лычаковском р-не, если нет, то близлежащие р-ны.
Ребята, помогите пожалуйста в поиске, может знакомые сдают или друзья ..
Заранее спасибо!
Все в этом мире происходит так, как нужно, и только к лучшему...
Опубликовано 03 Апрель 2014 - 11:37
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 03 Апрель 2014 - 17:09
Кто-то из ровенских клубней хотел сдавать квартиру в центре Львова. Уже не помню кто. Напиши в их ветку.
вот он
http://www.opel-club...rtira-vo-lvove/
о95ОО37484 viber
Опубликовано 06 Апрель 2014 - 11:21
МайстерОК http://maisterok.lviv.ua/index.html - мікрохвилі, 067-156-04-46 - телевізор...телевізорт там ремонтував - діагностували потребу в заміні процесора, порахували, я відмовився і вони знайшли варіант як той процесор обійти вийло вдвічі дешевше..і та і інша контора на Левандівці вул. Широка
дякую! все ні як не зберусь туди заїхати
о95ОО37484 viber
Опубликовано 23 Апрель 2014 - 23:52
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 06 Май 2014 - 18:58
Подскажите, а есть ли во Львове посредники для покупок на Asos? А то у меня карты забанены :(
Антон, пока будешь искать, заходи к нам в стоковый магазинчик RED LINE ( ул.Городоцька 86 , Привокзальная) есть обувь, немного одежды, нижнее белье ( сюда лучше с женой )
https://maps.google....бласть&t=m&z=17
напротив это здание ( на фото) и всегда где-то рядом серебристый грязный Astra G Van с клубной наклейкой :smile:
о95ОО37484 viber
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых