но до сих пор не могу понять в какое время происходят действия фильма, склоняюсь что между 1 и 2 мировой войной
Книги цієї серії Вудхаус писав, якщо мені не зраджує пам'ять, з кінця 20-х до початку 50-х, але фільм знятий так, наче все це було у один час, хіба що плюс один рік з кожним наступним сезоном. Я завжди вважав, судячи з машин і музики, що зображений час - самий кінець 20-х або самий початок 30-х, бо машин середини 30-х там ще ніде немає. Якщо спробувати зробити розслідування, то вийде, що не раніше 1931 р., коли була написана пісня Minnie the Moocher, яку вони співають, і не пізніше 1933, коли був відмінений сухий закон у США. З іншого боку, очевидно, автори серіалу не намагалися маніакально зобразити конкретний рік. Берті, який за сценарієм співав виключно дуже свіжі хіти, у тому ж сезоні що й "Мінні зе мучер" співав Nagasaki і Forty-Seven Ginger-Headed Sailors, обидві 1928 р.
До речі, це той рідкісний випадок, коли книга нічого не додає до фільму (як і "Собачье сердце" Булгакова на фоні фільму тоді ще рукопожатного Бортко). Я колись купив здуру книжку "Ваша взяла, Дживс" - там приблизно три серії серіалу, слово в слово. А гра Фрая і Лорі не потребувала хотіти кращого.
в поисках завершившегося сериала из уровня Юристы Бостона, где будет также юмор, а не только пустые разговоры как в Прослушка
Юридичного? З гумором? Крім цього навіть не пригадую. Я має на увазі з хороших. Є типу з гумором серіал про адвокатів з Лас-Вегасу з Белуші і тим актором, котрий грав хлопця, який закорешився з тарганами, але той серіал - дєшовка.
https://www.imdb.com/title/tt1592254/
Сьютс - так, але як адвокатський він з самого початку поверховий і з кожним сезоном все гірший, до того ж дратує абсурдність головної таємниці сюжету, хоча дивитися його все ще можна. І він недозакінчений.
У The Good Wife я багато гумору не пригадую, але про адвокатів.
https://www.imdb.com/title/tt0370139/ - хороший маловідомий серіал з Х'ю Лорі, не про адвокатів, гумору трохи є.
Гумор без адвокатів - це Seinfeld.
tiestovm, прикольно. кроме Сьютс ничего не смотрел
Тру Детектив - реально круть, але жертву маньяків показують всю першу серію, і не тільки першу.
Banshee проти Justified - як Друзі проти Seinfeld, тобто взагалі дитячий, я один сезон на безриб'ї стерпів і далі дивитися бажання немає. Хоча Джастіфайд також розкривається починаючи з другого сезону, а до того досить простий. Але хоч не фантастика про супергероя.