Justified
http://www.kinopoisk.ru/film/500600/
IMDb: 8.70
Це сучасний вестерн, який сподобався навіть мені, хоча я не люблю вестерни (крім "Фаєрфлай", але то також не класичний вестерн). Перший сезон я ненав'язливо мурижив майже два місяці - він нормальний, але крім декількох відносно яскравих типажів і офігєнної природи там цікавого мало що є. Під нього можна їсти (з причини відсутності расчлєньонки), я це ціную, і під нього нормально засинати, поставивши телевізор на таймер - кошмари снитися не будуть. Перший сезон можна (і навіть потрібно, щоб не псувати враження і не втрачати час) сміливо пропустити і не дивитися - на розуміння решти серіалу це не вплине. Але 2-й, 3-й і 4-й сезони - це феєрія, яка за замутом і напруженням мало поступається "Брейкінг Бед" (з урахуванням того, що жанр інший). На 5-му сезоні йде, ІМХО, великий провал по якості (плюс, можливо, невдалий переклад Jaskier, з яким я тільки цей сезон дивився, бо пафосніть розмов явно вища ніж у всіх інших), а на 6-му знову майже повертається на рівень 2-4-го. Найкраща роль Уолтона Гоггінса, з тих що я бачив, при тому, що у нього і у "Щиті" була роль не прохідна. Шикарна епізодична роль Паттона Освальта. Однозначно рекомендую. Кому не сподобається перший сезон - я попереджав, що починати треба з другого.
Круто. Реально круто.