Посему, сериал про Сола тебе должен понравиться.
Само собою. Просто я не хочу з ним підвиснути на півслові, як це кожен рік відбувається з "Грою престолів" (поки вийде новий сезон, я вже забуваю подробиці про половину персонажів, а ігровий світ там досить заморочений і мати уявлення про нього треба) і було з останнім сезоном "Хоумленду".
Еее... до речі, "Банші" мені не сподобався - я подивився більшу половину першої серії, але докази того, що фільм "не мій" з'являлися в такій кількості, що я вирішив не тягнути кота за те саме і припинити екзекуцію. Подробиць не пам'ятаю.
Маззи смотрит всё, что производят )))
До певної міри. Дещо відпадає на стадії опису теми серіалу, типу "Сікс фіт андер" і всілякого про зомбі. Просто багато що я дивлюся навіть не до кінця першої серії, або не більше 2-3 серій, або не до кінця першого сезону. З того, що я не витримав далі першої серії - Frasier (хороший, але я від нього не проперся і покинув, можливо до кращих часів, коли я буду для подібного кіно в настрої), Veep (з відомою тобі актрисою із Зайнфельда, фільм не пішов взагалі), Absolute Power (зі Стівеном Фрайем, якого я як актора глибоко поважаю за Jeeves and Wooster) і White Collar - і це все зовсім непогані фільми, просто не моє. Про "У Філадельфії завжди сонячно" (вважається одним з культових, тільки у ХЗ яких колах) я остаточно зрозумів, що із гівна цукерки не буде десь у середині другого сезону, правда дивився не підряд. Ну а зі "Стрілою" і "Гаваї 5-О" все було ясно дуже швидко - казковий відстій.
Black Adder я мучив багато серій у різних сезонах (оскільки вони тематично різні), але не вкурив - він для мене занадто британський.
Comedians In Cars Getting Coffee не дивився? Це не серіал, але вдалих випусків більше ніж невдалих. Зараз дивлюся третій сезон.