А чего же ты молчишь и держишь такие сериалы? Я после Boardwalk'a неделю выбирал что смотреть, а ты знаешь и молчишь :)
Ну, по-перше, справа смаку.
По-друге, ти читав що я рекомендував у цій темі останні роки? Це якщо вважати, що у нас смаки досить схожі. Ти багато з цього дивився? Так отож. А я рекомендував багато.
До речі, ще раз нагадаю один з найкращих серед останніх переглянутих - http://www.imdb.com/title/tt1833285/
Так, він похмурий і не оптимістичний, особливо перший сезон, але це - фільм.
Між іншим, Підпільну Імперію я не оцінив. Переглянув повністю, фільм як твір кінематографічного мистецтва хороший, визнаю, але не моє зовсім - просто провів час не найгіршим чином, не почерпнув нічого, ні ідей, ні емоцій. Після "Сопрано" - нєзачот. "Босс", до речі, не похмуріший за неї.
Взагалі, треба щось типу особистого рейтингу серіалів написати, вже декілька разів про це думав, тільки невідомо чи хтось його буде читати...
"Корнер" з першої серії не чіпляє взагалі, але потім нормально. Я вважаю, що його у середніх класах треба всім дітям обов'язково показувати - кількість нових наркоманів зменшиться якщо не в рази, то як мінімум на десятки відсотків.
От саме Прослушку я багато разів рекомендував, у тому числі недавно - колегу у білому капелюсі мабуть достав нею.
У нас з ним теж смаки не те щоб зовсім не схожі.
неделю выбирал что смотреть, а ты знаешь
Звертайся, не соромся, щось для тебе підберем. Не останній же раз ти додивляєшся попередній серіал.