Фарго своєрідний. В принципі, сподобався, але не з тих, які я буду передивлятися. Бед Санта і Ватсон у головних ролях - це прикольно. Акторів з Декстера і Брейкінг Бед також було приємно побачити, хоча і в ролях другого плану.
Про Ватсона. Я від цього серіалу з Камбербетчем і коли він тільки з"явився був не у захваті, а зараз записав на безриб"ї третій сезон, витерпів першу серію і зніс нафіг.
Взагалі, серед тих серіалів, які мені відносно недавно дуже подобалися, значна частина виявилася нецікава при спробі повторного перегляду - наприклад, Terriers або Generation Kill. Хороші серіали, просто не придатні на другий раз.
А деякі, від яких я цього не чекав - навпаки, із задоволенням дивишся через декілька років, той же Good Guys (тільки з шостої серії, перші п"ять там страшенно тупі).
Ну, The Wire і Jeeves and Wooster я прогнозовано можу дивитися декілька разів, а Fortysomething - два.
House of Cards - ІМХО, фігня. Додивився перший сезон, щоб дізнатися чим закінчилося. Довелося подивитися ще одну чи дві серії з другого сезону, потім зніс. Рейтинг хороший, а фільм дуже посередній. Ліпстік джангл з рейтингом 6,0 і то кращий.