Реклама
Кому не жалко, поддержите блондинку))
Опубликовано 03 Октябрь 2009 - 18:06
Кастинг прошел отлично, а вчера уже была сьемка)))...
Я под номером 2... Блондинка в малиновом комбинезоне
Крутить будут с понедельника по субботу, после новостей вечером.
И в течении дня, я думаю, тоже крутить должны)
Голосовать можно будет с понедельника, когда покажут первую программу, то бишь вечером Отправлять надо цифру 2 на короткий номер 3090) Стоимость 1 смс - 5 грн)
Тока не отправляйте щас, а то нифига не за меня пойдут
и еще.. спасибо вам, товарищи
Опубликовано 03 Октябрь 2009 - 18:53
Операторы стільникового зв'язку України ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем" (ТМ КИЇВСТАР, DJUICE, МОБІЛИЧ), ЗАТ "Український мобільний зв'язок" (ТМ МТС, JEANS, ЕКОТЕЛ), ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ "Beeline"), ТОВ "Астеліт" (ТМ "Life"), можуть голосувати, відправляючи SMS на номер 3090 з вказуванням ідентифікатору (номеру) учасниці.
№ учасниці 2
ПРИКЛАД:
За учасницю з номером 150 відправляється SMS на номер 3090 з текстом 150 .
4.4. Вартість одного SMS складає – 5,00 грн. з ПДВ, без ПФ.
4.5. Конкурсантка, що набрала найбільшу кількість SMS голосів стає фіналісткою тижня.
4.6. Підсумки голосування оголошуються у недільному випуску Передачі та публікуються на Інтернет-сайті www.tonis.ua.
4.7. Визначення переможця Конкурсу відбувається: 27.12.2009 р.
4.8. Кожна з Учасниць може приймати участь в TV-турі тільки один раз.
4.9. Результати є остаточними й оскарженню до Телеканалу не підлягають.
Изменено: xanter, 03 Октябрь 2009 - 19:01
Опубликовано 03 Октябрь 2009 - 21:23
Драсьте.Драсьте
Мариша, напиши, плиз, точное время выходов в эфир, а то на форуме УОКа круглосуточно торчать могу, а перед телеком на одном и том же канале - нимагу.
Опубликовано 05 Октябрь 2009 - 20:21
у-у-у, как грустно... я в такое время и на машине домой не успеваю добраться... не то, что как щас, на маршрутках...Каждый день в 18 40 - 18 50 сразу после новостей...
каму чаво... а я хотел блондинку... посмотретьхотела комбез посмотреть))))))))))))
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 05 Октябрь 2009 - 21:07
ну я-то не жил...vlad9201, та я с этой блондинкой в одной палате жила 2 недели
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 05 Октябрь 2009 - 21:39
не голосов, а денюха сколько теперь нужно набрать голосов в СМС ?
Опубликовано 05 Октябрь 2009 - 21:43
дыг нипаказывайут...да? ну ладно.. смотри блондинку)))
Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 08:26
Показували вчора, сам дивився два рази, в 20:40 і 23:40дыг нипаказывайут...
Сьогодні:
18:50 Погода
...
20:40 Погода
...
00:10 Погода.
Дивився ще вчора ввечері. Маруся:))), ти з тої п"ятірки реально найкраща!!!
Про твоїх суперниць: одна (та що перша була) не знала куди подіти вільну руку, якісь незрозумілі жести нею робила, друга вся хиталась, третя (Чайка здається прізвище) взагалі просто жахливо виглядала, невдало підібрана сукня підкреслила непропорційність її фігури, четверта десь там щось ляпнула не те (передМачається, чи щось подібне). Всі вони старалися дуже виразно і з інтонацією говорити, придумували якісь занадто мудрі вітання, все це виглядало трохи дико. Ти на їх фоні виглядала на голову вище - і голос приємніший, і інтонація не надумано-награна, і почуваєшся перед камерою природньо і спокійно, і нарешті, ти просто вродливіша . А ще, ти в цій п"ятірці єдина блондинка, і цим також серед інших виділяєшся - дрібничка, яка повинна допомогти тобі запам"ятатись.
СМС-ку відправив, бажаю перемоги!!!
П.С.: Зосередив увагу на конкурсантках, так і не зауважив, яка погода буде, і зранку успішно змок - йшов на роботу, а тут бац - і дощ почався...
Изменено: Hurricane, 06 Октябрь 2009 - 08:41
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 10:16
берёжь кагандаж, бамажгу и записываиж18.50 не успела.. если в 20.40 будет , спрошу у мужа,как записать мона
з.ы. Сегодня будет ишо?
От общей демагогии до дела далеко и всем опять, конечно, не легко....
Опубликовано 12 Октябрь 2009 - 16:21
Маруся, не расстраивайся! Верь в себя и всё бу гут.
не выиграла Марусяяяяя
Котта, вот пусть ТОНИС и плачет...
Опубликовано 13 Октябрь 2009 - 12:07
От общей демагогии до дела далеко и всем опять, конечно, не легко....