Реклама
Фа-фа і аф-афодноклубникам ;)
Опубликовано 03 Август 2009 - 10:07
тобыш фа-фа корсе в составе Оля (за рулём) и Юля (штурман) на перекрёстке на пл. Сталинградской Битвы (около завода Кинескопов).
Опубликовано 03 Август 2009 - 10:44
Корса опять на дорогах города!!! Поздравляю!
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 07 Август 2009 - 08:39
Прикрепленные файлы:
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 09 Август 2009 - 15:11
Это они на конспиративной квартире у Юлки заседаютФаФа Ольке
Опубликовано 11 Август 2009 - 00:07
Ти мну вже всю машину обфафакав, соромно на вулицях міста показатисяФаФа Ольке
де хочемо там і засідаємоЭто они на конспиративной квартире у Юлки заседают
а вам сьогодні ФЕ велике, герррр майор...як не соромно було одноклубницю не пропустити...мусила всю зустрічку через тебе перекривати
Фафа Алексу колись минулого тижня (склероз клятий) на вул. Саксаганського навпроти суду, воть
ФФФФФАФА Мілітарі нині перед 10 вечора на Левицького-Тершаковців...тільки чого ти такого драла дав? коханка в машині була, чи що?
Опубликовано 11 Август 2009 - 11:25
Вот всё вам расскажи, да?коханка в машині була, чи що?
Я сначала не понял, какого милого мне сигналят сзади... светофор красный, стрелочки нет...
А уж когда повернул и начал разгоняться, то узнал машинку сзади и вспомнил, про фа-факаный обычай
В ответ дал Блым-блым аварийкой...
Опубликовано 11 Август 2009 - 15:13
тьотінька постаралася :((((Давно фа-фа не було Вона там завжди стоїть. Без заднього бампера
але вже з заднім бампером
правда без юбки, бо тепер ніде нема по нормальній ціні ірмшеровської :(
і твоїй машинці фафа вчора зранку там, правда здалося що за кермом була дівчина ;)
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 15 Август 2009 - 12:32
лазутчик какой-токто єта????несколько дней назад
Опубликовано 15 Август 2009 - 14:17
Опубликовано 25 Август 2009 - 17:47
Гы... А чё меня не вызывал?Майже Фа-фа Мілітарі в суботу пів десятої вечора під Спартаком з твого фірмового таксі
Опубликовано 25 Август 2009 - 23:11
так почти не ездят... в каждом районе очередь из машин... и едет первая, а не кто захочет...Я, до речі, тепер викликаю виключно твою службу, мо запиши собі адресок - будеш чути в ефірі - приїжджай
так что только случайно могу попасть к тебе, если ты сам мне не позвонишь...
Опубликовано 27 Август 2009 - 07:49
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 27 Август 2009 - 08:39
одним словом - жінкиAutumn - ФАФА! В 8:25 на Петрушевича ...... блин удивляет , как можно стоя на светофоре, смотрется в зеркало и разговаривать по телепону.... (весь мир падаждед)))))
Мечты сбываются!!!
Omega B X20SE 95р --> Omega B X30XE РКПП 99р. Police ECU
Опубликовано 27 Август 2009 - 10:21
Ще можна губи підмалюватиAutumn - ФАФА! В 8:25 на Петрушевича ...... блин удивляет , как можно стоя на светофоре, смотрется в зеркало и разговаривать по телепону.... (весь мир падаждед)))))
Опубликовано 27 Август 2009 - 13:07
Слава Україні!!!
Опубликовано 27 Август 2009 - 15:48
оля нас в києві до столічкі підвозила на фесті. то вона балакала по телепону, писала смс, дивилась в дзеркало, балакала з нами й перемикала передачі... такого екстріму я вжитті не ловив. добре хоч алексу салон не зіпсувавAutumn - ФАФА! В 8:25 на Петрушевича ...... блин удивляет , как можно стоя на светофоре, смотрется в зеркало и разговаривать по телепону.... (весь мир падаждед)))))
Изменено: Lutsk, 27 Август 2009 - 15:49
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 27 Август 2009 - 22:37
Юджин, я тебе покусаю за те, що влаштовуеш мені антирекламу на форумі!!!!!!!!!!РРРРРAutumn - ФАФА! В 8:25 на Петрушевича ...... блин удивляет , как можно стоя на светофоре, смотрется в зеркало и разговаривать по телепону.... (весь мир падаждед)))))
зате ти мене запамятав....хіба не так? а то б потім питав хто така Аутумн)))))))))))))))))))))))))))))оля нас в києві до столічкі підвозила на фесті. то вона балакала по телепону, писала смс, дивилась в дзеркало, балакала з нами й перемикала передачі... такого екстріму я вжитті не ловив. добре хоч алексу салон не зіпсував
Опубликовано 27 Август 2009 - 22:50
до крові не кусай, захмелієшЮджин, я тебе покусаю
я б тебе й так запамятав, у мене память добразате ти мене запамятав....хіба не так? а то б потім питав хто така Аутумн)))))))))))))))))))))))))))))
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых