Того самого???
Реклама
Фа-фа і аф-афодноклубникам ;)
Опубликовано 31 Август 2016 - 23:01
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 15 Ноябрь 2016 - 23:00
в ніч з суботи на неділю, між заправками ОККО і Укрнафта в с Пасіки Зубрицькі, мені хтось тричі побібікав....поки роздуплився, що то клубень міг бути - не встиг побібікати у відповідь, опельок пронісся в сторону зубри...походу астра, але можу помилятись....."ба-бааааА" у відповідь
Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 05:37
paulman, і тобі фафа я довго вдивлявся в зеркало)
Опубликовано 26 Январь 2017 - 15:00
вже вроді одна Святослав собі Astra J взявтут їх 2 штукА.
я думаю можна вікно заднє гаратнути, заодно з власником познайишся і тим більше не в стандартній обстановці)))А хто на червоній Astra G Van часто паркується на парковці Наукова 7Д?
Опубликовано 17 Февраль 2017 - 18:39
Изменено: Ugeen_K, 17 Февраль 2017 - 20:26
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 05 Март 2017 - 22:36
Слава Україні!!!
8 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 8 гостей, 0 скрытых