Народ, хто не вкурсі, я зара на рено, так що можете і мені фафакати
о...о... попрошу поділитись враженнями від володінням таким авто, а то подобається мені такий мобіль, а саме цікавить які має слабі місця?
Опубликовано 06 Май 2015 - 19:44
Приємно, дякую. Ну вражень багато, в основному позитивні, але то довго розказувати, і мабуть краще в пп, щоб лишній раз не смітити в теміо...о... попрошу поділитись враженнями від володінням таким авто, а то подобається мені такий мобіль, а саме цікавить які має слабі місця?
Опубликовано 11 Май 2015 - 13:13
походу його номера...
доречі ФА-ФА вчора на світлофорі( десь біля обіду) біля ТЦ "Іскра" ОВЦ сірого кольору,правда не засік номера,тільки наклейку на задньому склі(в верхньому правому куті) побачив...
NRP то часом був не ти?
Изменено: ventil4401, 11 Май 2015 - 13:15
Опубликовано 12 Май 2015 - 13:14
походу його номера...
доречі ФА-ФА вчора на світлофорі( десь біля обіду) біля ТЦ "Іскра" ОВЦ сірого кольору,правда не засік номера,тільки наклейку на задньому склі(в верхньому правому куті) побачив...
NRP то часом був не ти?
точно не я, але сіра Овечка з наклейкою в верхньому правому куті, думав тільки в мене, в інших львівських овечок наклейки в інших місцях, може зальотний...
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 12 Май 2015 - 13:17
Опубликовано 13 Май 2015 - 16:42
та, універсал мій, довго лазили по рукавичці - закупи на "баняк"
так, то моя мачина, доречі хто вміє шпурніть тою знимкою в тему "наші автомобілі" чи як там
Приємно, дякую. Ну вражень багато, в основному позитивні, але то довго розказувати, і мабуть краще в пп, щоб лишній раз не смітити в темі
ну як можеш - то черкани, що і як з недоліків
Опубликовано 04 Июнь 2015 - 08:12
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 07 Июнь 2015 - 01:59
Vadym,ти поцарапав чиюсь вектру на вул. Мазепи?
Опубликовано 07 Июнь 2015 - 22:07
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 13 Июнь 2015 - 21:00
Опубликовано 17 Июнь 2015 - 19:17
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых