А Ковжуна це де?
Бічна Чайковського.
Опубликовано 15 Ноябрь 2014 - 18:55
komatoz, С днюхой!!!
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 16 Ноябрь 2014 - 22:49
Надо было ему подмигнуть... бампером )))Happy Birthday!
І фа-фа пішому кащею біля АС 2 на переході...
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 22 Январь 2015 - 23:27
фа фа опель вектра, ВС0123СХ припаркована на Пасічній 75, здається бачив ті номера в нас на форумі
Опубликовано 23 Январь 2015 - 22:31
Камради питання! В звязку з останніми подіями в моєму житті http://www.opel-club...luyus/page-204 зустрічне питання. Чи є на місцевому рівні (Львів) рішалкін який за певну винагороду зможе відновити водійське і техпаспорт??
З.І. МедДовідка вже на руках.
Изменено: Bernik, 23 Январь 2015 - 22:32
Опубликовано 05 Февраль 2015 - 23:35
фа фа і аф аф і блим блим фарами ventil4401, сьогодні приблизно 21,55 на проспекті Свободи)
Опубликовано 06 Февраль 2015 - 08:54
По дороге в гараж
Будеш ще раз в гараж їхати - набери (063)8697220,якщо є машина я тут на роботі.
Дякую за фотку - збережу собі
Валеры туфля, ака wkw13
Ваня,ну чому відразу "туфля"??? Караванчег
А по чому ти її впізнав? В нас ще таких білих караванів пару штук їздить.Номер пам'ятаєш,чи по відсутності заглушки в задньому бампері ?
а що він ще не з правильною наклейкою?
Так,він ще з неправильною наклейкою! Тут обіцяли-обіцяли правильну,і .....
Опубликовано 06 Февраль 2015 - 09:50
Ваня зауважив по неканонічній наліпці та номерній рамці
То куда під'їхати за правильною? Цитата:"Обіцяю особисто презентувати правильну наліпку з логотипами опель клубу" - не завжди є можливість приїхати на опелівку.
А на рахунок сепаратистів - я думаю,що і тут їх вистарчає,просто в свій час ця тема тут не була піднята,а тільки там.А в загальному і тут і там більшість нормальні і адекватні люди з правильними поглядами на життя і на все інше.Имхо.
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых