теперь я и "здивований"
Еще и пишет в 04.58...или опять жена?
Опубликовано 23 Апрель 2013 - 23:17
мазду я и видел у тебя на работе
Хорошо что в данный отрезок времени я тебя не поймал пить
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 28 Апрель 2013 - 11:22
Фафа Луаву седня в 12 на Повитряной от встречной чистой красной Авео
чета часто я тебя тут вижу
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 02 Май 2013 - 17:30
Фа-фа MrWolf, вчора біля краківського на Клепарівській (коло 3-ї).
Фа-фа Maks2002, на підземній стоянці в Ашані (коло 5-ї вечора)
:smile:
Вау, то ти навіть їздиш, бо твій ноут постійно тільки стоїть, коли не їду завжди на місці. Чи ти не на ноуті був?
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 02 Май 2013 - 17:38
Вау, то ти навіть їздиш, бо твій ноут постійно тільки стоїть, коли не їду завжди на місці. Чи ти не на ноуті був?
На ноуті, канєшна :smile: Він вдень стоїть, без потреби. Я з колегою на роботу часто їду, близько живе. А ввечері з жоною катаємося по місту :smile: Ну і по вихідним
Опубликовано 21 Май 2013 - 14:41
Слава Україні!!!
Опубликовано 08 Июнь 2013 - 09:43
фафа вчира в 18:00 Кащею на Маршала Рыбалко
Хде твои бампера??
Слава Україні!!!
Опубликовано 09 Июнь 2013 - 09:29
Хде твои бампера??
СохнЮть
Опубликовано 17 Июнь 2013 - 12:28
NRP Блим-Блим 2 дні тому на Мазепи десь в 20-00 правда на Passati b4 вс9298са чорний,якщо що то фафакайте зараз поки на тому коні.
а я думав мєнти , буду знати
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 18 Июнь 2013 - 13:34
Блым Юре military вчера, где-то в 17:45 на трассе Львов - Шегини (перед Городком). На закупы в Польшу ехал? Если вообще это был ты...
Точно... Это я был :smile:
Но тебя заметить не успел... Старею
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 21 Июнь 2013 - 12:34
А он подумал, мож кто моргает, что менты стоят - они там повсюду
Так и было!
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых