Реклама
Фа-фа і аф-афодноклубникам ;)
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 00:02
Третє фа-фа - знову гер майору сьогодні (чи то вчора? у четвер, словом) - точніше, його астрі, яка стояла, очевидно, біля роботи на вул. Листопадового Чину.
Двічі фа-фа білій омезі Вайпера на вул. Крушельницької
І десь о 2й дня сьогодні - фа-фа Матізявочці Паші СПЗ на вул. Зеленій нижче Водоканалу...правда, ти швидко втік
Також фа-фа Алекс_Львову, правда, тебе особисто ніхто не бачив, але точно така сама як твоя вектра сьогодні образила корсу...бачте, припаркувалася "вишенька" попою "надвір" - по попі її і "хряпнули" трошки
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 04:58
Кажется за нами следят! :-)
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 06:49
У середу фа-фа (двічі) Юрі Мілітарі - раз навпроти "Спартака" десь о 12й дня, другий раз на вул. С. Бандери на зустрічному світлофорі десь о 7й вечора. Як виявилося, наш гер майор на провокаційні фа-фа від незнайомих зеленоастрових машинок не реагує навіть якщо всякі там Осені за кермом по пояс висуваються з вікна і руками махають
Третє фа-фа - знову гер майору сьогодні (чи то вчора? у четвер, словом) - точніше, його астрі, яка стояла, очевидно, біля роботи на вул. Листопадового Чину.
Двічі фа-фа білій омезі Вайпера на вул. Крушельницької
І десь о 2й дня сьогодні - фа-фа Матізявочці Паші СПЗ на вул. Зеленій нижче Водоканалу...правда, ти швидко втік
Також фа-фа Алекс_Львову, правда, тебе особисто ніхто не бачив, але точно така сама як твоя вектра сьогодні образила корсу...бачте, припаркувалася "вишенька" попою "надвір" - по попі її і "хряпнули" трошки
Я теж сигналив корсі на кільці на Богдана Хмельницького.Реакція дівчат в ній була млявою
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 18:33
Ага, тобі посигналиш...з такою-то аватаркоюМне уже стало обидно, что я живу не в Львове! Хоть кто-то бы посигналил
штрааааашно
ну ненаю, машина точно твоя стояла, у мене свідок є, двічіТакс... как это мне Фа-фа и без меня..
я все по коммандировкам...
когда у нас намечается следующий сбор?
А щодо "наступного збору" - ти ще за попередні винен щось тебе цього року і не видно було
Опубликовано 06 Июнь 2008 - 21:38
ну ненаю, машина точно твоя стояла, у мене свідок є, двічі
А щодо "наступного збору" - ти ще за попередні винен щось тебе цього року і не видно було
нууу.... )) мене у машині точно не було!!!
Так - ВИНУВАТИЙ - і нема мені прощення!!! я ж і питаю про збори щоб прийти і просити його!!!
Опубликовано 10 Июнь 2008 - 09:22
Опубликовано 10 Июнь 2008 - 13:13
Як це "нічого не світиться" - там тільки лівий габарит не світиться ну а гальма...мда, гальма мали би світитися, але ж нема у мене їх, тих гальм...А я постійно (часто) бачу Олю Autumn, навіть один раз ввечері бачив, що ззаду у неї (її машини) НІЧОГО НЕ СВІТИТЬСЯ !!!
ФА-ФА Оля!
Опубликовано 11 Июнь 2008 - 09:35
Опубликовано 11 Июнь 2008 - 13:19
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 11 Июнь 2008 - 14:47
Буду из Чопа гнать машину, может и заскочу:-)
Или просто "на природу" приедем! ;-)
Опубликовано 12 Июнь 2008 - 00:40
мгм не факт я вже і сама не впевнена, хто частіше мою машину водить - я чи мій водій а якщо побачиш в корсі двох блондинок - то не лякайся, це не двоїння в очах
Тоді я Вас зупиню, сяду між Вами і загадаю бажання
В Дрогобичі і Трускавці буваю на місяць, інколи, декілька раз Так до словаMilitary, ну, ежели в Дрогобыч али в Трускавец кого занесет - то милости просим :)))
еще иногда в Мукачево бываю у родственников жены, но редко... :)))
Опубликовано 13 Июнь 2008 - 04:06
Гы-гы-гы :-)а вообще если сел между нами то уже самому прийдется желания исполнять))))
Надо быть осторожным в своих желаниях! :-)
Опубликовано 13 Июнь 2008 - 10:43
угу причому просто так не відбудешся, 100% так що - добре подумайа вообще если сел между нами то уже самому прийдется желания исполнять))))
ти мене лякаєш
а Юльчик, в принципі, правий на всі 100%;)
професійна робота з мозхом - це тута )))))))))))))))))))))))
а лякатися - вже пізно..раніше треба було лякатися
Опубликовано 13 Июнь 2008 - 11:18
попрошу писАти простіше і докладніше, щоб я міг орієнтуватися в ситуації що склалася. Юля пише що вибілила тебе з середини , і ще до того всього хоче вибілити мозх З попередніх постів я зрозумів що ти, крім того змінила імідж і колір волосся.
Сиджу і журюся: як я тепер тебе обФАФАкаю на дорозі, просто ж невпізнаю
Вимагаю хвото в студію
Опубликовано 20 Январь 2009 - 13:30
а.....то це ти був, той про кого ЮН сказала - "хто це такий розумний бібікає"Екіпажу Вишневої Корси у складі Autumn (за кермом) та Ю.Н., ФА-ФА и АФ-АФ, біля ЛАЗу при повороті на В.Великого від голубовато-сірої Вектри Караван.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых