Не, Андрей. Как по мне, то правильно, что закрыли. Изначально тупиковая тема.
Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 08 Май 2008 - 09:26
А ось відносно куди поїхати порибалити - нічого нового не почитав . Це турбує
Опубликовано 08 Май 2008 - 09:56
а я хочу напится
Так в чём проблема?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 08 Май 2008 - 10:09
Якщо призначення цього форуму - обговорення "лохівського" тюнінгу, пісень Білана і свавілля ДАЇ-шників.... ІМХО з"являються думки, чи варто тоді взагалі вступати в дискусії з будь-якого поводу... Бо ж воно може закінчитися сваркою і обговоренням того, що ( на думку "смотрящих" ) "нам не треба"!!!!!Знаєш Алекс, добре що в нас є деякі модератори телепати і провидці, які здатні передбачити розвиток теми
Сумно мені... Я нічого не маю проти корекції деяких особливо гарячих висловлювань! Навпаки, і ви свідки тому, що я завжди ратував за толерантність... Але це, що я бачу виглядає неприглядно.
Нехай і мені повісять відсотки, але я теж маю право на висловлювання своєї точки зору і вважаю, що не є правильною така позиція.
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???
Опубликовано 08 Май 2008 - 10:28
Опубликовано 08 Май 2008 - 10:42
Павло, друже, я тільки за наведення порядку, повір! Я за недопущення переходу дискусії в лайку і за взаємну повагу... Але це має стосуватись всіх! Тут як на дорозі, до якої ми всі маємо пряме відношення! ПДР мають виконувати ВСІ! А ситуація, про яку говоримо ми зараз, такою не виглядає! Я розумію, що бути 100% об"єктивним неможливо, бо кожна жива людина суб"єктивна, але треба критично оцінювати і свої вчинки ( це я не про тебе )...Enjoy, моя думка може незбігатися з твоєю. але готовий багато віддати, щоб ти міг її висловити (с) не моє і перекручене трошки, АЛЕ все це в межах Правил. Останнім часом форум ІМХО занадто лояльно до користувачів модерується, що приводить до того, що декого заносить
П.С. Ще додам, що 15 років служив у війську і дуже добре розумію, що таке влада, хочь і маленька... Що таке можливість вирішувать НЕ СВОЄ "to be... or not to be"... Це ДУЖЕ непросто, я знаю... Але якщо вже взявся...
Изменено: Enjoy, 08 Май 2008 - 10:52
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???
Опубликовано 10 Май 2008 - 20:06
Без 100 грамм не разобраться!
А я поздравляю всех с прошедшим Днём Победы!!!
Мы даже в задрыпанном Чопе прошли торжественным маршем возле мемориала и вечного огня, выставили в центре города военную палатку, полевую кухню... сварили солдатскую кашу и вообще отлично посидели под кашу, шашлык и водочку!
Опубликовано 13 Май 2008 - 19:29
Суми - рідний сіті :)
Опубликовано 13 Май 2008 - 19:55
http://www.opel-club...topic=50229&hl=
І там добряче гризуться, ставлю 3 пива проти одного, що тему завтра закриють, учасникам роздадуть %
Опубликовано 13 Май 2008 - 20:09
Правильно, Паша. Ты на то и модератор, чтоб потенциально провокационные темы прикрывать. Демократия- в Африке. В Германии- строгий порядок.Toshik, є паралельна тема
І там добряче гризуться, ставлю 3 пива проти одного, що тему завтра закриють, учасникам роздадуть %
Изменено: Alex Lvov, 13 Май 2008 - 20:10
настоящие мастера не применяют его без необходимости.
Опубликовано 13 Май 2008 - 22:35
На одном автомобильном форуме, в правилах, так и написано... ПОЛИТИЧЕСКИЕ ТЕМЫ СТРОГО ЗАПРЕЩЕНЫ!
Очень с этим согласен!
Изменено: Military, 13 Май 2008 - 22:39
Опубликовано 14 Май 2008 - 07:10
Повноважень нехватає модерую тільки "Західну Україну"Правильно, Паша. Ты на то и модератор, чтоб потенциально провокационные темы прикрывать. Демократия- в Африке. В Германии- строгий порядок.
Опубликовано 14 Май 2008 - 20:30
Toshik, є паралельна тема
Я вже там! Пиво ти програв!
Суми - рідний сіті :)
Опубликовано 15 Май 2008 - 06:36
Опубликовано 23 Май 2008 - 13:34
Опубликовано 26 Май 2008 - 13:27
Вернулсяяяяяяяяяяя!!!
Опубликовано 26 Май 2008 - 14:12
Ага, вернувся...де фляшка? коли виставлятимеш за повернення?Уряяяяяяяяяяяяяяяя!!!
Вернулсяяяяяяяяяяя!!!
ПиСи: я люблю бейліз або мартіньку
та боТи краще глянь в сусідній темі, як мені кільку пропонують замість рибалки
Опубликовано 26 Май 2008 - 15:59
Есть варянт даже зимней рыбалки: у пласмасового столика на улице есть дырка для зонтика (типа ЛУНКА), пат стол ставится аквариум с рыбками, за столик садится Дядя Рома с БАЛЬШОЙ бутылкой и маленким удилищем.
Думаю дальше фантазию развивать е стоит так как мы можем присутствовать и наблюдать все стороны данного процеса неотрывая нашего сопесочника от столь приятного и любимого им процесса.
Вот так можем совместить приятное с полезным...............
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 26 Май 2008 - 16:20
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых