Куплю шини CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 205/55R16.
Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 11 Апрель 2018 - 09:17
Я минулого року шукав шини-так саме дешевше було на автобазарі на Зеленій(є там 1 будка з адекватними цінами). Вийшло вигідніше ніж замовляти в інтернеті. Брав CONTINENTAL SPORT CONTACT 5 245/45R18
Десь навіть візитка їх була
Изменено: NaZaR-Lviv, 11 Апрель 2018 - 09:18
Опубликовано 11 Апрель 2018 - 09:21
Напиши номер будки, або їх контактиЯ минулого року шукав шини-так саме дешевше було на автобазарі на Зеленій(є там 1 будка з адекватними цінами). Вийшло вигідніше ніж замовляти в інтернеті. Брав CONTINENTAL SPORT CONTACT 5 245/45R18
Десь навіть візитка їх була
Опубликовано 21 Апрель 2019 - 18:19
Всім привіт! Цікаво кого більше: тих, хто вже голосував, чи тих, хто вербові гілки св'ятив?
О... Ти ба... Давно тебе не чути було )))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 23 Май 2019 - 12:20
Люля,Коли заїзд??
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 19 Июнь 2019 - 09:35
Народ, хто який сервіс у Львові порадить для ремонту генератора?
Міняв підшипники генератора на Дж. Вашингтона, роботою та підходом задоволений. Досить швидко та якісно.
ОСь їх сайт http://www.star-servis.com.ua
Опубликовано 19 Июнь 2019 - 10:48
MBear,NaZaR-Lviv, Мені більше сподобався сервіс на Джерельній.
Слава Україні!!!
Опубликовано 20 Июнь 2019 - 15:12
НЕ заперечую. Я просто живу поруч і немає сенсу їхати десь далеко
Это из серии : "Я настолько ленив что ремонтирую машину на работе" ))))
Слава Україні!!!
Опубликовано 22 Январь 2020 - 10:12
Ну в бачку є позначено який рівень на холодну має бути. Якщо Ви доливаєте часто антифриз, можливо, у Вас проблема із теплообмінником. Ви б створили тему у відповідному розділі описали свою проблему :)народ, поділіться в кого який рівень охолоджуючої рідини в розширювальному бачку і чи доливаєте її? якщо так, то як часто? Astra H , двигун A16XER або Z16XER
В мене була астра з z16xer та зінка з a18xer, в інсігнії міняв прокладки теплообмінника. Не дуже дешеве задоволення, якщо брати оригінал і робота теж непроста, але варто це пофіксити!
Изменено: NaZaR-Lviv, 22 Январь 2020 - 10:13
Опубликовано 22 Январь 2020 - 13:57
NaZaR-Lviv, дякую за Ваш відгук! Ні ще за 7 років нічого не доливав, але рівень нижче за намальований на холодну....
Зараз холодна пора, звичайно, що рівень може трішки бути нижчим. Ну і бажано замінити рідину, якщо Ви не доливали за 7 років нічого(я розумію що й не міняли)
Опубликовано 28 Январь 2020 - 09:57
TPAKTOPICT, сьогодні в 12 ночі?
TPAKTOPICT,від 1169 грн
Опубликовано 28 Январь 2020 - 17:59
TPAKTOPICT, я думаю цілком а скільки людей?
і коли саме?
4 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых