ну якщо не навчиш,то заїхавши в морду хоть настрашиш,і на наступний раз він буде знати ,яке наказання. його може чекати
Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 15 Февраль 2015 - 14:54
абсолютно логічно.задовбали олені які з внутрішньої смуги повертають праворуч,і щей тобі сигнале нагло.
а мене нервують інелектуали, які обганяють справа і доказують, що так і має бути. Раз в місяць мушу когось відівчати від тої звички.
А внутрішня смуга на кільці - патова ситуація - попав в неї в час пік - крути 2 кільця щоб перебудуватись в зовнішню, або ще можна зобразити "барана по галицьки" - тупо стати, включити правий поворот, заблокувати 5-а машинами за собою виїзд на кільце і "гонорово" перебудуватись в зовнішню смугу
Опубликовано 15 Февраль 2015 - 16:12
а мене нервують інелектуали, які обганяють справа і доказують, що так і має бути. Раз в місяць мушу когось відівчати від тої звички.
Якщо попереду їде замріяний тормоз, і не дивиться чи він комусь заважає(я туво їду шіздєсєт і мені всі пох),то я з права обганяю,якщо маю час то ше перед ним торможу.В правилах чітко вказано триматись правої смуги,якщо вона вільна.
Опубликовано 15 Февраль 2015 - 17:06
+1Якщо попереду їде замріяний тормоз, і не дивиться чи він комусь заважає(я туво їду шіздєсєт і мені всі пох),то я з права обганяю,якщо маю час то ше перед ним торможу.В правилах чітко вказано триматись правої смуги,якщо вона вільна.
Я раз мав возити весілля і попросив в хресного lc 100 ну і пару днів катався, ви б бачили очі людей, коли я їм уступав дорогу, а особливо запамятався вираз обличчя, чувака на ваз 2101 коли на патона пропустив його, ну дууууже здивовані очі мав)
Бачите так в країні склалось, чим більше нулів на шильдику твого авто, тим менше знаків в тебе на дорозі...(прийнаймні для більшості власників 200 lx i rx))
Опубликовано 15 Февраль 2015 - 18:06
А внутрішня смуга на кільці - патова ситуація - попав в неї в час пік - крути 2 кільця щоб перебудуватись в зовнішню, або ще можна зобразити "барана по галицьки" - тупо стати, включити правий поворот, заблокувати 5-а машинами за собою виїзд на кільце і "гонорово" перебудуватись в зовнішню смугу
ти трохи путаєш!є чітка рядність і нєх.......її порушувати,і не треба буде нікому дурних кругів мотати
Опубликовано 15 Февраль 2015 - 21:09
от про що я писав - ящо мій перший зїзд - тоді "ще можна перестроїтись вправо не доїжджаючи до кільця.",
якщо - другий, третій , четвертий, то "нарізАти коло за колом, поки не з"їдеш)", або варіант "галицький баран", або тупо їхати по зовнішньому краю і дудіти як рагуль тим, хто хоче перебудуватись з внутрішнього
Опубликовано 15 Февраль 2015 - 21:28
ну так про те і мова,що даний розклад руху по кільцю спростить рух по ньому,і взагалі так має бути всюди,як на мене.вже не буде спору хто кого мав пропустити,так,як чітка визначеність рядності все спрощує.
хоча і там баранів хватить.З Рясне ще довго їздили по привичці,хоча знак змінив головну дорогу.
Опубликовано 17 Февраль 2015 - 00:26
Я по тому кільцю вже 12 років катаюсь, і ніколи проблем не мав, а новий варіант проїзду просто буде чітко регламентувати проїзд і спростить його, тре по всьому Львову так зробити
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 18 Февраль 2015 - 17:52
"нова схема проїзду спростить" - нинішніх правил ніхто...майже не дотримується, гадаєте нововведення хтось завчить і притримуватиметься?!))
з часом завчать, а спочатку будуть їздити по звичці
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 19 Февраль 2015 - 10:01
vovik1104, Вова, а ще в правилах вказано що в місті максимальна швидкість 60км/г і чим ти відрізняєшся від того "замріяного" в плані порушень ПДР ? Хоча якщо він їде 40-50 там де можна сміливо їхати більше то погоджуюсь ... але без "навчань" !
Макс (на опелівці якщо треба, то детально поясню),тобі не треба знати ,чого ця людина взаді спішить ,а просто звільнити лівий ряд,якщо вільний правий.А чим я відрізняюсь,проїдешся колись зімною, можливо зрозумієш(запитай в Назара).а вчити треба.І нема різниці чи то лохус,чи жопель,навіть запор,я все звільняю лвіий ряд (також вчу без різниці), навіть якщо він повністю вільний.
Опубликовано 19 Февраль 2015 - 12:39
vovik1104, Вова, я не люблю розвивати такі теми тому що толку з них нуль .... але ти не вірно мене зрозумів мій основний посил ... я більше питав про те чим відрізняється людина яка перевищує швидкість (згідно ПДР) від людини яка їде законних 60 в лівому ряді (і ой далеко не факт що вона порушує ПДР, бо в ПДР є текст "при інтесивному русі" а от визначення інтенсивності нема!).
так от питання .... чому ти вважаєш що один порушник більш правіший ніж другий ?
про те як ми їздимо і чому тут вже зовсім інше питання, і повторюсь істини і спільного знаменника ми не знайдемо тому дискутувати на цю тему не варто ... є ПДР їх треба виконувати ... всім !
Опубликовано 19 Февраль 2015 - 12:52
vovik1104, Вова, я не люблю розвивати такі теми тому що толку з них нуль .... але ти не вірно мене зрозумів мій основний посил ... я більше питав про те чим відрізняється людина яка перевищує швидкість (згідно ПДР) від людини яка їде законних 60 в лівому ряді (і ой далеко не факт що вона порушує ПДР, бо в ПДР є текст "при інтесивному русі" а от визначення інтенсивності нема!).
так от питання .... чому ти вважаєш що один порушник більш правіший ніж другий ?
про те як ми їздимо і чому тут вже зовсім інше питання, і повторюсь істини і спільного знаменника ми не знайдемо тому дискутувати на цю тему не варто ... є ПДР їх треба виконувати ... всім !
Я впевнений що ти в чомусь геній.Дискусії не буде.Є дві полоси в одному напрямку,ти маєш рухатись в правому крайньому. .
То що ти рухаєшся в лівому, при вільному правому, ти вже не дотримуєшся правил,про що далі можна дискутувати? Вчити треба,є багато спец автівок які не мають розпізавальних знаків.Можливо я мало проїздив,і чогось не розумію.може колись при зустрічі розясниш шоб не засирати форум.(через тормозів більшість ДТП,і заторів в місті) КРАПКА.
Опубликовано 19 Февраль 2015 - 22:33
Я впевнений що ти в чомусь геній.Дискусії не буде.Є дві полоси в одному напрямку,ти маєш рухатись в правому крайньому. .
То що ти рухаєшся в лівому, при вільному правому, ти вже не дотримуєшся правил,про що далі можна дискутувати? Вчити треба,є багато спец автівок які не мають розпізавальних знаків.Можливо я мало проїздив,і чогось не розумію.може колись при зустрічі розясниш шоб не засирати форум.(через тормозів більшість ДТП,і заторів в місті) КРАПКА.
+1
Опубликовано 20 Февраль 2015 - 00:52
Опубликовано 20 Февраль 2015 - 20:53
ventil4401,C днюхой!!!
ЗЫ: Ходил седня к artist22 на сладенькое... Сладенькое вполне комильфо .. и кофем потом тож вкусным угостили..
Изменено: Ugeen_K, 20 Февраль 2015 - 20:55
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых