фамілії, адреси, явки?
Павлик Морозов і Вася Пупкін
Опубликовано 16 Май 2013 - 18:17
Омегоюзер, Мар'ян, звичайно - вибач, проте "красЫво поЙОшь"
Опубликовано 16 Май 2013 - 19:15
ну, принаймні кажу те, що знаю і те що бачу зсередини
і якби крав так як тут і всюди повідають - їздив би точно не на двадцятирічній мачині)))
Мар"ян!Я майже всплакнув.Особливо коли ви порівняли те,що ви називаєте дорогами, з нашою медициною.Тільки медицина у нас безкоштовна де-юре,а в дороги ви зариваєте далеко немаленькі кошти.А результат один
Опубликовано 16 Май 2013 - 19:28
Мар"ян!Я майже всплакнув.Особливо коли ви порівняли те,що ви називаєте дорогами, з нашою медициною.Тільки медицина у нас безкоштовна де-юре,а в дороги ви зариваєте далеко немаленькі кошти.А результат один
мИ закриваємо? факти.. давай факти))
і доречі, не зрозумів Львів-Шегині окрім обходу Городка, Львів Краковець, Львів Рава Руська, ділянка на ад Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий, західний обхід Львова, підїзд до м.Львова то не дороги? чи я може не в Україні живу?
ой, ми на ви чи як?)
Тільки медицина у нас безкоштовна де-юре
і? взятки чи подарунки чи як хочете називати то що дається лікарям то не стимул до роботи?
і щодо "закриваєте суми", ще раз нагадую - виділені кошти на папер не є фактом що вони поступлять на рахунки казначейства
Опубликовано 16 Май 2013 - 19:31
Опубликовано 16 Май 2013 - 19:35
і? взятки чи подарунки чи як хочете називати то що дається лікарям то не стимул до роботи?
і щодо "закриваєте суми", ще раз нагадую - виділені кошти на папер не є фактом що вони поступлять на рахунки казначейства
Взятки чи подарунки тільки тримають лікарів,щоб вони не змінили свій фах.Тут проблема в іншому:на медицину виділяють якісь гроші(цифр не знаю,тоу не можу порівняти з фінансуванням автодору).Цих грошей однозначно є недостатньо(думаю,зарпалти лікрів ви знаєте).Але лікарі не розказують,що їм там щось не проплатили і т.д.І біля лікарень не лежать трупи людей щабелями,викликаючи гнів спільноти.Різницю бачите?В усякому разі на нашу медицину при всіх її недоліках чомусь так не жаліються,як на наші дороги
Опубликовано 16 Май 2013 - 19:40
Назік, чого замріявся - тема форуму яка?)) от і балакаю)
Але лікарі не розказують,що їм там щось не проплатили
правильно не розказують, бо окрім того "збоку мають", як і освітяни...доречі медінститут наповнений мажорами чого? як думаєте?))) престижність професії? чи поголовно обожнюють рятувати людські життя?
.Цих грошей однозначно є недостатньо
а, ну звісно, а "Укравтодору" насипають відповідно до нормативної потреби)))
ще скажіть "я сплачую податок купуючи нафтопродукти"))
Опубликовано 16 Май 2013 - 19:49
Назік, чого замріявся - тема форуму яка?)) от і балакаю)
Але лікарі не розказують,що їм там щось не проплатили
правильно не розказують, бо окрім того "збоку мають", як і освітяни...доречі медінститут наповнений мажорами чого? як думаєте?))) престижність професії? чи поголовно обожнюють рятувати людські життя?
.Цих грошей однозначно є недостатньо
а, ну звісно, а "Укравтодору" насипають відповідно до нормативної потреби)))
ще скажіть "я сплачую податок купуючи нафтопродукти"))
Та мені пох.ви тут почали розказувати про безкоштовну медицину.Мені теж почати розказувати,що наші хірурги зробили диво,врятувавши когось за ті жалюгідні гроші,що їм платять?Це стосовно того,що ви розказуєте про наявність малої кількості нормальних доріг на фоні великої кількості не доріг,а напрямків.Повірте,що наша медицина теж корумпована,але людині померти вона не дасть.В усякому разі массово,бо ніакше штабелі лежали б біля лікарень.Ви ж розказуєте,що ви робите все, що можете.На фоні того,що я бачу на наших дорогах,мені смішно це читати
Опубликовано 16 Май 2013 - 20:05
от так само одиничні випадки серед смертей і рецидивів через неправильну діагностику, неправильні курси лікування і т.д.
от то
вірно..."вам пох"..в державі суцільний порядок..бо безпорядку просто напросто не видно...а дорога чи напрямок - ось вони....з 2014 року місцеві дороги (районні С та обласного значення О) передаватимуться на баланс органів місцевого самоврядування...от тоді можна буде говорити...чи Укравтодор був винен чи ні.час покаже
тре тему мінєти, бо консенсусу ітак не буде)))...такс ну то що...Огнєвіч увійде в трійку чи може все-таки переможе?
Опубликовано 16 Май 2013 - 20:49
я не покриваю, я намагаюсь пояснити що не все так прозоро...а щодо корумпованості - вся Країна корумпована))
чё надо?
анекдот такий є...дівчина білявка в селі в горах пробила колесо...ходить навколо шкрабає голову...підїжджає дєд з кумом на фірі..вона "памагітє. што дєлать?" він каже дивлячись на спущене колесо: "тре мінєти" вона:"трі? вам і куму вашему сделаю...коню нєбуду"
хтось має або запис або посилання на останній бій Флойда Дж Мейвезера? той що мали показувати на 2+2 вокурат на другий день після трансляції Вол.Кличка бою
Изменено: Омегоюзер, 16 Май 2013 - 20:22
Опубликовано 17 Май 2013 - 22:58
анекдот такий є...дівчина білявка в селі в горах пробила колесо...ходить навколо шкрабає голову...підїжджає дєд з кумом на фірі..вона "памагітє. што дєлать?" він каже дивлячись на спущене колесо: "тре мінєти" вона:
Опубликовано 19 Май 2013 - 21:06
ну та, інтерпритацій щодо завершення є кілька штук.....таку теж знаю)
інфо на затравку....звільнився директор Львівського облавтодору.....тепер повна анархія буде)
спонеділка начальник служби автодоріг області їде захищати плани робіт на 2013-2014рр. про результати відчитаюсь
кому цікаві пропозиції що захищатимуться - звертайтесь...відкрию карти...звісно ж не для протоколу
Изменено: Омегоюзер, 19 Май 2013 - 21:15
Опубликовано 19 Май 2013 - 23:14
ну та, інтерпритацій щодо завершення є кілька штук.....таку теж знаю)
інфо на затравку....звільнився директор Львівського облавтодору.....тепер повна анархія буде)
спонеділка начальник служби автодоріг області їде захищати плани робіт на 2013-2014рр. про результати відчитаюсь
кому цікаві пропозиції що захищатимуться - звертайтесь...відкрию карти...звісно ж не для протоколу
Скажи щось добре про H-09 Зелена - Давидів - Залісся - Бібрика
Опубликовано 21 Май 2013 - 22:15
Скажи щось добре про H-09 Зелена - Давидів - Залісся - Бібрка
чуть інакше Мукачеве – Рахів – Богородчани - Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів так от...в планах є дві діланки - початок - то від межі області км 388+396 - км 393+396 та Зелена 429+169 км 432+169
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых