Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 12 Апрель 2013 - 10:59
Изменено: pikach00, 12 Апрель 2013 - 10:59
Опубликовано 19 Апрель 2013 - 16:00
Одноклубники, може хтось має бажання відпочити в Греції (о.Кріт). Ситуація така: в сусідів по фірмі горить путівка (клієнти відмовилися), але треба мати відкриту шенгенську візу.
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 20 Апрель 2013 - 20:44
Одноклубники, може хтось має бажання відпочити в Греції (о.Кріт). Ситуація така: в сусідів по фірмі горить путівка (клієнти відмовилися), але треба мати відкриту шенгенську візу.
готель ALDEMAR ROYAL MARE 5* номер BUNGALOW GARDEN VIEWхарчування НВ на двох дорослихвиліт зі ЛЬВОВА з 07.05 по 16.05вартість 1430€ДЛЯ ТУРИСТІВ З ВЛАСНОЮ ШЕНГЕН ВІЗОЮ!!!!!!тел./факс (032)261-64-36 моб. 0673402371
Ех... бажання то є, а можливостей нема
Опубликовано 22 Апрель 2013 - 11:45
Наразі так.З вікна фото.
Ги..)) зразу видно, що "правильне" тачко для господарки, - вон скльки піску уже "притаранив" .
ЗІ:
Опубликовано 22 Апрель 2013 - 18:44
vovik1104, Поздравляю с обновкой!
Приглашай в Саванну - обмывать будем!
Изменено: Military, 22 Апрель 2013 - 18:45
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 15 Май 2013 - 20:05
а хто знає що там з ремонтом по вул.Богданівський? Є можливість проскочити з Пасічної/Личаківської на АС2? який об'їзд?
Цегли стоять, а по дорозі вже давно всі їзДють ))
ЗІ: В когось, ще залишилась біла наклЄйка ? .
Опубликовано 15 Май 2013 - 23:08
"так СІ стало" , розпочинаю "новий проект", по "підняттю" чергового творіння GM.
ЗІ: Щоб "прогодувати" той "клас" тра ... .
STELS, а ти де пропав?, давно тебе не було на опелевке...
ти мну треба как художнык художнику :)))!!
Так телеХфон, вродь, ніхто не відміняв
Опубликовано 15 Май 2013 - 23:32
Maks2002, Угу.
Опубликовано 16 Май 2013 - 13:22
Юрку, а чому ти кажеш що автодор - рагулі?! і кого конкретно ти маєгш на увазі? Львівський облавтодор? службу автомобільних доріг у Львівській області? Державне агентство автомобільних доріг України?
перш ніж обзиватися - поцікався станом фінансування цього року, попередні роки....чити думаєш, що умовно кажучи - можеш купити собі опель зінку, маючи коштів на кадет дзюравий?)))
не все так просто ,як здається - взяли і зробили дорогу)) дороги які робились до євро не введені в експлуатацію, бо роботи не завершені повністю...держава за проведену роботу на тих дорогах заборгувала 300 млн.грн. тобто фірми робили роботу за обігові кошти та кредити....тепер їм постачальники не дають в борг матеріали...більш потужні організації виживають, а менш - або вмирають або сидять тихонько чекаючи манни небесної...поменше слухайте зіки про вкрадені гроші, виділені гроші......ніхіра не виділено фактично...на папері є а факту ноль, так що влада і іже з ними - рагулі, так правильніше буде))....в державі всюди такий бардак - просто дороги бачать всі..а медицина "безкоштовна", а освіта аналогічно..тощо
а про фактичне фінансування скажу особисто - з всіма надбавками (то коли є кошти і проводяться роботи) моя зп біля 5500 +/-. на сьогодення я отримую 1500...
дружина 1000 оті маємо сукупний дохід))...доречі, мабуть буду продавати твою і свою ООБ...доведу до пуття і реалізовуватиму
Опубликовано 16 Май 2013 - 13:28
Омегоюзер, все що ти сказав звучить дуже гарно, але я маю знайомих в облавтодорі (наближені до керівництва), які плачуть що гроші не виділяються, тільки чомусь особняки ростуть як гриби після дощу і автопарк постійно оновлюється. Поясни як таке може бути.
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 16 Май 2013 - 14:49
Омегоюзер, все що ти сказав звучить дуже гарно, але я маю знайомих в облавтодорі (наближені до керівництва), які плачуть що гроші не виділяються, тільки чомусь особняки ростуть як гриби після дощу і автопарк постійно оновлюється. Поясни як таке може бути
це ж елементарно)) в Україні є правило "хто що охороняє - той те і має"....не можу заперечувати той факт, що крадуть....думаю, всі крадуть - хто має таку можливість, але..коли фінансування ноль - то нема з чого "брати" це раз....друге - толкові люди, які мають доступ до вирішення певних питань можуть впливати на процеси лобіювання того чи іншого підрядника, за що йому і "аукається"...і таких ситуацій повно можна видумувати як приклад, адже "хочеш жити - вмій крутитись"....думаю нічого нового я не розповів - зе загальновідомі речі на пострадянському просторі
але зверніть увагу на погоду - будівельний сезон, як кажуть в розгарі....а підрядник латає ямки в той час коли потрібно давно дороги ці не те що капітально ремонтувати, я б навіть сказав реконструювати, адже ті стандарти які діяли на час будівництва доріг не витримують того що маємо на даний час (я про навантаження на дорожнє покриття), бо, які колись були вантажні авто, а які зараз фури з перегрузом
Давним давно профукані міжремонтні терміни, які тільки можуть бути. Кожного року возяться пропозиції щодо фінансування на роботи по ремонту доріг. Їх настільки крамсають що залишається пів нуля.
http://zakon4.rada.g...show/219-2013-п почитавши це, неважко здогадатись, що майже все - то гроші на дороги, які робились під євро, а саме повернення боргів за роботи які вже виконані
на даний час робота служби здебільшого працює на контролюючі органи (одна перевірка змінює іншу) і на відписування листів на стандартні запитання "коли зробите дорогу такуто" "скільки коштів виділено на такий то район чи дорогу" тощо відразу відповідаю)) роботи з ремонтів доріг будуть проводитись за кошти дрібного поточного ремонту та експлуатаційного утримання після надходження фактичного фінансування
Омегоюзер, (наближені до керівництва), які плачуть що гроші не виділяються, тільки чомусь особняки ростуть як гриби після дощу і автопарк постійно оновлюється.
фамілії, адреси, явки?
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых