Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 23 Январь 2013 - 00:24
я від водоканалу думав їхати в Ашан, але потім біля ЛАЗу передумав і поїхав по В.Великого до нового цуму, по дорозі почув по радіо що на скнилівському мості друга аварія сталась. ну думаю піпєц, городоцька стоїть. поїхав по кульпарківській на кільцеву і по ній до Метро. мляяяяя а на кільцевй дорога-"скло", місцями їду 40-50км. і машину трохиводить ( а коли у мене машину водить то це крайня степінь ожеледиці) при тому ! смуга в зворотньому напрямку більш роз'їжджена і там не так слизько.
так що сьогодні день бляхара вдався точно. по дорозі бачив десь зо три аварії.
Опубликовано 24 Январь 2013 - 03:39
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 17 Февраль 2013 - 14:54
Можлива допомога в любих питаннях... http://roadcontrol.o...forum/index.php
Изменено: FANTEK, 17 Февраль 2013 - 14:55
80938798012 Альо- альо
Опубликовано 15 Март 2013 - 21:01
пасажирський транспорт повністю забитий, іто його не дуже багато на маргшрутах.. просто колапс якись
ну і копіпастну з львівського тюнінг клубу своє повідомлення:
Такс, так як я і писав пішли з друзями допомагати розпихати машину, правда зібралось нас тільки 2-є я і Hard (я був в лижній яскраво червоній куртці а хард в оранжевій шапці, мб хтось бачив)) і лопату я так і ніде не знайшов.. а вона знадобилась би.. Направились на перехрестя виговського-любінська, по дорозі штовханули кілька машин, почали підпихати машини як їхали зі сторони південного, зразу до нас під"єднались 2 малих, яких на довго не вистачило і через 10хв вони вже змились, в цей час нас багато хто знімав на камеру а допомгти ніхто не хотів.. потім вибіг якись п"яний мужик і почав активно всіх підпихати.. вроді все пішло непогано але через 40хв сид вже не було.. вирішили прогулятись на перехрестя любінська-петлюри-яворницького, тут роботи було поменше, і з"явилось дуже багато охочих допомгти підпихати, що не могло непорадувати, нас вже було 4-8 ропихали машини на ура.. але знову замучились+прийшло якесь п"яне бидло нам на заміну) і ми вирішили вернутись назад на виговського, зупинились зі на повороті з любінської на виговського(направо в сторону городоцької) де успішно розпихали машини які зупиняоись пропускати пішоходів
для порівняння наша сторона дороги:
і протилежна:
хча там теж організувалась вже яась мінімальна група що радувало))
вирішили піти допомогти на ту сторону, поки порозпихували машини там то вже на "нашій" стороні назбиарвся свій затор.. тому близько пів години успішно ропихали всіх на "нашій" стороні і на завершення в час пік пішли поштовхали вже зі сторони підвленного..
тепер розкажу про враження
Почну з позитиву:
1) радує що все ж таки потім через довгий час появились люди які підключились до нашої допомоги, і теж певні групи людей які допомгали рохпихати машини
2) 50% водіїв встаралось якось подякувати тобто помигали авраійкою посигналили, крикнули через вікно і т.д.. було 2 випадку коли пропонували гроші які ми звичайно не брали, не заради них ми прийшли
і напевно на цьому радості закінчуються
ну і про негативне:
1) всі знімають на камеру як ми випихаєм машини а допогти ніхто не бажає, тільки знімають,знімають і знімають
2) бидлопішоходи які матюкають водіїв які ітак мучаться ато і стукають копають машини і т.д
3) ситуація вже під вечір: штовхаємо в двох машину підходить помаленько бидло стукає водію в вікно і запитує "Вам потрібна допога?...... а куди вас виштовхати?....... а ну добре але це буде коштувати гроші" після кількох матюків від мене в його сторону підійшов і всетаки штовханув машину... в нашій країні не без уродів короче
4) пасажири машин яких застрягли і пхають сидять собі, замість того щоб вискочити допомгти теж штовхнути..
5) [цензура] таксисти які умудрялись попадати в 4-ту смугу(2-гу зустрічну) перекриваючи цілу Виговсього
6) прибиральна техніяка яка проїжджала мимо нас зовсім нічого не чистила ні ковшем ні щіткою..
теперкілька фоток з коментами:
майже ніхто не зупинявся.. особисто я бачив тільки 1 машину за 5хв
снігоприбиральна техніка яка працює в "холосту" яку ми потім доречі на яворницького ще випихали...
"результат" роботи того ж тратктора:
найпопулярніший вид добирання додому:
ну про трансопорт я не знаю чи варто щось говортити всі ітак знають:
банди помічників:
а зараз голодний і змучений капец.. іду позаваю і якись фільмец гляну
спати напевно буду мертво))
Опубликовано 15 Март 2013 - 21:16
вихід з мго під"їзду
http://cs411126.vk.m...NEpnLKbLoDU.jpg
http://tuning.lviv.u...50320131521.jpg
http://tuning.lviv.u...50320131918.jpg
http://cs410820.vk.m...5122EI6V9WI.jpg
http://tuning.lviv.u...ew/DSC_0077.jpg
п.с. намело це все менше ніж за добу.. бо вчора ввечері вже все розтопилось..
Опубликовано 15 Март 2013 - 21:29
Опубликовано 15 Март 2013 - 22:07
але мені якось пофіг я радий що допоміг виштовхати тих 100-200машин і люди були раді що хоч десь вони проскочили без проблем і добрались пошвидше додому
Опубликовано 16 Март 2013 - 02:05
Изменено: NRP, 16 Март 2013 - 02:05
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 16 Март 2013 - 08:46
Maks2002, як Омежко на задньому приводі, буксує троха?)
щось поглядаю останнім часом на рахунок купити, і ціни привабливі і комфортна зараза))
На шипах абсолютно комфортно.На звичайній гумі шліфує,звичайно.Можу дати проїзатись на своїй,щоб зрозуміти,чи потрібна вам така корова
Опубликовано 16 Март 2013 - 09:59
Опубликовано 16 Март 2013 - 13:04
ти ж знаєш що я проміняв вектру Б 2.0 на омегу Б 2.0. в порівняні динаміка гірша (ліпше ніж вектра 1.6, десь на рівні вектри 1.8, довелось кататись і в тій і в тій)Maks2002, як Омежко на задньому приводі, буксує троха?)
за дві зими я застрягав тільки вчора ( а вчора аж 3 рази, хоча і резина у мене вже на зимових мітках, четвертий сезон як не як). задній привід дарує взимку гарні відчуття і скажу честно маючи голову на плечах він більш прогнозований зимою, до того у мене 12 років виключно переднього приводу за плечима.
короче якщо надумаєш то дам покататись, про заміну ОВБ на ООБ я не жалкую ні краплі. я в свій час вирішив міняти ізза роботи підвіски ОВБ, вона цуко досить шумна зато в омезі вона дуже тиха і енергоємка. проте керованість в омезі ніяка в порівнянні з вектрою, я як сідаю на свою бувшу (батькову) ОВБ .... то ганяю як дурний ))))) на омезі такого бажання не виникає
зимою для омеги головне нормальна гума і повний бак (75л ЗА зпдньою віссю, тобто десь 80-90кг додаткової ваги на задню вісь.
я чесно не пробував ніколи шипа! теоретично він би міг вчора допомогти бо під кашою був лід. хоча глибина каші досить велика тому не думаю що шипована гума малаб велику перевагу.На шипах абсолютно комфортно.На звичайній гумі шліфує,звичайно.Можу дати проїзатись на своїй,щоб зрозуміти,чи потрібна вам така корова
Опубликовано 16 Март 2013 - 13:20
Maks2002 ну бач і ти корисно повернувся додому))
п.с. а як там було на городоцькій біля цирку цей підйом і т.д.? я не уявляю як туда їтось виїжджав..
та да, впереді їхала дама на фієсті, то я штовхав спочатку її а потім моя сестра при потребі штовхала мене )))), інколи ходили вперед і штовхали тих хто попереду застряг. хоча тих что виходив і штовхав було досить мале (((.
біля цирку я б не сказав що була повна ж...па, принаймі не було снігових пресованих бугорків. я десь біля 12ї дня хотів спуститись вниз по городоцькій так біля бувшого магазину електрон розвернувся і поїхав по крушельницької вниз в центр і далі на зелену.
загалом машин було вчора мало ! от тільки деякі місця там де наші комунальники взагалі не прибирали були досить тяжким місцем для проїєду
Опубликовано 16 Март 2013 - 14:51
Знаю вчився їздити і перші дві чи три зими на задньому приводі, тому і не лякає ЗП на Омезі, скоріше навпаки. Підвіска Вектри таки напрягає, ковтає нерівності не погано, але гупає як дурна) Можна буде якось катнутись при нагоді. Найбільше лякає те, що по відгуках Омега більш сипуча і ржавіє сильніше, ну і розхід таки більший.задній привід дарує взимку гарні відчуття і скажу честно маючи голову на плечах він більш прогнозований зимою
Опубликовано 16 Март 2013 - 19:47
я чесно не пробував ніколи шипа! теоретично він би міг вчора допомогти бо під кашою був лід. хоча глибина каші досить велика тому не думаю що шипована гума малаб велику перевагу.
Макс!Я вчора зранку виїхав на нешипованій КВ22(нова гума).Пошліфувавши пару раз на світлофорах я зрозумів,що діла не буде
Врятувало те,що в багажнику для ваги возив два шипованих колесах на дисках.Доїхав до шиномонтажу і життя почало налагоджуватись.В усякому разі на льоді не буксував ніде
Поки є сніг та лід,можемо порівняти заради цікавості прохідність шипованої та нешипованї омеги.Тим паче двигуни у нас однакові і ТС немає
Найбільше лякає те, що по відгуках Омега більш сипуча і ржавіє сильніше, ну і розхід таки більший.
Якщо омега нормальна,то сипатись вона не буде критично.В усякому разі я зі своєю машиною критичних проблем вже давно не маю=на сервіс їжджу планово=коли я цього хочу
Про іржу-правда,але машині 15-17 років.В такому віці хіба ВАгівські машини ще тримаються,але вони і дорожчі на вторинному ринку
Опубликовано 17 Март 2013 - 15:57
Омега більш сипуча і ржавіє сильніше, ну і розхід таки більший.
Ржавіють однаково і тут більше залежить від стану і попередніх власників.
а розхід таки більший, десь на 1л
думаю в понеділок-вівторок можна буде зустрітисьПоки є сніг та лід,можемо порівняти заради цікавості прохідність шипованої та нешипованї омеги.Тим паче двигуни у нас однакові і ТС немає
4 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых