Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 19 Март 2008 - 15:56
Бачиш, чувак 16SV побігав по форумах, реал вивчив , теорією підкувався і зі всього галопу пристрибав - думав пройде незаміченим Ага, фіг то правда Зі своїм статутом і порядками буде на інших "форумах (усіх)" вчити когось жити. Так, друже 16SV ?
Опубликовано 19 Март 2008 - 16:31
16SV, ф нас тутка-во ОСОБЛИВИЙ хворум
Почитай, вивчай і вливайся
+1!!! Павло, ти правий на всі 100%. Людина мабуть мимо бігла-залетіла, і їй важко відразу вникнути, що сопесочники тут одне одного знають, поважають і ні в якому разі не дозволять ні собі ні комусь дерти носа вище свого росту
Роман, я спокійний як ніколи
2 пости вистачило щоб зрозуміти з ким маєш справу
Десь у нас проскакували якісь теми про Тролів
Ага, десь "На обочині", вроді
Опубликовано 19 Март 2008 - 18:22
Ні, вуйку Ромцю.Андрію, ти не нервуйся - воно ж як у вислові: "як аукнеться, так і відкликнеться"
Бачиш, чувак 16SV побігав по форумах, реал вивчив , теорією підкувався і зі всього галопу пристрибав - думав пройде незаміченим Ага, фіг то правда Зі своїм статутом і порядками буде на інших "форумах (усіх)" вчити когось жити. Так, друже 16SV ?
Боронь Боже когось "вчити жити".
А--аа, так би й відразу.16SV, ф нас тутка-во ОСОБЛИВИЙ хворум
SPZ, сформулюй, будь-ласка, "особливості" цього форуму., а то я правила прочитав, нічо про особливості не побачив і починаю думати, що ці "особливості" якісь особливі.
Ги. У всіх, хто з власних різних причин почувся ображеним моїми невинними зауваженнями, прошу уклінно вибачення!!!
Andy_Lv, про "тролів" ти не спіши з оцінками, добре?
тим більше, що назва цієї теми - відповідна...
Опубликовано 20 Март 2008 - 09:07
Роман, "ти не нервуйся - воно ж як у вислові: "як аукнеться, так і відкликнеться" sm15.gif "
Нєєє, не буду в топку
А зима рулить - зранку встав: і сніг, і лід. Ладно - гума ще зимова, а ось свої зимові чоботи прийшлося перепрошувати
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:08
Изменено: Dosa, 20 Март 2008 - 10:08
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:10
SPZ, сформулюй, будь-ласка, "особливості" цього форуму., а то я правила прочитав, нічо про особливості не побачив і починаю думати, що ці "особливості" якісь особливі.
західна вітка, та й інші учасники знаються ОСОБИСТО
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:10
Олег, треба було по методу Скріпа, залишити візитку на капотіВ нас в дворі машини на ніч власники залишають на стоянку хаотично, як молекули . Сьогодні зранку виходжу, а мене підпер бампером Мазда 6 . Вернувся додому, передзвонив на роботу і сказав, що запізнюся . 20 хв. чекання і подання звукових сигналів нічого не змінило. Я викликав таксі і поїхав на роботу. Заплатив 12 грн. Злий, як пес
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:21
все ж таки тут були праві про випробний термін http://www.opel-club...opic=45194&st=0
Изменено: Gl_amyrchik, 20 Март 2008 - 10:22
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:25
Ти навіть не уявляєш, Андрію, наскільки правий.
16SV тобі нема з ким посперечатися і куди свій словесний понос діти?
Даю пораду: щоб мене допекти чи образити, тобі потрібно ну дуууже рано встати, набрат в рог гів@а ну і звичайно постаратися у мене плюнути Старайся, бачу це у тебе "бізнес" такий
Опубликовано 20 Март 2008 - 11:10
В нас в дворі машини на ніч власники залишають на стоянку хаотично, як молекули . Сьогодні зранку виходжу, а мене підпер бампером Мазда 6 . Вернувся додому, передзвонив на роботу і сказав, що запізнюся . 20 хв. чекання і подання звукових сигналів нічого не змінило. Я викликав таксі і поїхав на роботу. Заплатив 12 грн. Злий, як пес
Тю...
Коли я жив в Ужгороді, якись чувак підпер гараж власниці будинку.
Підійшла до мене, порпосила, і я акуратно відтягнув його машину на 10 метрів своєю Асконою.
Изменено: Khimik, 20 Март 2008 - 11:11
Опубликовано 20 Март 2008 - 13:34
У меня седня с утра был Уазег - можно было бы 12 грн на чтото другое потратить ............. А опыт в перетаскивании машин есть - если сам не справлюсь - то с работы рабочих попрошу - могут и Уралом приехать (не мотоцыкл)............ Сьогодні зранку виходжу, а мене підпер бампером Мазда 6 . Заплатив 12 грн. .............
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 21 Март 2008 - 08:17
Мдя,шановному СВ не вистачило витримки.Отже процес притірки він не пройшов
Не зовсім так - це не був процес притирання, Володя, це чувак залетів, на 2-3 пості вирішив що можна хамити і на всіх класти. Уви, не вийшло Загалом, це його особисті проблеми, і йому самому з ними жити (чи боротися). "Жити в суспільстві і бути вільним від нього -неможливо" (с) - основи суспільного устрою
Опубликовано 21 Март 2008 - 09:21
Удачі!
П.С. Як можна обіс...атись всього за 5 постів, це важко зрозуміти.
Изменено: Andy_Lv, 21 Март 2008 - 11:55
Опубликовано 21 Март 2008 - 11:53
Ніх... Сорі! Нічого собі! У нас вчора теж падало, але не так! А потім і зовсім розстало! За ніч, правда, підморозило, але земля чиста. Снігу нема зовсім.Неудержался увидев фотку Дядя Рома, захотелось "своей зимой" похвастаться. Прямо сейчас, вид с крыши моей автiвки.
Ромчику! А в Буковелі - сніг... І щасливці катаються з гір! Пусто... Траси - красота!.... Небо.... Мільйон на мільйон....
Изменено: Enjoy, 21 Март 2008 - 11:55
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:13
+100!!!!! Enjoy Сашко, ти правий на всі 100% На рахунок Буковелю це ти познущався , бо цього року я так і не катався
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:16
И вобще сетня ТЯПНИЦА, ой блин ПЬЯНИЦА - короче конец рабочей недели. Да и пасха как никак.
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:31
Знущання не було! Присягаюсь! Було дружнє підтрунювання .+100!!!!! Enjoy Сашко, ти правий на всі 100% На рахунок Буковелю це ти познущався , бо цього року я так і не катався
Я в цьому році двічи КЛАСНО відкатав в Буковелю! На пьять балів! Закопане в каталку не зараховується. При температурі +7 особливо не поганяєш! А сьогодні заглянув на веб-камери Буковелю і аж взвив! Мьягкий, пухнастий сніжок.... Напівпусті підйомники.... Сонце в півнеба.... Аж хвостик труситься!!!!! Тоска... Завтра техогляд мого підприємства мусорами. Нічого не зробиш... Треба... А друзі кличуть їхати на Драгобрат. Гади!!!
А у мене знайомий перевізник совається по автопарку напівготовий і вітає всіх із Пурімом! Дивлячись на його ніс і бороду можна навіть не питати, якої він національності!Женя прав, сьогодні піст!!!
Вітаю усіх хто святкує католицьку Паску з наступаючим святом!!!
Смачної Паски!
П.С. як казав один мій знайомий: Грубої ковбаси і великих яєць
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:49
Клааас. Саш, виклади зсилку і ми бум всі дивитися і всіх нас (не лише тебе) буде душити ЖАБАА сьогодні заглянув на веб-камери Буковелю і аж взвив! Мьягкий, пухнастий сніжок.... Напівпусті підйомники.... Сонце в півнеба.... Аж хвостик труситься!!!!! Тоска...
Опубликовано 21 Март 2008 - 22:17
Не зовсім так - це не був процес притирання, Володя, це чувак залетів, на 2-3 пості вирішив що можна хамити і на всіх класти. Уви, не вийшло Загалом, це його особисті проблеми, і йому самому з ними жити (чи боротися). "Жити в суспільстві і бути вільним від нього -неможливо" (с) - основи суспільного устрою
За великим рахунком все має бути хоча б культурно.Я теж не з квітами прийшов Кожен має право на свою позицію.Але переходити на особистості і образи-це негарно.Поддйовки-саме те
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых