я розумію якби до дєда 80-річного не доходило...ну-ну...
але ладно
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 11:19
Супер! Поздравляю! Теперь и зима не страшна, и летом не закипит "вдруг", а то знакомая ситуация с термостатом...Заменил термостат - был в приоткрытом состоянии.
Теперь греется намного быстрее!
Полностью поддерживаю!!! То, что противотуманки не лупят лучем прямо еще не говорит о том, что они не слепят водителей впереди тебя и на встречке! У них очень обьемный луч, использовать днем не рекомендуеться... Для дневной езды есть ДХО, специально для, как выражались тут, рагулей . Отдельная тема это говноксеноны, вообще ужас. Зайчиков от них так нахватаешся... Днем - габариты, максимум ближний, а еще лучше - ДХО, противотуманки - против тумана и все тут. Но видимо эта страна тоже непобедима и жалко, что не назвали ее Гондурас-2Туманки от тумана
Напевне, що так, нас-рать ))))Тобто тобі насрати на то що інших сліпиш туманками?
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 11:22
і правильно робиш, тільки ти фари включаєш, а хтось протитуманки)но после того как я ездил на машинах серого цвета и езжу сейчас, то фары включаю практически автоматически..
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 11:24
На трасі теж так роблю, а в місті - залежно від погоди. Також сіра машина.У мну тож заводское - но после того как я ездил на машинах серого цвета и езжу сейчас, то фары включаю практически автоматически..
а ти в нас дуже розумний? через вуха не вилазить?я розумію якби до дєда 80-річного не доходило...
але ладно
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 11:29
Я б ксеноны в противотуманки не ставил - они и так рассеивают свет сильно, а тут еще и света больше. Слепить будут, тем более если неуклонно использовать их днем, а не в туман ИМХОсломана правая противотуманка, решил менять сразу обе, уже вроде как даже привезли.
кто-то ставил ксенон в противотуманки?
- нормально ли светит
- не слепит ли встречку (стекло рифленое)
- не ругается ли БК
Побийтеся, а точніше порозбивайте протитуманки один одному - і будете мати чистий спокій А потім поставите собі ксенони, з пивом, на опелівці... Мир, дружба, жвачка!На трасі теж так роблю, а в місті - залежно від погоди. Також сіра машина.
а ти в нас дуже розумний? через вуха не вилазить?
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 11:43
Тоді навіщо наприклад полірувати царапини, рихтувати вмятини, чи ставити титани, ми ж в основному в середині сидимо. І доречі мене ще жодного разу не ксенонові туманки не сліпили, а з ксеноном 50/50 (але тоді вони перестають бути туманками).і правильно робиш, тільки ти фари включаєш, а хтось протитуманки)
кажуть - так подобається, але ж ти (образно) не перед машиною біжиш, а сидиш в середині))
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 13:20
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 13:48
но-но-но... туманки бити не треба , дорогі дуже, та й ксенон туди ставити не хочу (не люблю колхозити, оригінал це оригінал), а пивка попити можна, я тільки за .Побийтеся, а точніше порозбивайте протитуманки один одному - і будете мати чистий спокій А потім поставите собі ксенони, з пивом, на опелівці... Мир, дружба, жвачка!
Відносно ідентичності світла, то в габарити і туманки можна ставити діодні лампочки, якщо комп матюкається, то ставиться обманка. А ксенон в туманках я думаю зайвий, хоча на вкус і цвет.....з фізики - протитуманки тому й розсіюють пучок світла щоб крізь краплинки туману просвічувати а не світити як на стіну, і полюбому не повинні сліпити тому про потужність лампочок мова не йде, хоча ефект буде кращим....а от щодо ідентичності в кольорах світла то я підтримую щоб все переднє світло було якщо не однакового то принаймні наближено до однакового кольору принаймні габарити, ближнє і туманки...естетика так-сказать
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 14:53
кагдато зеленый ....и теперь не Урал а 131 ЗИЛа разве Урал серый?
Изменено: Ugeen_K, 07 Ноябрь 2012 - 14:56
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 07 Ноябрь 2012 - 15:45
но-но-но... туманки бити не треба , дорогі дуже, та й ксенон туди ставити не хочу (не люблю колхозити, оригінал це оригінал), а пивка попити можна, я тільки за .
ну і як вони можуть сліпити?
Відносно ідентичності світла, то в габарити і туманки можна ставити діодні лампочки, якщо комп матюкається, то ставиться обманка. А ксенон в туманках я думаю зайвий, хоча на вкус і цвет.....
Опубликовано 15 Ноябрь 2012 - 15:53
всім повезло ...на цей раз ....навіть спромоглись попасти в мі100 на боулінг і ногами подригати....але продіагностував, що в Сільпо тому що навпроти Грінченка вигідніше бавитись боулінг...там 177 грн година у вихідні в період з 18,00 до 5,00 (кожна третя година - безкоштовна)...комусь не повезе
Изменено: Омегоюзер, 15 Ноябрь 2012 - 15:53
Опубликовано 15 Ноябрь 2012 - 16:21
То може опелівку перенести, на вул.Б.Хмельницького "Сільпо" замість "Ашан",всім повезло ...на цей раз ....навіть спромоглись попасти в мі100 на боулінг і ногами подригати....але продіагностував, що в Сільпо тому що навпроти Грінченка вигідніше бавитись боулінг...там 177 грн година у вихідні в період з 18,00 до 5,00 (кожна третя година - безкоштовна)...
Опубликовано 15 Ноябрь 2012 - 17:08
Голосуємо тут http://www.opel-club...entry1072586703+1 підтримую
Изменено: vovik1104, 15 Ноябрь 2012 - 17:09
Опубликовано 18 Ноябрь 2012 - 20:22
а ще там випічка непогана .Якщо така халаява, то можна і на Б.Хмельницького, мені особисто це "Сільпо" подобається, поки нове, чистеньке, все аккуратно і гарно +++боулінг!
Опубликовано 19 Ноябрь 2012 - 10:31
Залежно від того чого хочеш добитися. Просто біле свіло, чи просто хороші лампочки? Але ксенон не раджу, зайве (в туманках).так а какие лампы посоветуете в противотуманки поставить?, а то у меня ща стоит хз шо за 15 грн
иногда даже светит
Опубликовано 19 Ноябрь 2012 - 12:07
В мене стоїть таке http://vvs-auto.sell...35w-pgj19-1/p98так а какие лампы посоветуете в противотуманки поставить?, а то у меня ща стоит хз шо за 15 грн
иногда даже светит
+100500Але ксенон не раджу, зайве (в туманках).
Опубликовано 19 Ноябрь 2012 - 14:08
Тогда возможно и предохранитель большей мощности (проводка должна выдржать)... Но как правило если маркировка лампы стандартная, то и мощность тоже, т.е. или 35Вт (или 65Вт и т.п.) или ничего Купи нормальные, типа филипс или осрам и будет тебе счастье, они точно ярче китайских дешевых аналоговну да.., вот думаю возможно ли туда поставить лампы большей мощности..
Опубликовано 19 Ноябрь 2012 - 15:40
В мене по книжці в туманках стоять лампи 55Вт (в реальності не заглядав ще), і в дальньому також 55Вт, там різна оптика - туманки розсіюють світло а дальнє направленеpavlo_u,
та вот думаю .. если в противотуманку влупить лампу 65ват то ето почти дальний получиться
Опубликовано 19 Ноябрь 2012 - 16:34
Ага, і обсипаний рефлєктор від перегріву .pavlo_u,
та вот думаю .. если в противотуманку влупить лампу 65ват то ето почти дальний получиться
Опубликовано 19 Ноябрь 2012 - 20:50
+2Ага, і обсипаний рефлєктор від перегріву .
возможно. то-есть бери ксеноныну да.., вот думаю возможно ли туда поставить лампы большей мощности..
0 пользователей, 6 гостей, 0 скрытых