Madison, Ти дорого просиш.....
Я так розумію,що час свою виставляти на продаж?З Назаром поділитесь?Бо він перший в черзі на моє корито
Опубликовано 21 Август 2012 - 21:32
та і я не спішу продавати,але але...... 7 і ше трошки)))))))буду ставити колись.....
Опубликовано 01 Октябрь 2012 - 11:43
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 02 Октябрь 2012 - 00:29
Прочитал всю "Постанову"... Занятное чтиво. Рекомендую... особенно "додатки".Йоб....е евакуаторы опять появились млин..... Завозят в трамвайное депо на городоцкой обоснововывают постановой миськаради
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 14:32
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 14:52
їздив в березні в Радехів (по тій самій дорозі) - склалося враження, що там проводилось бомбардування - 60% покриття в глибоких вибоїнах, які розташовані в шахматному порядку,40% "пральна дошка", і відрізків 10 ідеального покриття довжиною 100-150 метрів коженВчера вечером, на трассе, влетел в яму... Оба правых колеса сильно погнул, а переднее спустило прямо на месте. Оба колпака улетели в лес. Нашел только один.
Вот карта и место, где я влетел: http://floomby.ru/s1/M2FZX
Будьте осторожны!
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 15:01
Удивительно, что вся дорога ровная и без ям, но есть всего две-три ямы, размером почти с канализационный люк и глубиной, как тротуарный бордюр.Military, куясе. свежак видать, недавно катал там, не было такого.
Опубликовано 22 Октябрь 2012 - 09:28
Опубликовано 22 Октябрь 2012 - 12:10
Вот, как раз, на этом, более-менее нормальном куске, я и влетел! Там обманчивая дорога... Типа ровная, но есть несколько одиночных, больших ям.Ще шматок десь до Вислобок +-
Опубликовано 24 Октябрь 2012 - 23:19
Опубликовано 25 Октябрь 2012 - 20:57
Изменено: MBear, 25 Октябрь 2012 - 20:59
Опубликовано 25 Октябрь 2012 - 22:30
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 00:08
это еще повезло, мне с машиной вообще на два или три размера больше дали ))) вот я плевался, когда колесо пробил ))))я зігнув той ключ який мені Фантек з машиною продав...плювався страшенно...купив хрестообразний правда тіко раз користувався але гуд....на вулканізаціях тре по шляпі давати тим оленям які ногами затягують, наприклад я тепер дотягую сам...ібо мені ж в дорозі не дай Бог зривати
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 10:25
+1 Тож такий юзаю, правда є два типа -тупо варений і варений з накладкою на хрестовині, так от другий кращий, а після вулканізації з собою ще тра трубу возити .я зігнув той ключ,купив хрестообразний правда тіко раз користувався але гуд....на вулканізаціях тре по шляпі давати тим оленям які ногами затягують, ....
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 14:41
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых