Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 02 Декабрь 2009 - 09:41
Может опелёвочку к этому делу приурочим?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 03 Декабрь 2009 - 23:37
Сегодня на Одноклассниках вот такую рекламку увидел... http://www.visitlviv.net/
Может опелёвочку к этому делу приурочим?
Андріївські вечорниці: гуляння від вечора аж до рання
Неодружені дівчата та парубки обов’язково знайдуть собі пару на «Андріївських вечорницях», які відбудуться 12 грудня на «Погулянці». Без пари з забави не підете!
Опубликовано 04 Декабрь 2009 - 23:30
Белочка - не беспокойся........ приезжай .......... йа за двоих постараюсь.........А каГ жэ: Я столько не выпью Такиого варианта не могет быть в принцыпе ;)?
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 18 Декабрь 2009 - 15:18
потрібно вночі у Львів поїхати,вот і думаю яка обстановка...
В наявності різні б/у запчастини для ОВА , кадет Е, астра Ф, калібра ,омега А, Б , вектра Б,сенатор Б
http://www.avto-rynok.com/ sales@avto-rynok.com
Опубликовано 18 Декабрь 2009 - 15:57
Вроде нормальная - только в районе Золочева неоченьПідкажіть люди добрі,як там дорога Львів-Тернопіль???прогортають,чи ні?
потрібно вночі у Львів поїхати,вот і думаю яка обстановка...
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 18 Декабрь 2009 - 16:00
спасибі!Вроде нормальная - только в районе Золочева неочень
.. а в Тернополі дорогу ніхто не прогортає
В наявності різні б/у запчастини для ОВА , кадет Е, астра Ф, калібра ,омега А, Б , вектра Б,сенатор Б
Опубликовано 22 Декабрь 2009 - 21:31
завжди радий..велика подяка Юркові UA за клубні наклейки!
п.с. шось я пізно побачив твоє повідомлення
Опубликовано 11 Январь 2010 - 13:36
То Олька, теперь ты...
По теме, надо знать стоимость нового бампера... плюс работа... плюс моральный ущерб...
Думаю, что 200 денег всё-же маловато...
Хотя, если бампер не менять, то нормально
Опубликовано 13 Январь 2010 - 20:40
Комунальні служби - %;"*:")*"(_№92+_ (нецензурний мат). На Болгарській (та що від парку культури до Вітовського йде) - суцільний лід. Кіа Соренто млін висока сволота, тому постраждав не бампер ланоса, а капот . Може, у мене помилка у водійській ДНК? Забрали права. Хлопчик на Кіа - жлобисько. Сказав, що чотири нещасні подряпини на його задньому бампері (від решітки ланоса) коштують ажжжжж 1800 (тисяча вісімсот) гривень. Ура страховим.
Мартіні рулить . Ним добре стрес знімати)))))))))))))))))))))))))))
Опубликовано 13 Январь 2010 - 22:18
Не сильно вини себя... Я сегодня тоже чуть ДТП не скоїв!
Тоже попал на двадцатиметровую ледяную площадку перед выездом на главную, да ещё и с горки ехал...
Вобщем остановиться было просто нереально!!! Хоть держись за попу, хоть ура кричи...
Скорость 20 км/ч, а машина даже и не думает тормозить или поворачивать... просто едет себе прямо в проезжающий мимо поток машин...
Такого льда я давно не видел!!!
Хорошо, что мужик на Волге заметил мои широко раскрытые глаза (или по губам прочитал мои фразы...)... вобщем, успел он на пол метра отвернуть от меня, а мне этого и хватило как-раз .
.
Опубликовано 13 Январь 2010 - 22:44
Дякую, сонц.Autumn, мда, уж...
Не сильно вини себя...
Чогось мені в дтп все неадеквати попадаються:(
швидкість була максимум 15 км-год. У мене дитина була в машині. А машина не гальмує ВЗАгАЛІ
ПС:Виникає бажання дізнатися, якому жеку належить ця вулиця, піти туди і набити начальнику морду. Без перебільшень. В прямому смислі. Сцуки, ненавиджу. всім піскосуміш видали,а їм не видали?????????
Опубликовано 14 Январь 2010 - 10:59
Хорошо что у нас всё таки карма одна машина на двоих , а не ноль машин))))) ,и что всё вобщем то обошлось малой кровью, единственный минус - то что "потерпевший" попался просто м...дак.
А вообще лИолик, хватит баловаться на дороге , ездить надо потихонечку, грустными глазами провожая обгоняющие Тебя машинки
Опубликовано 14 Январь 2010 - 11:47
Опубликовано 14 Июнь 2010 - 09:06
В суботу скомуніз..ли в мене заглушку на буксировочне кільце з переднього бампера
Я розумію що то дуже рідкісна річ, але ж навіщо красти
От тепер думаю що робити - купувати - що знову вкрали, чи придумати якесь альтернативне рішення - зробити заглушку з будівельної піни і замалювати
Мечты сбываются!!!
Omega B X20SE 95р --> Omega B X30XE РКПП 99р. Police ECU
Опубликовано 14 Июнь 2010 - 09:51
Я, їзджу без неї думаю, що якщо дратує то купи а зрештоюююююююю......!!!!!!!!!!!!!!От тепер думаю що робити - купувати - що знову вкрали, чи придумати якесь альтернативне рішення - зробити заглушку з будівельної піни і замалювати :sm4
80938798012 Альо- альо
Опубликовано 14 Июнь 2010 - 09:56
просто обідно, бо на старій теж вкрали, і без неї воно дивиться трохи не гламурноЯ, їзджу без неї думаю, що якщо дратує то купи а зрештоюююююююю......!!!!!!!!!!!!!!
Мечты сбываются!!!
Опубликовано 14 Июнь 2010 - 10:10
якщо заліпиш будівельною піною, то при потребі як вкрутиш кільце туди? Попитай на ринку, можеш випадково натрапити на таку заглушку...альтернативне рішення - зробити заглушку з будівельної піни і замалювати
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 14 Июнь 2010 - 10:55
якщо заліпиш будівельною піною, то при потребі як вкрутиш кільце туди? Попитай на ринку, можеш випадково натрапити на таку заглушку...
не просто заліпити, а зробити так що знімалося. Та і чесно кажучи користуюся я нею вкрай рідко - практично ніколи
psyxer, пjнятно коштуэ врайоні 100гр.На шроті.
на скільки я знаю що цю деталь практично неможливо знайти на шроті
Мечты сбываются!!!
Опубликовано 15 Июнь 2010 - 08:07
не просто заліпити, а зробити так що знімалося. Та і чесно кажучи користуюся я нею вкрай рідко - практично ніколи
на скільки я знаю що цю деталь практично неможливо знайти на шроті
http://www.opel-club...h...5&start=105
Опубликовано 15 Июнь 2010 - 09:57
дякую, буду спілкуватися
Мечты сбываются!!!
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых