Дівчат з Рівного точно немаєА хто в нас з Рівного? Планується командировочка...
Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 07 Март 2008 - 15:03
Не знаю як хто, але я люблю мити машину сам. Завжди мив свої машини сам, правда і умови маю для цього, оскільки живу в особняку.
Поки мию завжди оглядаю в якому стані кузов. Мити стараюсь кожної суботи, незалежно від погоди.
Хотів купити собі маленький Керхер, але як виявилось це річ одноразова, а на пристойну модель грошей шкода.
Давай відкриєм на базі твого особняку мийку-самообслуговування. вода ваша - кірхера наша
Опубликовано 07 Март 2008 - 19:50
jazn, приймай вітання з нагоди вчорашнього дня варення!!!! Надіюсь БОДУН сьогодні вранці до тебе не приходив
luav, Володя, ти знаєш, я погоджуся з постами Ю.Н., що бажання вступати з тобою в полеміку - абсолютно не хочеться . Я не опускатимуся на той рівень, коли основними суперчеками якраз і є - мова, обсирання будь-якого менталітету і т.д. , бачу ти вже до цього підростаєш
Роман!Думаю,що,поспілкувавшись зі мною в реалі,ви зміните думку про мене.Про менталітет в останній раз:годі сидіти по своїх норках Галичани класні люди,але достатньо замкнуті в собі.ХІба не цим пояснюється відсутність активності в західноукраїнській гілці.Тут навіть не одну область виділили,а декілька.А за активністю месіджів ви програєте будь-якій зі Східних областей.Хоча кількість месіджів ще не є показником чогось,визнаю це.Тутешні гілкові авторитети хіба що хочуть носити регалії,але ніого не робити для розвитку гілки,щоб зробити її жвавішою.Тепер про полеміку стосовно мови:мав можливість спостерігати за цією проблємою з обох берегів Дніпра.Переїхавши до Львова,одразу перейшов на українську і наразі бажання та необхідності вертатись до російської не бачу Але повірте мені,що україномовні на сході почуваються набагато гірше від російськомовних на заході України,де до них ставляться набагато толерантгніше.І це-факт незаперечний .
Опубликовано 07 Март 2008 - 20:20
Ага, як в анекдоті:
Піскоструйка Іванова - Кацмана.
Пісок Іванова, струя Кацмана
А ти парєнь нє дурак!Роман!Думаю,що,поспілкувавшись зі мною в реалі,ви зміните думку про мене.Про менталітет в останній раз:годі сидіти по своїх норках Галичани класні люди,але достатньо замкнуті в собі.ХІба не цим пояснюється відсутність активності в західноукраїнській гілці.Тут навіть не одну область виділили,а декілька.А за активністю месіджів ви програєте будь-якій зі Східних областей.Хоча кількість месіджів ще не є показником чогось,визнаю це.Тутешні гілкові авторитети хіба що хочуть носити регалії,але ніого не робити для розвитку гілки,щоб зробити її жвавішою.Тепер про полеміку стосовно мови:мав можливість спостерігати за цією проблємою з обох берегів Дніпра.Переїхавши до Львова,одразу перейшов на українську і наразі бажання та необхідності вертатись до російської не бачу Але повірте мені,що україномовні на сході почуваються набагато гірше від російськомовних на заході України,де до них ставляться набагато толерантгніше.І це-факт незаперечний .
А звідки конкретно ти приїхав до Львова, якщо не секрет і, головне, чому?
відносно ментальності: фігня це все, ментальність у нас одна, постів мало, бо часу люди не мають на тріпологію, працювати треба.
в ігнорі: синочки партійних дєятєлів, гебнюки, хами, самозакохане дурачьйо і нервові підлітки.
Опубликовано 07 Март 2008 - 20:26
А ти парєнь нє дурак!
А звідки конкретно ти приїхав до Львова, якщо не секрет і, головне, чому?
відносно ментальності: фігня це все, ментальність у нас одна, постів мало, бо часу люди не мають на тріпологію, працювати треба.
Приїхав до Львова з Донбасу Захотілось троха екзотики .Різність менталітетів-це факт,повірте мені.Скоро про галицький менталітет будуть як про анекдот розказувати Щоправда,щирість та відвертість українців сходу України інколи теж напрягає
Про кількість постів:на східі люди хіба відпочивають? Якщо немає бажання,то знайдеться купа причин
П.С.Не подумайте,що моя позиція така вже деструктивна та критична.Інколи просто критика стимулює і навіть дуже
Опубликовано 08 Март 2008 - 02:13
Наразі я точно говорю не те,що від мене хочуть почути місцеві авторитети
Не льсти себе!!!
Я, хоть и не авторитет, но хочу видеть в клубе реальных, адекватных людей... не злобных, порядочных, уверенных в себе.
Узнаёте себя?! Добро пожаловать!!!
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 08 Март 2008 - 09:38
Ага! И я совсем не против хорошо покушать!Юрій !Це все про мене .Значіт,споємся
П.С.Взагалі я хороший,тільки їм багато
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 09 Март 2008 - 18:08
Так ви мали б вже зрозуміти по моїх постах,що я-хлоп жорсткий,але справедливий
Просто не всі це ще зрозуміли,тому й ображаються
нееее)) просто у тебя еще пионерские барабаны возрастные не стихли
Народ весна уже)) солнышко ТИПЧКИ поют))))
может пора подумать о том как замутить какой нить шашлычок на свежем воздухе???
:sm71: :sm74:
Вовка ) не боись заходи))) мы хорошие очень!!!
Опубликовано 09 Март 2008 - 21:52
Нас мало, але ми в "тельняшках"Галичани класні люди,але достатньо замкнуті в собі.ХІба не цим пояснюється відсутність активності в західноукраїнській гілці.Тут навіть не одну область виділили,а декілька.А за активністю месіджів ви програєте будь-якій зі Східних областей.Хоча кількість месіджів ще не є показником чогось,визнаю це.
Справа в тому, що в нас є здоровий кістяк львівської гілки і спілкуємось більше в реалі
Є нагода спробувати завтра зустрітись, Саша33 буде у Львові
Опубликовано 11 Март 2008 - 11:20
Знайомиї їхав з дачі машиною з пустим тентованим причіпом через КПП на в"їзді до Львова зі сторони Шегинь. Оскільки там практично завжди тормозять машини з причіпами то він був готовий, що тормознуть і його. Даішник побачивши його машину зробив рух паличкою який не можна однозначно трактувати. Тобто не підняв паличку і не вказав на місце зупинки, а тримав її на рівні коліна. Знайомий таки вирішив зупинитись, вийшовши з машини він сказав що причіп пустий і він не їде з Польщі. ДАІшник на підході до машини почувши це розвернувся і навіть не дивився на документи.
А тепер головне. Знайомий сів у машину і поїхав, а за метрів 150-200 була чергова машина ДАІ. І що б було як би він не зупинився? Позбувся би прав. Отже вони не зупиняють чітко, а наступний пост лапає за то що не зупинився і права допобачення.
Будьте уважні!
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых