Опубликовано 09 Февраль 2009 - 10:53
Ой не можу з тих клоунів.
Їду сьогодні на роботу. Видимість добра, підйом десь так майже кілометр і фури їдуть, і як на зло суцільна лінія. Іду на обгін і тут замічаю ДАІшну машину. Подмав "йопт, може не замітили", а фіг там, пиняє.
Далі приблизний діалог:
пес: Обгін через суцільну лінію
я: Та шось вони помало так їхали, вирішив обігнати
пес: Ну і шо шо помало, тут суцільна лінія
я: Так по правилах можна обганяти якшо т\з їде до 30 км\год
пес: Нє, тут погана видимість, і взагалі навіть якшо їде 5 км\год то не можна обганяти на ж\д переїздах, пішоходних переходах... (далі не памятаю на чому він там втирав) і якшо погана обзорність
я: Так в правилах так і написано, обзорність для мене нормальна, докажи
пес: НУ добре, так і напишеш в протоколі. Покажи цивілку.
я: Даю корінець.
пес: Ооо.. Якшо нема самого поліса то штраф 800грн
І йде писати протоколи.
Роблю "дзвінок другу", тобто у службу довіри Пояснюю їм шо за фігня, поліс маю вдома, чого пес домахався. Кажуть дай йому трубку. Даю, він морозиться. Але взяв, поговорили, каже ок, пишу за перевищення тільки.
пес: Добре, кому ше будеш дзвонити? Татові, мамі чи ше комусь?(Мабуть таки ше раз осмислив шо прізвище моє йому знайоме, і можуть бути проблемки:))
Пробиває по базі даних чи маю ше протоколи, на щастя я всі позакривав вже :D
тоді
пес: А знаєш, я тобі точно не докажу шо ти обганяв, дані пишу для того шоб мати їх. Бо нам видають фари-візір, і будемо мати твої дані і потім фіг викрутишся.
Віддає права, нічого не дає підписувати і каже щасливої дороги.
От така блін історія. Якшо не можуть довести одне порушення, починають наєзди робити на інше. Добре шо ше номера я зранку протер, бо мали би ше привід домахатись.