Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 17 Август 2008 - 21:12
Цікаво на скільки воно зараз, на даний момент збільшплосьну я стаю десь так.... інакше до мене в 6,30 в кімнату вривається звірюга, починає розкидати всі мої речі і тягне надвір)))) так що я краще добровільно стаю ;)
а ось і фото звірюги, правда трішки стареньке фото десь 8ми місяячної давності:
Опубликовано 17 Август 2008 - 21:20
а тримаю не у квартирі - я живу в особнячку в старих сокільниках... у неї ціле подвіря і сад у розпорядженні, але все одно 2рази на день мушу вигулювати на полі щоб вона набігалась і накупалась в озері ;)
Опубликовано 18 Август 2008 - 08:07
Клацни на повідомлення чи у верхньому правому кутку "Личних сообщений" і буде тобі щастя
Нэ, коли написав то каже, наприклад 1 личное, а то пише "-1"
ЗІ: Вже нормально, само пропало
Опубликовано 18 Август 2008 - 10:06
Можливо це і була моя помилка, мені продали краплі(очисник води) і сказали просто капнути в акваріум і все. Кип'ятити і відстоювати воду сказали не потрібно.шось неправильно зробили
В першу чергу має бути відстояна вода,прокипячений грунт і незловживати з сухим кормом.
Ше одна проблема = це часта заміна води, особливо в перші дні, бо вона помутніла - це нормальне явище, вода прозоріє через декілька днів після нормалізаціі розвитку бактерій, частота за мінни води і толише 70-80 % орінтовно на ємність 80 літр - десь 1 раз врік, а так 1 раз в тиждень можна долити воду що випарувалася, але відстояну
Не переживай
Файно виглядаеш, на фоні акваріумаВ мене на 110літрів акваріум,десь раз в рік проводимо заміну води,а взагалі ним дружина займається ,в мене азарт дуже швидко минув. акваріум і я
STELS, Ще одна рибка жива, що краще зробити?, замінити повністю воду і зробити всю процедуру заново, чи просто докупити рибок?, пройшов тиждень.
Що скажеш?
Изменено: Volodymyr HVV, 18 Август 2008 - 10:08
Опубликовано 18 Август 2008 - 10:13
Що за краплІ? То тобі їх в магазині втулили?Можливо це і була моя помилка, мені продали краплі(очисник води) і сказали просто капнути в акваріум і все. Кип'ятити і відстоювати воду сказали не потрібно.
Файно виглядаеш, на фоні акваріума
STELS, Ще одна рибка жива, що краще зробити , замінити повністю воду и зробити всю процедуру заново, чи просто докупити рибок?, пройшов тиждень.
Що скажеш?
Кипятит воду не потрібно, але відстояти хотя б дві доби обовязково, потім акуратно злити, щоб весь осад хлору і іншої х-ні залишився на дні,ту страдаліцу що вижила по можливості відсади в окрему посудину, в туж воду де вона умудрилася вижити
Що за щасливиця?
Опубликовано 18 Август 2008 - 10:21
краплі "Sera aguatan", втулили в магазині, ти правий.Що за краплІ? То тобі їх в магазині втулили?
Кипятит воду не потрібно, але відстояти хотя б дві доби обовязково, потім акуратно злити, щоб весь осад хлору і іншої х-ні залишився на дні,ту страдаліцу що вижила по можливості відсади в окрему посудину, в туж воду де вона умудрилася вижити
Що за щасливиця?
Назву рибки не знаю, взагалі не рибак, якась рожева маленька
Опубликовано 18 Август 2008 - 10:33
Серйозний підхід до справи.якась рожева маленька
Моя порада - пошукай в ГУГУЛІ шось про акваріум, бажано для початківця, бо як почну розписувати поради мене нафік забабанять (трохи не той форум )
А так тра починати все з початку, і з терпінням, всетаки живі створіння, і ніякого поспіху, а то буде такий ж результат
1 Вимити акавріум (Який обєм ?)
2 Відстояти воду
3 Прокипяти грунт (хоча б годину)
В перших пару днів, після заповнення, вода помутніє, це нормально(дивись вище) і
не переборщіть з кількістю риб грубо на 10 літрів обєму десь 3-4 рибки
Для початку рекомендую самих невибагливих - ГУПІ, вони і виглядають нормально особливо самці, самки простенькі, в них не та функція
Удачі все буде ОК
Опубликовано 18 Август 2008 - 10:38
Згідний, це подарунок, не встиг підготуватися, буду пробувати, дякую.Серйозний підхід до справи.
Опубликовано 18 Август 2008 - 11:48
Львівський аква форум.
До речі, там і процес становлення моєї акви є
Опубликовано 18 Август 2008 - 16:55
Опубликовано 19 Август 2008 - 16:55
Молодець.блін... сьогодні у мене вдома до 2х псів і папуги добавився новий домашній улюбленець... киця, красива, сіро-попеляста... їй десь пів року... якось залізла до мене на город, я її ще вчора бачив - думав сусідська, сьогодні цілий ранок нявкала - видно підкинули... я її накормив, обробив від бліх і поселив до її нової оселі... скоро в мене вдома буде більше тварин ніж людей
Опубликовано 19 Август 2008 - 18:42
блін... сьогодні у мене вдома до 2х псів і папуги добавився новий домашній улюбленець... киця, красива, сіро-попеляста... їй десь пів року... якось залізла до мене на город, я її ще вчора бачив - думав сусідська, сьогодні цілий ранок нявкала - видно підкинули... я її накормив, обробив від бліх і поселив до її нової оселі... скоро в мене вдома буде більше тварин ніж людей
ше зверни увагу на вушного кліща - бродячі коти інколи страждають цим.
Опубликовано 19 Август 2008 - 21:21
до ветеринара звожу обовязково... як тіки буде вільна хвилинка і кіт трішки акліматизується ;) поки що вони з псом не дружать
Опубликовано 28 Август 2008 - 15:27
Брак робочої сили у Львові варто перекривати за рахунок інших країн. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий на вчорашній зустрічі з інвесторами-представниками Європейської бізнес-асоціації. «У Львові є брак робочої сили. Вихід — залучення робочої сили з інших країн», - сказав мер.
Побачивши посмішки у залі, міський голова Львова підкреслив, що це обдумана заява. «Я говорю цілком серйозно. Взяти приклад Об’єднаних Арабських Еміратів, де працюють пакистанці за 150 доларів і абсолютно щасливі», - наголосив Садовий.
За його словами, окремі підприємства Львова вже залучають до роботи мешканців інших країн. «У Львові є компанії, зокрема будівельні, які залучають до роботи азербайджанців», - зазначив міський голова.
Нагадаємо, станом на 1 серпня 2008 року у Львівській області було зареєстровано 31,5 тис. незайнятих трудовою діяльністю громадян, що на 12,5% менше за аналогічний період 2007 року.
Станом на 1 серпня кількість вакантних посад та робочих місць зменшилась на 7,5% відносно відповідного періоду 2007 року, передає PRESSTIME.COM.UA.
Опубликовано 28 Август 2008 - 16:50
Задовий рулід:
Брак робочої сили у Львові варто перекривати за рахунок інших країн. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий на вчорашній зустрічі з інвесторами-представниками Європейської бізнес-асоціації. «У Львові є брак робочої сили. Вихід — залучення робочої сили з інших країн», - сказав мер.
От підерас!!!
Купа фірм іноземних рветься у Львів побудувати тут заводи і платити зарплату нормальну - так нє,
бо і так нечисленні роботяги втечуть туди. Так ото тепер щоб підняти зп - то чурок всяких запрошувати будуть!
Ше китайців закличте за 50 баксів
І так люди втікають зі Львова в інші міста на вищі зарплати - то хай заселять к чорту той Львів азіатами.
Сцуко....
Изменено: Khimik, 28 Август 2008 - 16:51
Опубликовано 29 Август 2008 - 08:23
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Август 2008 - 08:31
1. Електротранспорт перестав страйкувати, знову пробки біля ДАІ на Городоцькій
2. Городоцьку біля приміського вокзалу вже ніби відремонтували і по ній можна нормально їздити, але є 2 але
1) ГРЬОБАНІ УРОДИ ДАІшники паркують свої тачки на проїзжій частині, тому там замість 2 полос виходить 1.
2) світлофор далі не працює.
Вобщєм через одне місце все у нас робиться
Опубликовано 29 Август 2008 - 16:10
Їхала я сьогодні по тій привокзальній:( в нехииииииииилу пробку попалаНові новини з доріг Львова.
1. Електротранспорт перестав страйкувати, знову пробки біля ДАІ на Городоцькій
2. Городоцьку біля приміського вокзалу вже ніби відремонтували і по ній можна нормально їздити, але є 2 але
1) ГРЬОБАНІ УРОДИ ДАІшники паркують свої тачки на проїзжій частині, тому там замість 2 полос виходить 1.
2) світлофор далі не працює.
Вобщєм через одне місце все у нас робиться
Опубликовано 10 Сентябрь 2008 - 05:29
я ще десь на 3тій день їхав - там вже була вечезна яма!
так само памятаю відкривали - закривали дорогу біля галицького...
Опубликовано 10 Сентябрь 2008 - 08:00
вчора по тій дорозі їхали дві блондинки на червоній машинці навіть і не пробували додумуватися - як ПРАВИЛЬНО їхати - поїхали як звикли:))))))))та дорога быля привокзального - це окремий ппц... спочатку кірпіч біля сьомго відділення, що забороняє рух наліво так постаили, що його просто ніхто і не міг побачити... потім коли люди тіки привикли - закрили знов на ремонт...
я ще десь на 3тій день їхав - там вже була вечезна яма!
Опубликовано 10 Сентябрь 2008 - 20:15
вчора по тій дорозі їхали дві блондинки на червоній машинці навіть і не пробували додумуватися - як ПРАВИЛЬНО їхати - поїхали як звикли:))))))))
Я так зрозумів,що ті бландінки ще вчора хотіли Амєгу універсал на Левицького обфафакать,коли я був на роботі
Опубликовано 11 Сентябрь 2008 - 10:14
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых