Реклама
Про ВСЕ і ні про що конкретно"А поговорити?"
Опубликовано 06 Март 2008 - 14:44
Ось для цього, щоб не шукати (а інколи і не породжувати тему заради теми) - давайте постити сюди. Можна про все відразу, а можна і ні про що (якщо настрою нема або депресія). Інколи ж виникають бажання щось висловити, але це не завжди стосується такого як теми "НАТО", "МОВА", "ГАЗ", "СЕКС" . Ну як?
Опубликовано 06 Март 2008 - 14:52
4 дні назад їздив на мойку мити машину з шампунем . Сьогодні вона знову стоїть вся брудна . Я думаю: їхати на автомийку чи ні, бо gismeteo на суботу передає дощі
дощу не буде поки машину не помиєш закон подлості
Опубликовано 06 Март 2008 - 15:54
Поки мию завжди оглядаю в якому стані кузов. Мити стараюсь кожної суботи, незалежно від погоди.
Хотів купити собі маленький Керхер, але як виявилось це річ одноразова, а на пристойну модель грошей шкода.
Опубликовано 06 Март 2008 - 16:04
Не знаю як хто, але я люблю мити машину сам. Завжди мив свої машини сам, правда і умови маю для цього, оскільки живу в особняку.
Поки мию завжди оглядаю в якому стані кузов. Мити стараюсь кожної суботи, незалежно від погоди.
Хотів купити собі маленький Керхер, але як виявилось це річ одноразова, а на пристойну модель грошей шкода.
Андрію, керхером (чи взагналі проточною водою) - таки краще, ніж просто з відра ялозити губкою і рівномірно розмазувати болото
Опубликовано 06 Март 2008 - 16:08
В половині випадків використовую шланг з протічною водою, але його треба розмотувати, потім змотувати, тому роблю це не частоАндрію, керхером (чи взагналі проточною водою) - таки краще, ніж просто з відра ялозити губкою і рівномірно розмазувати болото
А відносно губки то вона має бути дуже м"якенька, така щоб втрачала форму після намокання, тоді і машина не буде царапатись.
Опубликовано 06 Март 2008 - 16:47
Опубликовано 06 Март 2008 - 16:56
Мити машину я також люблю сам . Коли тепло і сухо. Порозкладаюся, повиймаю все з багажника, просушую, музику слухаю, пилосом в салоні пройдуся пару раз, панель натираю поліролем, романтика . Але це в селі коли приїжджаю на вихідні . А в Тернополі хіба на озеро треба їхати, яке знаходиться в Центрі міста Тут не розженеся , а хочеться виглядати чистим (я про машину )
уявляю, що у вас там робиться - в центрі Тернополя озеро - і всі машини миють
Опубликовано 06 Март 2008 - 20:51
Прикрепленные файлы:
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 06 Март 2008 - 21:54
Друзі-опелемани!! Вам не соромно?? спецом для Західної вітки виділили розділ і за два дні тут - жодного повідомлення . ГАНЬБА!!!!! Мені дійсно соромно!! Невже нема про що поспілкуватися?
Ось для цього, щоб не шукати (а інколи і не породжувати тему заради теми) - давайте постити сюди. Можна про все відразу, а можна і ні про що (якщо настрою нема або депресія). Інколи ж виникають бажання щось висловити, але це не завжди стосується такого як теми "НАТО", "МОВА", "ГАЗ", "СЕКС" . Ну як?
Роман!Думаю,що знову доведеться говорити про менталітет галицький Бо чим тоді пояснити таку низьку кількість постів в західноукраїнській гілці.Невже користувачів опель-нету у Львові набагато менше зі східними областями.Щось слабо в це віриться
Опубликовано 06 Март 2008 - 22:08
Роман!Думаю,що знову доведеться говорити про менталітет галицький Бо чим тоді пояснити таку низьку кількість постів в західноукраїнській гілці.Невже користувачів опель-нету у Львові набагато менше зі східними областями.Щось слабо в це віриться
вау ) какие люди))) трусишка зайка серенький пришел ,я про неявку на опелевку
знаешь есть такое понятие) не нравится не ешь))) плохо тебе здесь ,все пи,,,,сы один ты Дартаньян ,,то значит езжай к Дартаньянам
пысы ,я ничего никогда не имела и не имею против жителей украины с востока ,но этот малчык меня своими нездоровыми нападками манехо нервирует
по сабжу ) классная темка , мне нравится )
Народ дайте добрый совет ,какую машинку лучше брать под работу в такси
выбор между новой Нексией и ,,,,чем то б/у
Опубликовано 06 Март 2008 - 22:46
Та я,ніби, і не зникав нікуди Не вийшло потрапити на партсобраніє по форс-мажорніх абстаятєльствах
знаешь есть такое понятие) не нравится не ешь))) плохо тебе здесь ,все пи,,,,сы один ты Дартаньян ,,то значит езжай к Дартаньянам
Врешті-решт очікувати чогось іншого й було годі .Здається,що я ніде не писав,що мені погано у Львові.Вернутись назад можу в будь-який момент:без роботи в Донецьку-Дніпропетровську не залишусь .Але для чого?Мені і тут подобається.Стосовно галицького менталітету,то вже перераховував його.Нерозвиненість західноукраїнської гілки вас ні наякі роздуми не наштовхує часом?В чому причина?
пысы ,я ничего никогда не имела и не имею против жителей украины с востока ,но этот малчык меня своими нездоровыми нападками манехо нервирует
Спакойствіє і только спакойствіє Я ж не буду казати,що мене нервує російська мова з вуст галичан в західноукраїнській гілці
Опубликовано 06 Март 2008 - 22:58
дуже корисна тема!Ось для цього, щоб не шукати (а інколи і не породжувати тему заради теми) - давайте постити сюди. Можна про все відразу, а можна і ні про що (якщо настрою нема або депресія). Інколи ж виникають бажання щось висловити, але це не завжди стосується такого як теми "НАТО", "МОВА", "ГАЗ", "СЕКС" . Ну як?
От у мене, наприклад, сьогодні два свята: перше - день народження і друге - нарешті майстри викроїли свій час для мого Опеля
Пропоную в цій темі мене поздоровляти, висловлювати побажання і дарувати квіти і подарунки
а шо, бувають нові Нексії?Народ дайте добрый совет ,какую машинку лучше брать под работу в такси
выбор между новой Нексией и ,,,,чем то б/у
йпрст, думав, що це старезна модель, зроблена на основі чи то кадета чи то аскони...
ну тоді б/у Вектра напрошується або Омега
в ігнорі: синочки партійних дєятєлів, гебнюки, хами, самозакохане дурачьйо і нервові підлітки.
Опубликовано 06 Март 2008 - 23:06
Спакойствіє і только спакойствіє Я ж не буду казати,що мене нервує російська мова з вуст галичан в західноукраїнській гілці
Ги. А ти шо не знав що москаль і в Африці - москаль?
в ігнорі: синочки партійних дєятєлів, гебнюки, хами, самозакохане дурачьйо і нервові підлітки.
Опубликовано 06 Март 2008 - 23:11
дуже корисна тема!
От у мене, наприклад, сьогодні два свята: перше - день народження і друге - нарешті майстри викроїли свій час для мого Опеля
Пропоную в цій темі мене поздоровляти, висловлювати побажання і дарувати квіти і подарунки
а шо, бувають нові Нексії?
йпрст, думав, що це старезна модель, зроблена на основі чи то кадета чи то аскони...
ну тоді б/у Вектра напрошується або Омега
С Днём Рождения! Расти большой !
У Этой модели много плюсов ,например продажа с НДС 20 процентов
А б/у это лотерея ,у моего форда пороги были внутри пенкой монтажной задуты и сверху закрашены
Ги. А ти шо не знав що москаль і в Африці - москаль?
К чему бы это такая нехорошая агрессия просыпается и желание НАТОВКТИ ПИКУ ))))
не знаешь?
Опубликовано 06 Март 2008 - 23:38
дякую, хіба що - в ширинуС Днём Рождения! Расти большой !
У Этой модели много плюсов ,например продажа с НДС 20 процентов
А б/у это лотерея ,у моего форда пороги были внутри пенкой монтажной задуты и сверху закрашены
К чему бы это такая нехорошая агрессия просыпается и желание НАТОВКТИ ПИКУ ))))
не знаешь?
за пінку монтажну можна навіть не тільки пику, а ще й ребра і всі хрящі порахувати
мого одного знайомого «майстра» за подібне трубою «п’ятдесяткою» з нержавійки лікували.
москаля, до речі
а з агресією треба боротися водочкой і сєльодочкой
Изменено: jazn, 06 Март 2008 - 23:41
Опубликовано 07 Март 2008 - 08:18
luav, Володя, ти знаєш, я погоджуся з постами Ю.Н., що бажання вступати з тобою в полеміку - абсолютно не хочеться . Я не опускатимуся на той рівень, коли основними суперчеками якраз і є - мова, обсирання будь-якого менталітету і т.д. , бачу ти вже до цього підростаєш
Опубликовано 07 Март 2008 - 11:52
P.S. Завтра зранку треба нести каву в ліжкo другій половині
Опубликовано 07 Март 2008 - 13:25
Дядя Рома, Andy_Lv
жорстокі ви . Думаю, один день в році таке можна зробити
Ти думаєш - правильно!! Один раз - можна зробити. Але ми думаємо дальше. Ось один раз покажеш, що вмієш і робитимеш це щодня
Опубликовано 07 Март 2008 - 14:20
jazn, приймай вітання з нагоди вчорашнього дня варення!!!! Надіюсь БОДУН сьогодні вранці до тебе не приходив
Та я тихенько так...
дякую, я, правда, більше з другого свята радію, моє опеле-корито має шанси за пару тижнів нарешті виїхати на трасу(ховайся, хто може!)
та сприймайте все з гумором, не бачу жодного обсирання в постах луава, це він просто підколює, підстьобує наших галичан-п’ємонтівців і прально робить, нєфіг! це чисто українська риса характеру і дай Боже щоб ніколи вона в нас не зникла, ніколи не „зійшла на пси“! цього ж відношення, спокійного, насмішкуватого заслуговує багато хто з наших „тормозів“: і форумних і базарних і сервісних і т.д.luav, Володя, ти знаєш, я погоджуся з постами Ю.Н., що бажання вступати з тобою в полеміку - абсолютно не хочеться . Я не опускатимуся на той рівень, коли основними суперчеками якраз і є - мова, обсирання будь-якого менталітету і т.д. , бачу ти вже до цього підростаєш
Ги. „бурчання“, звичайно, теж повинно знати міру, але це вже справа інша
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых