Вот я ж и грю, шо машина в этих делах явно лишняя...Думаю, до 3:00 не дотримаю! Тим більше на машині!
Реклама
Львовяне! Даешь постоянное место сбора! (флудилко)
Опубликовано 16 Апрель 2010 - 16:46
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 16 Апрель 2010 - 17:35
ми за тебе випьем фронтових 50-ть грм.Бажаю вам кльво провести час, нажаль мене немає у Львові робота- робота і рооооооооооооооооб. заааааааа....ба.
а ты шо еще тут?Вот я ж и грю, шо машина в этих делах явно лишняя...
пельмени купил?
Опубликовано 17 Апрель 2010 - 00:43
Треба тобі свій розпорядок роботи міняти...Ну і як? В мене все пятниця важка, треба день міняти
Мы, как всегда, отлично посидели... поели, попили... переместились на штаб-квартиру и... разошлись после часа ночи!
Как всегда, было много всякой еды, много приколов и смеха...
Утверждена дата выезда в Крым и предварительно спланированы ближайшие мероприятия на май-июнь...
Есть фото, но не сейчас... Может завтра выложу
Опубликовано 17 Апрель 2010 - 07:05
Що зновуvovik1104, ага то ось хто сліпий і глухий їзде на кільцеву біля Метро заправлятись газом фа-ф тобі на кільці біля метро.
Яб з радісттю поміняв але не від мене залежить,якби я трошки швидше приїхав яб підтянувсяТреба тобі свій розпорядок роботи міняти...
Мы, как всегда, отлично посидели... поели, попили... переместились на штаб-квартиру и... разошлись после часа ночи!
Утверждена дата выезда в Крым и предварительно спланированы ближайшие мероприятия на май-июнь...
Опубликовано 17 Апрель 2010 - 08:40
що серьёзно столько утвердили?Треба тобі свій розпорядок роботи міняти...
Що знову
Яб з радісттю поміняв але не від мене залежить,якби я трошк
закосил! Женя и Макс уехали только в разгаре...
Опубликовано 18 Апрель 2010 - 00:11
Нуу... возле столов точно ходили...Збув запитати біліард був чи ні...............
Опубликовано 18 Апрель 2010 - 19:42
Мне кажется, что ты бы даже не сопротивлялся......не зовсім. якби я в 23:00 приперся менеб заставили доганятись
Опубликовано 18 Апрель 2010 - 19:53
Нуу... возле столов точно ходили...
у мене питання: якщо я колись до вас виберусь, на жопелівку, у мене є шанс пограти на більярді?Більшість проголосувала проти!!!
А ми з Black'ом були готові!
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 18 Апрель 2010 - 20:39
Довго думав куди написати перше повідомлення на опель-форумі і наважився черкнути тута.
Приперся з нексія-форуму. Там львівян майже немає і тому немає з ким зібратись на пиво і потеревенити про спільне :)
Дивлюсь у вас тут набагато живіше.
Так шо якшо не закОпаєте (не путати з діяльністю лопати :) ), буду радий приєднатись до гурту опелеводів-водіїв (нексія ж є все-таки молодшим братом кадета :) )
Опубликовано 18 Апрель 2010 - 22:04
Даже не сомневайся!у мене питання: якщо я колись до вас виберусь, на жопелівку, у мене є шанс пограти на більярді?
Добро пожаловать!Всім привіт :)
Довго думав куди написати перше повідомлення на опель-форумі і наважився черкнути тута.
Приперся з нексія-форуму. Там львівян майже немає і тому немає з ким зібратись на пиво і потеревенити про спільне :)
Дивлюсь у вас тут набагато живіше.
Так шо якшо не закОпаєте (не путати з діяльністю лопати :) ), буду радий приєднатись до гурту опелеводів-водіїв (нексія ж є все-таки молодшим братом кадета :) )
Читай, привыкай, обживайся... Ждём на встречах
Опубликовано 19 Апрель 2010 - 10:57
Добро пожаловать!
Читай, привыкай, обживайся... Ждём на встречах
З структурою форуму більш-менш знайомий, бо нексія форум побудований на тому самому форум-движку.
Зустрічі - це добре :) Тим більше судячи по постах вище, вони у вас досить, я б сказав, сочно проходять :)
Опубликовано 19 Апрель 2010 - 11:04
Вот ТУТ глянь...Зустрічі - це добре :) Тим більше судячи по постах вище, вони у вас досить, я б сказав, сочно проходять :)
Опубликовано 21 Апрель 2010 - 15:50
Вы знакомы?walv, Радий бачити
Опубликовано 24 Апрель 2010 - 11:27
А кто с кем? Кого? Куда?Йду на фудбол
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых