шо за нах............ви дееееееееее.??????????
Хлопці, а коли Збір.... на Опелівку......десь там в КАрпати чи де....???
Щось вирішуємо чи як завжди......?????
Изменено: FANTEK, 12 Июль 2013 - 15:33
Опубликовано 12 Июль 2013 - 20:19
шо за нах............ви дееееееееее.??????????
Хлопці, а коли Збір.... на Опелівку......десь там в КАрпати чи де....???
Щось вирішуємо чи як завжди......?????
та хотяби якийсь шашличок замутити під л;вовом...
тілки не в 3 машини :(
Той самий що і на опелівці був Де бачив??
9того під "епіцентром" в по обідніг годинах
вибачай-не впізнав бо заді був "номер",але потім згадалась мова з опелівки про "закльопки" :) :) :)
Опубликовано 12 Июль 2013 - 23:22
ага, тепер всі все знають і кажуть "треба було",а коли питав де це зробити?відповідей просто завалісь було ;)
http://www.opel-club...entry1073029424
відкатали дійсно швидко в один день(ще на іншому шиномонтажі не був,не провіряв)-може всетаки сьогодні зроблять мені подарок у "солонці" і віддадуть мій діск за гроші,а то вже задолбался на вібраторі "їздити"-теперешні тоже пару Червоноградських ям спіймали :)
Опубликовано 13 Июль 2013 - 00:08
Привіт, хтось їде на УОКово 2013 с 19-го по 21-е июля
http://www.opel-club...po-21-e-iyulya/
Опубликовано 14 Июль 2013 - 18:03
miszka, я і раніше писав про ремонт дисків під сихівським мостом..,
єдине що я там ні разу їх не робив.. не було потреби.. але питався чи вони таки роботи роблять :)
Warrior терміново потребую координати,або дай свій моб. перезвоню поясниш де то?
бо з теперішнього кпл один диск не витримав україни,а ті гандураси з солонки ще не віддали з попереднього комплекту діск
-терміново потребую відремонтувати
Опубликовано 14 Июль 2013 - 21:26
Warrior терміново потребую координати,або дай свій моб. перезвоню поясниш де то?
бо з теперішнього кпл один диск не витримав україни,а ті гандураси з солонки ще не віддали з попереднього комплекту діск
-терміново потребую відремонтувати
Опубликовано 14 Июль 2013 - 21:42
Шиномонтаж Баланс
- Телефон: (032) 237-57-88
Madison, вельми вдячний,завтра позвоню і мабуть поїду до них,
miszka,
49.808707, 24.047382?але я там давно був..
якось ті цифри не відшукуются,або я не вмію вписати,гугл мап тоже не хоче їх відняйти-дякую за допомогу
Опубликовано 15 Июль 2013 - 08:00
Привіт, хтось їде на УОКово 2013 с 19-го по 21-е июля
http://www.opel-club...po-21-e-iyulya/
задалеко щоб шашлики поїсти.
Опубликовано 17 Июль 2013 - 15:34
MBear, так точно :),
а де NRP пропав... шось давно його не бачив... знайшов в салоні ще одну лямпу жарівку тре на лед переробити
не пропав, а на роботі засиджуюсь, аврал + трошки в турбізнес подався, так що при потребі звертайтесь, відпочинок, візи, авіабілети і т.п.
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 17 Июль 2013 - 15:51
NRP, мля.. мені діодку тре в бардачок.. а ти тут про турбізнес :)))))))))
так зі мною можна зустрітись не тільки на опелівці, а якщо надумаєш відпочивати, то діодка взагалі в подарунок буде доречі... скільки я тобі винен?
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых