Ммм.... Буду! :smile:
ну і? :smile:
Опубликовано 24 Июнь 2013 - 12:41
Опубликовано 24 Июнь 2013 - 14:38
Опубликовано 25 Июнь 2013 - 12:52
Я їду - шукаю однодумців) Давай поїхали бо самому мені буде скушно)
Народ давайте веселіше, 3 дні залишилось!
наберу як вернусь з ПЛ. покищо цього разу подорож не вийшла по моїй думці:
від червонограда на устилуг їхав на пробитому колесі і аж до першої ПЛ заправки де було куплено "запаску в балончику"
потом афігенна злива/буря-повалені дерева,поломані ел. стовпи з проводами на дорозі
дальше обірвав вихлопну після випускного колектора-варюсь на даний момент,треба ще знайти причину стукання з правої сторони ??
зі,Вова-діска з ремонту в "Солонці" я ще не забрав,в середу буде 3тій тиждень як на нього чекаю
во такі то пироги малята
Опубликовано 25 Июнь 2013 - 17:54
наберу як вернусь з ПЛ. покищо цього разу подорож не вийшла по моїй думці:
від червонограда на устилуг їхав на пробитому колесі і аж до першої ПЛ заправки де було куплено "запаску в балончику"
потом афігенна злива/буря-повалені дерева,поломані ел. стовпи з проводами на дорозі
дальше обірвав вихлопну після випускного колектора-варюсь на даний момент,треба ще знайти причину стукання з правої сторони ??
зі,Вова-діска з ремонту в "Солонці" я ще не забрав,в середу буде 3тій тиждень як на нього чекаю
во такі то пироги малята
чого через устилуг їдеш?? На в"їзд кепська границя... вічні черги
Опубликовано 26 Июнь 2013 - 20:11
чого через устилуг їдеш?? На в"їзд кепська границя... вічні черги
я би не сказав що "кепська",а черги менші ніж на "раві"-сегарети не вожу тому проблем в мене нема,деколи ще можу і я посміятись з митника,так як ковроліна і шумки,середньої консолі нема(сушу шумку,бо було мокро під ногами),з заднього диванна є тільки спинка яка відділяє багажнік :),з обшивки багажніка в мене є тільки верхня планка яка тримає потолок і ковролінчик який знімаєтся в 5 сек,а в місці запаски балон від ГБО-тому міни злих таможеників з викрутками в руках "Безцінні",остатньо падла хотіла викувиряти заглушку від аірбегу в торпеді,я офігів
а їжджу туда бо так якось вийшло...."коридор" закінчуєтся,ще 2 рази поїду і з новою візою вже туда не буду пхатись
Опубликовано 26 Июнь 2013 - 21:27
я би не сказав що "кепська",а черги менші ніж на "раві"-сегарети не вожу тому проблем в мене нема,деколи ще можу і я посміятись з митника,так як ковроліна і шумки,середньої консолі нема(сушу шумку,бо було мокро під ногами),з заднього диванна є тільки спинка яка відділяє багажнік :),з обшивки багажніка в мене є тільки верхня планка яка тримає потолок і ковролінчик який знімаєтся в 5 сек,а в місці запаски балон від ГБО-тому міни злих таможеників з викрутками в руках "Безцінні",остатньо падла хотіла викувиряти заглушку від аірбегу в торпеді,я офігів
а їжджу туда бо так якось вийшло...."коридор" закінчуєтся,ще 2 рази поїду і з новою візою вже туда не буду пхатись
так шо? їдеш на зустріч??
Опубликовано 29 Июнь 2013 - 11:25
Здоров мужики)
Є одна проблема, може хтось допоможе) Спочатку були симтоми такі, не хотіла заводитись(довго крутив стартером,на 4-5 обороті завелась). Через пару км загорівся чек(. Машина почала працювати як трактор( такий звук як стук клапанів), це було періодично то тарахкотіла то переставала. Зробив самодіагностику(зажав газ-тормоз, і включив запалення) вибило помилку 0216 (низкое напряжение в цепи регулирования начала впрыска). Ледве до дому доїхав, на другий день машина вже не завелась(
Підскажіть може хтось з таким стикався, як цю проблему вирішити, шо перевіряти?
Опубликовано 29 Июнь 2013 - 11:37
0216
педальный тест покажет только номер ошибки.. а вариантов той ошибки может быть куча..
тре комп подключать
P0216 Высокое напряжение в цепи регулирования начала впрыска C-021
P0216 Низкое напряжение в цепи регулирования начала впрыска C-021
P0216 Крит. неисправн. системы 1 (см. описание процедуры проверки: описание кода неисправн.) B-021
P0216 Крит. неисправн. системы 2 (см. описание процедуры проверки: описание кода неисправн.) B-021
Изменено: Warrior, 29 Июнь 2013 - 11:38
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых