по першому логу видно, що турбіна не нагнітає потрібного тиску. Опком тиск у рампі на твому двигуні не показує?
А скільки вона приблизно має нагнітати? А на рахунок інших показників, як там справи?
На рахунок рампи не знаю.
Значіть не показує(
Опубликовано 04 Май 2013 - 11:57
все що опком зчитав є в лозі, напевно на цьому двинуні не показує
На рахунок рампи не знаю. Значіть не показує(
у мене на вектрі є два списки данних (data list 1, data list 2 чи якось так), з яких окремо можна подивитися дані, можливо по рампі є у інакшому.
А скільки вона приблизно має нагнітати?
так у логах є, стовпець поряд з тим що нагнітає - скільки має бути
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 04 Май 2013 - 12:49
у мене на вектрі є два списки данних (data list 1, data list 2 чи якось так), з яких окремо можна подивитися дані, можливо по рампі є у інакшому.
вроді були інші списки (точно не памятаю), але я шукав суто показники турбіни, про рампу якось не подумав, хоча не впевнений що в інших списках показники рампи є
Изменено: NRP, 04 Май 2013 - 12:51
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 14 Май 2013 - 23:41
Мужики наперед вибачаюсь за наглість, але може хто поможе)) Хочу колеса купити нові(бо вже їжджу на сліках ), а грошей небагато. Казали в Шип Шині можна шось знайти, але там і ціни нормальні(( Ніхто немає ніяких знижок на колеса в шип шині? З мене буде магирич))
Опубликовано 15 Май 2013 - 08:27
zver4uk, в шипшине нету...
но на санта барбаре есть шиномонтаж, там ща распродажа бу колес по привлекательным ценам. подьедь туда и поспрашивай, заодно и колеса
дякую, зїжджу гляну)
о96 о3о 86 96 б/в шини з європи. Непогані ціни.
Склад на хуторівці
дякую, на днях наберу) може шось знайду.
Сьогодні хтось буде?
Опубликовано 15 Май 2013 - 15:10
є195/60А по чём?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 15 Май 2013 - 16:16
Мужики наперед вибачаюсь за наглість, але може хто поможе)) Хочу колеса купити нові(бо вже їжджу на сліках ), а грошей небагато. Казали в Шип Шині можна шось знайти, але там і ціни нормальні(( Ніхто немає ніяких знижок на колеса в шип шині? З мене буде магирич))
брав Фулду экоконтрол 195/65/15 там минулого року ( така сама ціна була)
такі http://shyp-shyna.co...lda-ecocontrol/
вроде нічо)) нове є нове
знижка є 3 % кажись
Изменено: Vauxhall Astra Van, 15 Май 2013 - 16:18
о95ОО37484 viber
Опубликовано 15 Май 2013 - 17:03
Я сегодня на велике...
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 15 Май 2013 - 21:23
и так.. опелевка состоялась в моем лице и в лице Military, появился в нашей тусе новый агрегат.. велоопель :)) тест драйв пройден, думали куда прилепить наклейку :))) вощем соображали на двоих не считая моей малой и подружки :)
NRP, таки ети диодки светят все ж больше голубым а не белым... :(
Опубликовано 15 Май 2013 - 21:34
Ти маєш таку картку на знижку?
http://shyp-shyna.co...-loan-you-need/
якшо це 3% то від покупки на 2000грн буде знижка 60грн то мені вийде дорожче приїхати взяти, поїхати відати+ магирич
брав Фулду экоконтрол 195/65/15 там минулого року ( така сама ціна була)
такі http://shyp-shyna.co...lda-ecocontrol/
вроде нічо)) нове є нове
знижка є 3 % кажись
Сьогодні не встих приїхати, тільки до дому прийшов
Изменено: zver4uk, 15 Май 2013 - 21:33
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых