Maks2002, на astra H - 99% КАНшина
Реклама
Львовяне! Даешь постоянное место сбора! (флудилко)
Опубликовано 23 Апрель 2013 - 15:26
100%
я перестрахувався, а раптом...
под кан шину елм327 искать надо.. ну или теч2
опком з КАНшиною прекрасно працює, сам користуюсь
але ТЕХ2 ніякий опком чи елм327 не переплюне
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 23 Апрель 2013 - 16:44
MrWolf, в Astra H інтерфейс базується на КАНшині, тобі самий оптимальний варіант - це опком, і помилки зчитаеш, і деякі функції/опції зможеш включати/виключати. Китайський опком можна замовити в багатьох chinashop, ціна в районі 20у.о.. Працює китайський опком тільки з ламаними китайськими прогами, оригінальні його можуть вбити. Оригінальний опком в десянки разів дорожчий, а цінник ТЕХ2 - це взвгалі захмарні суми, його мають в основному офіціали.
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 10:50
Може щодо діодів в польщі можна буде пошукати,тільки вот тре знати де я б привіз завтра буду в польщі район Жешова,можливо знаєте де пошукаю
а за маслом глянути можеш?
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 11:04
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 13:40
dunkan, мож ты в польше и по рулевым рейкам цену пробей на разборках, бо моей уже пистец подкрался.. сопливит не по детски.. :(
так ты ей чета от насморка купи
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 13:53
по рульовим рейкам там гарні сервіси є,краків варшава лодзь по цінам як і на розборках 400-500злотих сайти є де на фотках в них гарні станки є і гарантію дають 1-2роки сам думаю над рульовою рейкою буду напевно їхати своєю машиною но до лодзі там родина є вже давно збираюся)))dunkan, мож ты в польше и по рулевым рейкам цену пробей на разборках, бо моей уже пистец подкрался.. сопливит не по детски.. :(
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 13:57
Ок обовязково якщо знайду,бо ми їдемо на розборки і за колесами з дискамм на замовдення возимо.Якщо буде Motul Specific Dexos2 5W-30, то візьми одну 5л банку і одну 1л(на всякий пожарний, масло не їсть ні грама, але хай буде)
Можу з запрошенням допомогти 70злотих здається але там як попаде або на рік дадуть або на 2рокиWarrior, делай визу
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 14:00
dunkan, опа..., диски мене теж цікавлять, але литі, 16-17 дюймів, оригінальні опельовські на вектру, будеш там пофоткай що буде, може щось собі підберу
Можу з запрошенням допомогти 70злотих здається але там як попаде або на рік дадуть або на 2роки
або на пів року, тут лотерея, як повезе
Изменено: NRP, 24 Апрель 2013 - 14:01
Опубликовано 24 Апрель 2013 - 14:37
Щодо півроку ніколи такого не було хіба візу на пів року відкриють тоді ще раз з тим запрошенням і знову візу дадутьdunkan, опа..., диски мене теж цікавлять, але литі, 16-17 дюймів, оригінальні опельовські на вектру, будеш там пофоткай що буде, може щось собі підберу
або на пів року, тут лотерея, як повезе
Щодо дисків обовязково сам тоже хочу но не зараз фотоки зроблю.
Вот фінма типу котра реставрує якщо можеш писати по польськи мож спитати на алегро пишуть 550злотихdunkan, ты лучше узнай скока уже отреставрированная стоит.. а то мне в польшу ехать ох как не хоцца.. :)
biuro@tomag.com.pl
Изменено: dunkan, 24 Апрель 2013 - 14:21
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых