Реклама
"Колійність" на Vectra C
Начал
_WizarD_
, Сегодня, 14:20
5 ответов в теме
Опубликовано Сегодня, 14:20
Всім привіт! Як ви?
Десь колись читав на якомусь форумі/сайті, що у у даної моделі є деякі "приколи" з проблемою "колійності" на розбитій фурами дорогами з колією.
Машину починає кидати по коліям з асфальту.
Ось така проблема і у мене виявилась. Як завжди, думаєш на кермову рейку і все що з нею зв'язано. Але люфт зовсім мінімальний (хрестовина в моторному гуляє зовсім трошки). Сама рейка хз, але при максимальному обертанні туди-сюди абсолютно ніяких звуків чи ще щось підозрілого.
Був якось на СТО, міняли трохи ходовку, зробили ревізію і сказали, що в мене були відкручені трохи болти передні на підрамнику, ще й давно дуже, бо заіржавіли, затягнули їх трохи і все що треба замінили.
Важелі оригінальні ще, нормальні, без люфта.
Кермо крутиться норм, без якихось лишніх звуків і просідань.
Але....
Коли їдеш по ямам - норм, все спрацьовує як треба, коли ж їдеш по буграм і там ще є колія від вантажно транспорту - пиши пропало.
Починає кидати із полоси в полосу.
Може у когось було таке?
Чи це рейка все-таки під заміну?
Десь колись читав на якомусь форумі/сайті, що у у даної моделі є деякі "приколи" з проблемою "колійності" на розбитій фурами дорогами з колією.
Машину починає кидати по коліям з асфальту.
Ось така проблема і у мене виявилась. Як завжди, думаєш на кермову рейку і все що з нею зв'язано. Але люфт зовсім мінімальний (хрестовина в моторному гуляє зовсім трошки). Сама рейка хз, але при максимальному обертанні туди-сюди абсолютно ніяких звуків чи ще щось підозрілого.
Був якось на СТО, міняли трохи ходовку, зробили ревізію і сказали, що в мене були відкручені трохи болти передні на підрамнику, ще й давно дуже, бо заіржавіли, затягнули їх трохи і все що треба замінили.
Важелі оригінальні ще, нормальні, без люфта.
Кермо крутиться норм, без якихось лишніх звуків і просідань.
Але....
Коли їдеш по ямам - норм, все спрацьовує як треба, коли ж їдеш по буграм і там ще є колія від вантажно транспорту - пиши пропало.
Починає кидати із полоси в полосу.
Може у когось було таке?
Чи це рейка все-таки під заміну?
Опубликовано 24 минут назад
По перше - зміни СТО. Казкові персонажі.
Після "затягування" треба зробити развал.
Втулок у подрамнику немає.
Тільки 4 сайлентблока.
Яка гума зараз на автомобілі?
Після "затягування" треба зробити развал.
Втулок у подрамнику немає.
Тільки 4 сайлентблока.
Яка гума зараз на автомобілі?
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
4 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых
-
sapphir