Продам електро печку Quick Heat для Astra H з піддоном і проводами. На Зафіру не підійшла((( 1500 грн
Реклама
електро печку Quick Heat для Astra H
Опубликовано 12 Ноябрь 2024 - 20:16
Там немає різниці,чи бензин чи дизель. Від країни походження і комплектації залежить. Під кожну модель авто свій піддон потрібен. Дехто уніфікує. У мене було таке на Зафі 1,7. Допомагало. Але й розряджає АКБ при неправильному користуванні, хоч і генератор начебто потужніший. Вмикався в мене він при температурі+10 і при цьому на кліматі в салоні встановлено+20. Працює він, поки ОР прогріється, щоб віддати своє тепло через радіатор пічкиКак минимум на астру Аш подходит)
Возможно это электропечка с дизельной машины....
Я б себе такой фен в Опель был бы не против установить мотор зимой ну очень не быстро греется..
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 12 Ноябрь 2024 - 21:56
Думаю,що сам нагрівальний елемент однаковий , а корпус під кожну модель пічки свій. До сьогодні я чомусь мав думку, що на Астру/Зафу однакові ці догрівачіПід неї корпус любий підходе?
Бачів на розборі продають,але в сборі.
Опубликовано Вчера, 00:08
Ок понятноТам немає різниці,чи бензин чи дизель. Від країни походження і комплектації залежить. Під кожну модель авто свій піддон потрібен. Дехто уніфікує. У мене було таке на Зафі 1,7. Допомагало. Але й розряджає АКБ при неправильному користуванні, хоч і генератор начебто потужніший. Вмикався в мене він при температурі+10 і при цьому на кліматі в салоні встановлено+20. Працює він, поки ОР прогріється, щоб віддати своє тепло через радіатор пічки
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых