Реклама
Вибір мастила в z16xe
Опубликовано 01 Ноябрь 2024 - 19:50
Якщо ти хочеш змінити мастило, варто розглянути кілька варіантів. Багато власників такого двигуна рекомендують використовувати масла з вищим класом в’язкості, як-от 10W-50 або 15W-40, особливо якщо автомобіль використовується в умовах високих температур або якщо двигун має деякі зношення.
Деякі популярні бренди, які добре зарекомендували себе, це Mobil 1, Castrol, або Liqui Moly. Наприклад, Mobil 1 10W-40 може забезпечити гарну протизносну захист і зменшити витрату масла.
Крім того, можна розглянути варіант з синтетичним маслом або напівсинтетичним — вони можуть зменшити витрату масла і покращити загальну роботу двигуна. Також, якщо у тебе є можливість, спробуй перевірити, чи не допоможе заміна фільтра масла на більш якісний, адже це може вплинути на його циркуляцію і знос.
Слухай, що кажуть інші водії, але я б радив експериментувати з маслами поступово, щоб зрозуміти, яке з них найкраще підходить для твого двигуна.
Опубликовано Сегодня, 09:14
Мой больше, чем двадцатилетний опыт использования оригинального масла GM говорит прямо противоположное. Фото "моих" моторов на данном масле с разными пробегами есть в "ремонте" в профильных темах. Эксперименты с другими маслами к улучшению состояния двигателя не привели. Были приверженцы разных мотюлей с шеллами. В итоге все на оригинале.Та GM мастило не айс.
Изменено: Rek, Сегодня, 10:36
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано Сегодня, 11:24
Фото "моих" моторов на данном масле с разными пробегами есть в "ремонте" в профильных темах.
В пошуковій системі нашого форуму по твоєму ніку максимум дозволило нирнути до 13 червня 2024 року.
Rek, ти вважаєш що хтось буде шукати голку у стозі сіна? Краще би дав посилання людям на тему де твої мотори на розгляді, та думаю і сам будеш шукати довго придовго.
Двигун цього форуму такий кострубатий, ні чорновики зберегти, ні нормально щось знайти чи застовбити робочі теми. Що маємо то маємо.
Це ще не торкнулися питання де беруться НАЙоригінальні оливи GM.
Изменено: baton45, Сегодня, 11:26
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых