Реклама
Парктроник и фаркоп оба GM (не дружат)Как помирить парктроник с фаркопом.
Начал
sachoks
, 20 июл 2024 08:28
Парктроник
9 ответов в теме
Опубликовано 20 Июль 2024 - 08:28
Доброго дня всім. Віднедавна маю таку проблему один з датчиків парктроніку бачить перешкоду у вигляді штатного фаркопу. Дана проблема була від покупки автомобілю , тільки вона себе так не проявляла як зараз , раніше просто двохсекундний довгий пік і парктроніки переходили в штатний режим роботи , а зараз при включенні задньої передачі пік іде безперервний. За даними обкому один з датчиків показує 22 см до перешкоди і неважливо я переставляв датчики місцями в тому місці завжди показує 22 см. І ще одне що я замітив що два датчика які знаходяться ззаді всередині мають однаковий опис у ОПсомі що той правий внутрішній що другий правий внутрішній. Може для них треба провести якусь адаптацію в двух блоках я вже не пам'ятаю в яких я зазначав що в мене є прицепне устройство.
Опубликовано 23 Июль 2024 - 13:37
Проводка була провірена електриком , все окей.Проводка к датчикам
Ні захід України , Володимир. А косу не продаєте?Если Киев, могу дать примерять косу с датчиками
Стоял тоже штатный , все было ок
Я просто думаю що можливо є якась адаптація датчиків для того щоб вони бачили фаркоп і не реагували на нього.
Также с меткой «Парктроник»
|
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Парктроник stinger (без датчиков)Автор: designer • Дата: 13 Февраль 2021 Парктроник |
|
|
Базар →
Куплю →
Покупка автомобильной электроники →
Куплю датчик парковкиКуплю датчик парковки опель GM 0 263 003 172 Автор: aristovW • Дата: 24 Июль 2020 парктроник, датчик, электрика |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Электрика →
Не работает парктроник на Opel Combo CАвтор: agentys4 • Дата: 14 Июнь 2014 Не работает парктроник и 2 еще... |
|
||
Гараж →
АВТОЗВУК →
Установка парктроника КиевШукаю де встановити парктронік Автор: AndrewPyzhyk • Дата: 15 Апрель 2014 Киев, парктроник, парктронік и 3 еще... |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых