Перейти к содержимому

Реклама

Фото

[-] Opel.dp.ua

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
10 ответов в теме

Opel77

Opel77

Завсегдатай

• Сообщений 82
  •  

Опубликовано 09 Май 2024 - 12:25

Вітаю! Хочу розповісти про свій досвід співпраці з цим магазином. Замовляв перший і останній раз через їх сайт (не через авто.про). Розводіли звичайні, під видом оригіналу продають аналоги без упаковки і навіть аналоги присилають іншого виробника. Влаштовувати демагогії з менеджером, або оформляти повернення не став, бо дещо з замовленного треба прямо на сьогодні. Замовлення складалось з 13 позицій. Сухі факти:

Прокладка пружини задньої GM 90305263, вказано ГМ, приїхало щось під назвою CTR (як уже я сам виявив) без упаковки

Ремінь ГУРа\генератора Опель 1340736, приїхав Бош в упаковці Бош, хоча на сайті є інша позиція саме аналога Flennor

Подушка резонатора вказано Bosal, приїхала FA1.

Прокладки помпи, штанів, бензонасосу, кришки заливної горловини, пробки, пальці дверей приїхали без упаковки і будь-яких розпізнавальних знаків, навіть зіп-пакетів зажлобили, просто висипали весь дріб'язок в коробку, оригінальність під великим питанням, на все є аналоги.

Власне по грошам кинули на небагато впринципі, вказані ціні схожі на ціни аналогів середньої якості, але купував у них саме з розрахунку на оригінал. Хто буде співпрацювати, майте на увазі, що оригінал приїде тільки те, що не має аналогів. 

• 0

t67030.gif

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 49427
  •  

Опубликовано 09 Май 2024 - 12:55

А клубних продавців регілия не дозволяє спитати за оригінальні запчастини?))

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11125
  •  

Опубликовано 09 Май 2024 - 13:05

Таки мабуть щось знінилось не на краще з цим магазином...

• 0

Opel77

Opel77

Завсегдатай

• Сообщений 82
  •  

Опубликовано 09 Май 2024 - 18:26

А клубних продавців регілия не дозволяє спитати за оригінальні запчастини?))

На ОВА? Не впевнений, що є сенс навіть питати, тим паче за GM, а не аналог.

• 0

t67030.gif

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 49427
  •  

Опубликовано 09 Май 2024 - 21:01

Не впевнений, що є сенс навіть питати
Кумедна логіка

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2108
  • Гос. номер:ВЕ9752ВА
  •  

Опубликовано 09 Май 2024 - 21:36

Прокладки помпи, штанів, бензонасосу, кришки заливної горловини, пробки, пальці дверей приїхали без упаковки і будь-яких розпізнавальних знаків, навіть зіп-пакетів зажлобили, просто висипали весь дріб'язок в коробку, оригінальність під великим питанням, на все є аналоги.

мені й Екзіст якось так само привозив прокладки, типу-оригінальні і за ціною оригіналу. Я тоді був молодий і недосвідчений, тому забрав, але молодий і недосвідчений не значить "дурний", тому не ставив їх, так і лежать в гаражі в пакетику :ad_new: .

• 0

Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.

Opel77

Opel77

Завсегдатай

• Сообщений 82
  •  

Опубликовано 10 Май 2024 - 01:47

мені й Екзіст якось так само привозив прокладки, типу-оригінальні і за ціною оригіналу. Я тоді був молодий і недосвідчений, тому забрав, але молодий і недосвідчений не значить "дурний", тому не ставив їх, так і лежать в гаражі в пакетику :ad_new: .

Мені навіть пакетика не дали  :sm13_: Прокладку помпи точно ставити не буду, куплю оригінал в перевіреному місці, штани під питанням, трохи душить жаба 450грн за ориг прокладку віддавати, можливо подумаю про якісний аналог. Все інше можна ставити, можна буде поміняти швидко і не настільки принципово якість.

Найцікавіше, що якщо почитати їх умови повернення, то повернути будь яку з позицій просто фізично не можливо, майже по всім пунктам.

Допускаю, що якби замовив через авто.про, то прислали би посилку з більш притомним вмістом, бо там є можливість зіпсувати їх 100% позитивний рейтинг.  

Изменено: Opel77, 10 Май 2024 - 02:21

• 0

t67030.gif

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2108
  • Гос. номер:ВЕ9752ВА
  •  

Опубликовано 10 Май 2024 - 11:31

Я на авто.про минулого року тричі замовляв оригінальні гумотехнічні вироби - і всі три рази приходило жахливе паливо типу Патрона (не того, який є пес) в упаковці з голограмами і емблемами ЖМ. Таке враження, що кладуть в пакетик найдешевше з того, що є в наявності, а наклейки виготовляють і ліплять прямо на місці. Тож віри зараз нема нікому, крім клубних продавців. Або "наложка" без передплати. Чи Доставка ОЛХ з безкоштовною доставкою Укрпоштою. Хто не згоден відправляти без моїх передплат - іде лісом, бо зараз продавців-кидал здається навіть не більше, ніж кидал-покупців.

• 0

Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.

witaliy

witaliy

Авторитет

• Сообщений 821
  • Гос. номер:АА8911СІ
  •  

Опубликовано 10 Май 2024 - 15:42

Давно вже там так походу. Років три назад замовляв опори заднього редуктору на Омегу Б через авто про, по факту приїхали опори двигуна з кадету "допрацьовані". Посилку не забрав  бо дешевше в кабана в Києві їх було купити

• 0

Opel77

Opel77

Завсегдатай

• Сообщений 82
  •  

Опубликовано 11 Май 2024 - 01:00

Так, на авто.про часто шо-попало вказують в номер деталі, треба знати, в кого купувати. Але помітив, що з номерами GM-Daewoo проблем меньше, ніж з опелівськими, бо ще є наявність. Так, корейський GM не німецький, але і не ноунейм китай. 

Изменено: Opel77, 11 Май 2024 - 01:00

• 0

t67030.gif

asiancars

asiancars

Запчастини для авто

• Сообщений 794
  • Гос. номер:ВТ
  •  

Опубликовано 13 Май 2024 - 22:20

Але помітив, що з номерами GM-Daewoo проблем меньше, ніж з опелівськими, бо ще є наявність. 

Ну не скажи, шо менше, не скажи. Головне не ведись на те, коли у когось є все, чого ні у кого більше немає.

Це як мінімум!  :ad_new:

• 0

0677164282,  0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)

У Viber НЕ відповідаю

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых