Смысл то есть если постоянно машину использовать, мне как бы не актуально с моей эксплуатацией + мне важнее место в кузове, на море съезжу в Болгарию и к папе в Бремерхафен да и на продажу выставлю параллельно с использованием).
Реклама
FORD F150 2018 Сoyote 5.0 v8
Опубликовано 30 Март 2024 - 17:09
Немного о расходе), гоняю туда сюда по каньону и по старому городу, движение вверх/вниз даже не знаю с какой скоростью но быстрее 30км. точно ни разу не разгонялась) в основном так в районо 10 если с горы))).
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 01 Апрель 2024 - 11:12
Хеві Метал!
Вова, в культурі металістів, жест називається "коза", моду на яку просунув Роні Джеймс Діо, бабуся-італійка якого говорила, що це відлякує «зле око». Показуючи «козу", людина каже – "я разом з вами». Виглядає як кулак, з виставленим вертикально догори мізинцем та вказівним, а великий прижатий до середнього та безіменного.
Опубликовано 01 Апрель 2024 - 11:33
мне показалось, шо малый факи раздает
Показалось).
Ника, как дела у сына по здоровью?
Ждем пока косточка заживет на ноге и разрешат артез снять, основной диагноз победили слава Богу.
у малого великий не прижатий
seksinika, а шо за допфары над капотом? мало света? или то для красоты? или то фары искатели? красивый авто! мне оч нравится
Дальний, очень дальний на всякий случай
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2024 - 20:44
Позже на три дня но вернулась домой))), обычно у меня на всем чем я ездила расход Каменец-Подольский - Киев был немного больше чем Киев - Каменец-Подольский, но возвращалась я сегодня через Винницу а не через Бар как ехала туда, а там дорога лучше).
В общем это Койот 5.0 с аэродинамикой даже не холодильника, а не большего контейнера так может))).
Читаем правила
Опубликовано 05 Апрель 2024 - 11:04
seksinika, твой так может? я понимаю, шо на видео немного другой, но все же....
https://youtube.com/..._LZVTFB_Zg-XBvv
Опубликовано 05 Апрель 2024 - 11:10
Позже на три дня но вернулась домой))), обычно у меня на всем чем я ездила расход Каменец-Подольский - Киев был немного больше чем Киев - Каменец-Подольский, но возвращалась я сегодня через Винницу а не через Бар как ехала туда, а там дорога лучше).
Та я також на Омезі коли по трасі їду мені малює 7.1 літра... трошки в місто, а там пробка... ще десь по місцю за хлібом зїздив і все = 9.
Взимку ще більше 10-12)
Опубликовано 05 Апрель 2024 - 20:27
seksinika, твой так может? я понимаю, шо на видео немного другой, но все же....
Мой нет, а малого моего может .
Та я також на Омезі коли по трасі їду мені малює 7.1 літра... трошки в місто, а там пробка... ще десь по місцю за хлібом зїздив і все = 9.
Взимку ще більше 10-12)
да? такая же фигня
seksinika,не отвечай
Ну да, конечно а как же поговорить ?
Мелкий на приставки в GTA балуется, так там и с крыши на крышу не вопрос
Читаем правила
Опубликовано 06 Апрель 2024 - 14:43
Читаем правила
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 05:19
Прочитав в одній з Вайбер груп по вантажівкам тому на істину не зазіхаю, лише як питання. Хтось з продавців так само пропонує діодні лампи в головне світло для ТІR але прочитав дописи учасників що "за кордоном" ( без конкретики, але підозрюю мова про Європу ) заборонене таке світло. Чи це дійсно так? Можливо вивчали питання поглиблено і маєте відповідь? Може це стосується комерційного транспорту, якому ТО можуть прям на дорозі ті ж німці влаштувати, а не власного?
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 10:01
ИТОГО 27336$ отвезла сегодня на малярку, отполировать после покраски за это как бы уже уплачено просто не доделали сразу.
Прочитав в одній з Вайбер груп по вантажівкам тому на істину не зазіхаю, лише як питання. Хтось з продавців так само пропонує діодні лампи в головне світло для ТІR але прочитав дописи учасників що "за кордоном" ( без конкретики, але підозрюю мова про Європу ) заборонене таке світло. Чи це дійсно так? Можливо вивчали питання поглиблено і маєте відповідь? Може це стосується комерційного транспорту, якому ТО можуть прям на дорозі ті ж німці влаштувати, а не власного?
Не изучала но вообще не беспокоит меня этот вопрос, на легковых машинах мне за подобный свет ни кто ни чего ни разу не говорил и тут не будет, это же не фура под TIR.
Читаем правила
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 13:12
С какого перепугу его иммобилизировать то), машина частная принадлежит физ-лицу, это не спец-техника, машина на мне одна единственная, вот где вы вычитали что она хоть каким то боком под мобилизацию подпадает???
Я всегда предлагаю в начале вдумчиво изучить, потом ниже еще подпункты проанализировать, а потом уже обсуждать возможные варианты развития событий.
Читаем правила
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 14:34
seksinika, действительно, надо было в начале спросить неужели это твой единственный авто. Но я так обидно не думал проехали нее надо так возбуждаться
https://censor.net/u...sportnyyi_zasib
Я всегда предлагаю в начале вдумчиво изучить, потом ниже еще подпункты проанализировать, а потом уже обсуждать возможные варианты развития событий.
это относится ко всему, что пишешь на форуме? респект, как говорится, и уважение
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 15:47
машина частная принадлежит физ-лицу
Вже можуть мобілізовувати і у фіз. лиць не тільки в юр.
Стаття 6. Військово-транспортний обов’язок
1. Військово-транспортний обов’язок установлюється з метою задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань на особливий період транспортними засобами і технікою і поширюється на центральні та місцеві органи виконавчої влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи і організації, у тому числі на залізниці, порти, пристані, аеропорти, нафтобази, автозаправні станції дорожнього господарства та інші підприємства, установи і організації, які забезпечують експлуатацію транспортних засобів, а також на громадян - власників транспортних засобів.
это не спец-техника, машина на мне одна единственная
Це не має значення.
вот где вы вычитали что она хоть каким то боком под мобилизацию подпадает???
Це вже військові вирішять, які марки-моделі їм потрібні.
Обсяги транспортних засобів за типами та марками, що планується залучити під час мобілізації, для підприємств, установ та організацій усіх форм власності встановлюються згідно з Мобілізаційним планом України місцевими державними адміністраціями за поданням територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.
Не переживайте, Шмигаль потім автівку поверне, чи грошима відшкодує потім, віддасть половину, як репарації рф заплатить.... може...
Повернення транспортних засобів власнику здійснюється протягом 30 календарних днів з моменту оголошення демобілізації.
Порядок компенсації шкоди, завданої транспортним засобам внаслідок їх залучення під час мобілізації, визначається Кабінетом Міністрів України.
Я всегда предлагаю в начале вдумчиво изучить, потом ниже еще подпункты проанализировать
Все описано тут:
https://zakon.rada.g...ow/3543-12#Text
надавати в установленому порядку під час мобілізації будівлі, споруди, транспортні засоби та інше майно, власниками яких вони є, Збройним Силам України, іншим військовим формуванням, Оперативно-рятувальній службі цивільного захисту з наступним відшкодуванням державою їх вартості в порядку, встановленому законом.
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 16:16
seksinika, действительно, надо было в начале спросить неужели это твой единственный авто. Но я так обидно не думал проехали нее надо так возбуждаться
это относится ко всему, что пишешь на форуме? респект, как говорится, и уважение
так получилось, что на мне единственный ну на самом деле там даже если не единственный то куча нюансов есть для того что бы суд его иммобилизировал.
Читаем правила
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 16:32
/censor.net
Не читав , але обурений по самі помідори . До цього часу у нас був один спеціаліст по цензору але то був не ти .
Мобілізація автівок , наскільки я чув , то нормальна тема . Але то не так легко зробити щоб твою техніку мобілізували . Мобілізують у нормальних пацанчиків , і грошима компенсують втричі більше вартості . Не знаю скільки там відкати , але стороннім тут не світить . Хіба якщо в тебе кум полковник .
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 16:44
так получилось, что на мне единственный ну на самом деле там даже если не единственный то куча нюансов есть для того что бы суд его иммобилизировал.
Почитайте закон сам, я вище привів.
Немає там таких понять як єдиний автомобіль, кормілец Ваш і т.д і т.п.
Немає і такого про суд.
ТЦК дав запит на пікапи, органи МВС і місцеві, видали на ТЦК явки і паролі.
ТЦК прийшли і забрали, дали тільки папірець.
Гроші і викуповувати його відразу ніхто не буде.
Тут тільки комментар пана депутата від СН Федіра Веніславського.
А він трохи райдужно то все представив, ну щоб рейтингу не шкодити.
Про то що він говорив в законі немає.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых