Неприличный вопрос: кто покупает и кто будет обслуживать автомобиль?)Ох уж ці дівчата
хтось запаркував білого 207 у сусідньому дворі. І все. Тепер форди і дайхатсу нецікаві. І для кого я оте голосування додавав….
Реклама
Вибір малюка до 4.5kуе Sirion/Fiesta/Polo/Getz на мехуВибір економного маленького авто до 4500
Опубликовано 05 Ноябрь 2023 - 22:53
Неприличный вопрос: кто покупает и кто будет обслуживать автомобиль?)
Питання скоріш за все риторичне. Аби б то був не я, то тема про вибір висіла б десь на дівчачому форумі))))
Тут же не йде мова про практичність - це чисто візуалка
146 відсотків. Хоча три дні тому ще було інакше
"Мул круче Настюші, а кіт Лєопольд крутіший Дональда Макдака, ппц якийсь))" (bazl)
Опубликовано 06 Ноябрь 2023 - 13:15
Ну может намекнуть шо владелец кэшу сделает более практичный выбор в плане стоимости содержания и удобства эксплуатации ;)
Краще цього не робити, повірте на слово. Самому собі вийде значно дешевше і взагалі я б вже погодився на її вибір аби б скоріше мати на постійній основі "тверезого водія"
Доречі, тридверний 207-й Пиж на мєху з двигуном 1.4 як по надійності тандем?
Изменено: Killaherz, 06 Ноябрь 2023 - 13:27
"Мул круче Настюші, а кіт Лєопольд крутіший Дональда Макдака, ппц якийсь))" (bazl)
Опубликовано 06 Ноябрь 2023 - 17:54
хороший авто, если не придется заниматься кузовніым ремонтом. все ооооочень дорого. к примеру, пластиковые накладки по цене - космического корабля
Для жінки, як учбове, це важливіше і більший мінус ніж ремонт гідротрансформатора - для мене це якась лякалка а не проблема До +/-2.4 мотори мають 200 або трошки більше Ньютонів - чим там можна кінчити гідротрансформатор? На Ріо навіть блокування педалькою гальм не було у селектора - там передачі без вижима гальма включалися І нічого ти не міг тому 4-х ступеневому зробити все одно
Изменено: sapphir, 06 Ноябрь 2023 - 18:00
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 14:36
Друзі, всім вдячний за надані поради і допомогу. Пам'ятаєте як у сусідньому дворі з'явився білий Пиж 207? Ось власниками саме цієї автівки ми і стали. По ітогу: тридверний хетч, 1.4 8 клап, на мєху, випуск 10.2011, перша реєстрація 12.2011. Два власника. По кузову на 4, по техніці цілком бадьоро, дві резини (літо без пробігу взагалі, дисків 1 комплект). Офіціал, пробігу 275. Може звісно двигун скоро і "приїде", хоча поки що симптомів немає. Стояла з лютого минулого року через виїзд власниці у закордоння. Ітого 3700
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 15:43
Тамушта Пеугиот. Гарантию выкатывают и начинается))Поздравляю!
P.s.
А с чего это двигатель - приедет? Масло почаще менять так ещё сотню другу тысяч наездит, имхо
P.S. Родственники на Илте работают, они в курсе))
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 16:50
Поздравляю!
P.s.
А с чего это двигатель - приедет? Масло почаще менять так ещё сотню другу тысяч наездит, имхо
Інформація десь с просторів інтернетів і ютубів, що закладений ресурс двигуна дорівнює 250 тик. Так чи ні - не знаю, сподіваюсь ні)) Згадую свій Мондео вагон з 1.6 без турбо - продав з пробігом під 300 і нічого ще не потрібно було робити, оливу не їв, сизий дим не пускав, хоча інтернети теж пророчили цим двигунам 250 і капремонт. Імовірно такі теоретичні ресури закладені з умовою заміни оливи раз на 30 тисяч
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 18:08
Изменено: Шусман, 14 Ноябрь 2023 - 18:10
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 22:46
Ні , так закладено з запасом та перестраховками . Ти масло міняєш кожні 10тис , хоча це не означає що на одинадцятій тисячі двигун заклинить . І двигун на 300тис не переломається вздовж пополам , але можна відкапіталити ,( а там буде що ) і їздити ще триста . Але можна цього й не робити .
Та по великому рахунку пофіг. Ну скільки буде вартість капіталки пижовського 1.4? 800-1000 ує? Та наче і не такі невірогідні суми, які можна врахувати і надалі експлуатувати авто "із запасом". Продавати я її не планую, нехай мої дівчата катають. Свій бобік ймовірно продам, бо через війну і особливості території моєї області він не виконуватиме тих завдань, під які свого часу був придбаний. А як "піджопник" пиж навіть мене цілком влаштовує, на здивування під мої 115 кг виявився досить вмістким авто))
Опубликовано 29 Ноябрь 2023 - 15:01
Друзі, всім вдячний за надані поради і допомогу. Пам'ятаєте як у сусідньому дворі з'явився білий Пиж 207? Ось власниками саме цієї автівки ми і стали. По ітогу: тридверний хетч, 1.4 8 клап, на мєху, випуск 10.2011, перша реєстрація 12.2011. Два власника. По кузову на 4, по техніці цілком бадьоро, дві резини (літо без пробігу взагалі, дисків 1 комплект). Офіціал, пробігу 275. Може звісно двигун скоро і "приїде", хоча поки що симптомів немає. Стояла з лютого минулого року через виїзд власниці у закордоння. Ітого 3700
Не помню, но поздравляю. Правильный выбор.
По кузову на 4Что с кузовом ? Не ржавеют ли стаканы и позади б/бака, глушитель ближе к мотору ? ?
ЗЫ Отпишись в Реальные Цены.
Опубликовано 04 Декабрь 2023 - 20:15
Не помню, но поздравляю. Правильный выбор.
Что с кузовом ? Не ржавеют ли стаканы и позади б/бака, глушитель ближе к мотору ? ?
ЗЫ Отпишись в Реальные Цены.
А что там может быть с кузовом после учениц?)) Коцки, царапки, сколы. Стаканы норм, под бензобаком когда тянул тросы ручника тоже вопиющего ничего не заметил. По итогу критичного ничего нету, но задние и передние арки снаружи выглядят так себе. Капот изнутри по передней кромке зацвел маленько. Есть на капоте и крыше сколы от трассовых поездок, но просто выглядит ржавым и все (на паджерике совсем иначе цветет) Не знаю, буду ли вообще грамотно доводить все эти нюансы до ума или же просто закрашу карандашом поверх
Опубликовано 08 Декабрь 2023 - 13:08
А якщо перед цім прогріти феном, щоб гарно затекло, то буде не гірше фарби
Набір: наждак (від 800 до 3000), трішки грунта, фарба і лак у аерозолях + недорогий полірувальний круг на шурупокрут і трохи вільного часу дають досить непоганий результат. Принаймні на Пахєро варіант цілком робочий
Опубликовано 12 Декабрь 2023 - 20:41
По низу рынка это набор запчастей неизвестного происхождения. Передвигается, но с нюансами
Пишите имхо
Зря…. Илта лизинг…,Выжатые они
Люди вернутся в сентябре (с)
Опубликовано 21 Декабрь 2023 - 00:03
Пишите имхо
Зря…. Илта лизинг…,Выжатые они
Снимаю шляпу за такие познания авторынка. Ставил акум на зарядку (тот еще гемор его снять) и таки да - заветная надпись Илта на нем))
Выжатые? Может быть, но все относительно. А что в такие деньги и по месту было бы несильно выжато? ПРиоры? Ланосы? Учитывая кучу вводных при выборе
Опубликовано 21 Декабрь 2023 - 07:50
Сейчас дедушке ищу…. Но ему подходит только кенгу 09 тди оригинал бердичев песенжер
kaktys, нельзя брать 3д официал 206 9-11г мех. Белые все илта лизинг. В 17г они были 240-320км. Цветные были прокатные.
И 308 синие 1,6 ер6 5д… тоже
В топе пробегов белые королла…, там 600+)
Опубликовано 21 Декабрь 2023 - 20:37
Оч многоА хіба в нас є рідні Кліо щоб не з за бугра ? Тому для нас й придумали сандеро й сімбол щоб не завозити Кліо .
Оф
Особенно седанов 12г которые по 3,5-4
Многие из-под юриков
Многие потом пробовали свои силы в таксо
Опубликовано 21 Декабрь 2023 - 21:45
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых