Ви не уважно чітаете..(пробіг 32000
.
І яким чином зазначення пробігу дає відповідь на питання
то твоя, шо два роки простояла, чи куплена з невідомою історією??
Зрозуміло лише те, що наразі ти маєш з нею справу...
Опубликовано 21 Февраль 2024 - 23:27
Rek,paa, Ви не уважно чітаете...
Та чого, уважно, просто питання наводили на невідому історію машини, а якщо все прозоро, то заміни масло і фільтра, свічки, та катайся, я б і ремінем ГРМ не квапився, якщо звісно, візуально він без пошкоджень
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 01 Май 2024 - 07:10
Споживання мастила - 1л на 3200км.
Дуже багато?
Замінив кільця + маслофорсунки......
Проїхав 500км ..раіень масла впав..
IMG_20240407_085337156_MP (1) (1).jpg 213,38К 23 раз скачано
((((((
Замінив клапанну кришку
Прїхав 500км...
Начебто масло не бере.....поплював три рази
IMG_20240417_195038375_MP.jpg 230,06К 23 раз скачано
Nil admirari !!
Опубликовано 15 Май 2024 - 19:54
Шось моя зафіра не хоче норм працювати((
Почала потроху троїти(( вилазе помилка РО303-01 , пропуски в 3 целіндрі... а одного разу і РО304-04...
Поміняв місцями свічки- без результату...
Поміняв катушку - без результату......
Троїть хоть на газу , хоть на бензині ...
І наче їде норм...а на холостих прям дуже чути шо троїть((((
Nil admirari !!
Опубликовано 15 Май 2024 - 22:06
ziMen,
Зазори в клапанах.......?
можливо...але,3т. тому робили гбц...проточили поверхню +клапана+.....
....
ось що робили;
https://youtu.be/WLh...nZAn7PIMNUDPgXP
за 3т. ...хіба можливо ,шоб клапана прогоріли?.......
Nil admirari !!
Опубликовано 16 Май 2024 - 08:29
Rek, потрібна твоя експертна думка, а не смайлики. Смайлики дівчинка 4-х років може і сама намалювати.
Прикольно у Зафіри повітрязабірник знімається, не знав. Тепер є місце для поработать в моторному відділі.
Веселе кіно. Значить винуватець масложору, основний винуватець, був клапан кришки.
ziMen, де прогорання клапанів за 3 тис.км.??? Щось я взагалі заплутався.. Це твоя машина у відео?
Вроді так.
Ну так давай думати логічно. Поршневу робили зовсім недавно. Щоби її так спалити по натяку на пропали клапанів повинно по дурному налаштувати неправильно ГБО. ГБО карта нормальна? Бензинова карта апріорі не дасть більше чим зашите заводом.
Свічки переставляв, катушку міняв. Помилка залишилася на третьому циліндрі. Що в нас ще залишилося на третоьму циліндрі. Правильно, Форсунка бензинова та ГБО. Може бензинова ллє? Чи газова перекачує багато? Поміняй форсунки на місцях, чи перейде помилка.
У мене у 21 році старі форси газу начали травити в колектор і машина дуже тяжко заводилася, особливо якщо довго стояти.
Взяв переставив форси газу у блоці 4-х (благо розбірний був) місцями з проблемним номером циліндра на інший і помилки перелізли на інший клапан. А стояли золоті Лендорензо, замінив на Стаг.
А все чому, газ підтравлював через форси і забагачував суміш в колекторі. Поки машина не прочихається, не хотіла нормально заводитися. Правильна суміш палива і повітря необхідні, вліво-вправо і вже питання з пуском. Цей коридор має певну ширину, ідеально по центру.
Та і взагалі, підсоси повітря на третому циліндрі... Де трубки від форсунок газу приходять, перехідники у колектор. Я коли шукав підсоси на твінпорті, то познаходив такі цікаві мікромісця... Патрубки газу на тріщини і т.д.
Рекомендую взяти стетоскоп, зняти клапан, що прикладають до тіла і підсовувати трубочку до місць ймовірних підсосів. Свистить добре, можна і силіконову трубку до вуха 8-12мм, також чутно. Метод акустичного дослідження. А ролики як шурхотять, форси торохтять. Старий дідовський метод на вібрацію з металевою палочкою до вуха. Ще Бетховен так рулив коли постарів.
Изменено: baton45, 16 Май 2024 - 10:27
Опубликовано 16 Май 2024 - 16:45
Rek, потрібна твоя експертна думка, а не смайлики. Смайлики дівчинка 4-х років може і сама намалювати.
Прикольно у Зафіри повітрязабірник знімається, не знав. Тепер є місце для поработать в моторному відділі.
Веселе кіно. Значить винуватець масложору, основний винуватець, був клапан кришки.
ziMen, де прогорання клапанів за 3 тис.км.??? Щось я взагалі заплутався.. Це твоя машина у відео?
Вроді так.
Ну так давай думати логічно. Поршневу робили зовсім недавно. Щоби її так спалити по натяку на пропали клапанів повинно по дурному налаштувати неправильно ГБО. ГБО карта нормальна? Бензинова карта апріорі не дасть більше чим зашите заводом.
Свічки переставляв, катушку міняв. Помилка залишилася на третьому циліндрі. Що в нас ще залишилося на третоьму циліндрі. Правильно, Форсунка бензинова та ГБО. Може бензинова ллє? Чи газова перекачує багато? Поміняй форсунки на місцях, чи перейде помилка.
У мене у 21 році старі форси газу начали травити в колектор і машина дуже тяжко заводилася, особливо якщо довго стояти.
Взяв переставив форси газу у блоці 4-х (благо розбірний був) місцями з проблемним номером циліндра на інший і помилки перелізли на інший клапан. А стояли золоті Лендорензо, замінив на Стаг.
А все чому, газ підтравлював через форси і забагачував суміш в колекторі. Поки машина не прочихається, не хотіла нормально заводитися. Правильна суміш палива і повітря необхідні, вліво-вправо і вже питання з пуском. Цей коридор має певну ширину, ідеально по центру.
Та і взагалі, підсоси повітря на третому циліндрі... Де трубки від форсунок газу приходять, перехідники у колектор. Я коли шукав підсоси на твінпорті, то познаходив такі цікаві мікромісця... Патрубки газу на тріщини і т.д.
Рекомендую взяти стетоскоп, зняти клапан, що прикладають до тіла і підсовувати трубочку до місць ймовірних підсосів. Свистить добре, можна і силіконову трубку до вуха 8-12мм, також чутно. Метод акустичного дослідження. А ролики як шурхотять, форси торохтять. Старий дідовський метод на вібрацію з металевою палочкою до вуха. Ще Бетховен так рулив коли постарів.
baton45,
Так ,машина на відосі, моя.
За відповідь
Заїду до газовщиків.... нехай подивляться, може я шось наробив - бо тиждень тому міняв прокладку клапанної кришки(сам) а вона погано знімаеться , може зачипив газові ворсунки(((((
..доречі, настройку газу побили два тижні тому....
Изменено: ziMen, 16 Май 2024 - 16:49
Nil admirari !!
Опубликовано 16 Май 2024 - 21:39
По форсам майже неймовірно щоби форса бензину і газу були однаково проблемними. На програмці ГБО можна на ходу активувати роботу конкретних циліндрів з вибором форсунок газових чи бензинових. Порівнювати рівність холостого ходу так би мовити. Газовики це знають. Та і взагалі.
Изменено: baton45, 16 Май 2024 - 21:44
Опубликовано 22 Май 2024 - 06:07
Побувак у газовщиків..
Пошабашила 3 форсунка...
IMG_20240521_142141471.jpg 107,29К 25 раз скачано
Поміняли на
IMG_20240521_205533791.jpg 156,25К 25 раз скачано
...подивимось якбуде....
Дякую за поради...
Nil admirari !!
Опубликовано 11 Июнь 2024 - 16:26
Доброго .....
https://youtu.be/7Ux...uhPI_o9mImXRVtf
підскажіть, чи правильно працюе клапан картерних газів?
Кришка присасуеться ( і мені здаеться шо надто сильно)....
Але мотор не міняе звуки при відкриванні..а кажуть шо повинен ((
масла, з пробігу 5000, вже 1,5 л ((((
Почали вискакувати ропуски запалювання в 4му горшку(((
Свічка, 4того мокра( наче як перелив) інші -норм , хоча двигун торохтить шо на газу, шо на бензині(((
..шось цей мотор мене вже за..бав((((
Nil admirari !!
Опубликовано 11 Июнь 2024 - 21:20
Але мотор не міняе звуки при відкриванні..а кажуть шо повинен ((
в мене майже глохне, потім вирівнюється, кришку теж присасує, але не сильно
також коли щуп масляний дістаєш теж трохи міняє звук, навіть якщо по компу глянуть то корекції міняються при цих маніпуляціях.
Опубликовано 09 Август 2024 - 22:39
Як це визначили?
Як це визначили?
воздухом в обратку подули і з патрубков посипався пісок... потім розібрали двигун.... в четвертому горшку лопнуло маслосьемне кільце....пошкрябало стінки горшка....на вихідних клапанах ( на фасках) задіри.... маслонасосні шестерні всі подряпані... за те , чі був "пісок" в піддоні не казали ( мабуть не дуже придивлялись)...
якось так...
Nil admirari !!
Опубликовано 10 Август 2024 - 08:40
воздухом в обратку подули і з патрубков посипався пісокСорри. Переклади, будь ласка.
Куди подули? З яких патрубків?
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Август 2024 - 13:06
Оригінальний метод, але ідіотський
можливо....
капіталку зроблено - ...тому буду обкатувати. з надіею, шо все бу Ок
Шо з помилкою робити? таку штуку ставити? Перепрошивати треба??
Підскажіть
Изменено: ziMen, 10 Август 2024 - 13:12
Nil admirari !!
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых