Опубликовано 06 Март 2023 - 09:40
Я тут з 2011, можна б було і не писати нічого. Але трохи кумедно вийшло.
В 2011 отримав ВУ і десь з травня почав шукати авто. Спочатку намагався вибрати серед омег, вект та астр, тоді і зареєструвався тут. В серпні заглянув сюди, написав статус «вибираю»… і через чотири дні купив дальнього родича опелів Ланос 1.6, причому на початку серпня жодних ланосів не розглядав.
Після цього заглядав сюди ще, спілкувався з харків‘янами, навіть знайшов СТО на якому деякий час обслуговував лань. Ще тусив на ХАК, автотім (теж харківському). Але з часом Ланос-клан затягнув.
В грудні 2021-го зірки так склалися що зміг реалізувати давню мрію купити нове авто. Знов купив не те що довго дивився весь 21-й рік: Мокка потрапила в шорт-ліст десь в листопаді-грудні. Вже рік катаюсь та насолоджуюсь: майже все як хотів.
І тут згадав що колись давно я вперше зареєструвався саме в Опель-клубі
Вэлкам конечно-же, но то что ты тусил на хаке чести тебе не делает!
Эта организация, созданная её основателем битком для достижения личных политических целей (электорат), очень паскудная! Мало того что они там гнbли у себя внутри, так они ещё и умудрялись сюда запрыгивать и пытаться обличить опелеводов (за что естественно отгребали по полной)! хак это не автомобильная тусовка, а наоборот сообщество сэкономить на затратах на машину вплоть до неезды на ней! Они хвастаются там тем, кто меньше раз в году мыл машину, как пример!
У нас тут по другому! Такая "экономия" здесь не работает!
Вэлкам ту зе клаб, становись лучше и будь самим собой!
Изменено: VLR, 06 Март 2023 - 09:41
"Путь праведника усеян деяниями злодеев и тиранов, и он тяжко согрешил, совершая над ними свое мщение. Блажен тот, кто именем доброй воли показывает, как пастырь, несчастным и слабым путь к счастью, ибо он и есть истинный пастырь и защитник братьев своих. И совершу над ними мщение ,наказаниями яростными и узнают, что я Господь, когда совершу над ними свое мщение."
(Книга пророка: Иезекиля. глава 25, стих 17)