paa,
Настільки все пох,що і ночами шипи спать не дають...
Та да, от розмірковую чи не взяти шипи на пробу
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 06:33
Та да, от розмірковую чи не взяти шипи на пробу
Яка залізна сила волі...І не хотів бухнуть,а випив...)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 06:55
sapphir,
Природа має свою циклічність...Ще щоб через пару років не міркувати де дідового кожуха брать...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 10:14
а шо по краще, коштує багато для експеріментів .Ти б хоч написав шо пачьом...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 10:59
paa, за середню ціну якраз нокіани рускіє, тому тестувати можна донехочу (ціна +- 1500 грн штука). Я б мав де тримати колеса купив би 2 комплекти на зиму, в разі потребм знімав би єврозиму ставив би шип (діла на 20 хвилин). Але генералісімус сказав, що або я або ще 4 колеса в хаті)))
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 11:08
Rek, питання стояло по іншому - я і дружина або я і 4 колеса)
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 13:14
за середню ціну якраз нокіани рускіє, тому тестувати можна донехочу
Пишуть,що раасеюшкіна нокіан стирається швидше.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 16:37
Ти б хоч написав шо пачьом...
Шо від гугля відімкнули?
paa, за середню ціну якраз нокіани рускіє, тому тестувати можна донехочу (ціна +- 1500 грн штука).
В твоему розмірі так, а моему 215/60 16 самий дешевий бюджетний Нордман 2200-2300 да і не хочу рашенське, середній це Bridgestone Blizzak Spike-02 за 2600-2800 а він в тестах не дуже, а шось краще то вже 3200-3800.
Навіть якщо взяти близький розмір 205/65 16 то буде не на багато дешевше.
Пишуть,що раасеюшкіна нокіан стирається швидше.
І кажуть шипи з неї дуже вилітають.
Изменено: paa, 29 Сентябрь 2021 - 16:38
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 20:42
Шо від гугля відімкнули?
При чому тут Гугль???
ти ж для себе дивишся-маєш якісь орієнтири...
Bridgestone Blizzak Spike-02 за 2600-2800
приблизно так і розраховував,коли брав у червні по 2кгрн/колесо...,
правда за бортом було +35))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 09:58
приблизно так і розраховував,коли брав у червні по 2кгрн/колесо...,правда за бортом було +35))
Ти ж брав спайк 1 лохматого року, я теж думав на таку халаву наскочити (була ціна за 1600 з шипом), але не зрослося
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 12:44
Ти ж брав спайк 1 лохматого року, я теж думав на таку халаву наскочити
Я не брав "лохматого року",і не наскакував на халяву,а брав те,що було в наявності зараз на зараз...
Брав тому,що зносив попередню гуму і не люблю заскакувати в останній вагон і готуюсь до сезонів завчасно.
Те що гума 19року-мені не холодно не жарко.
Альтернативи та ще щоб була наразі в моєму розмірі,та ще й по 2кгрн за японське колесо...,тупо нема.
Купуючи в червні колесо за 2кгрн...було зрозуміло,що в жовтні буде 2.5кгрн мінімум...
На зекономлені кощти відпіскоструїв та пофарбував диски.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 14:42
Брав тому,що зносив попередню гуму і не люблю заскакувати в останній вагон і готуюсь до сезонів завчасно.
Ну мені не потрібно заскакувати, в мене є Bridgestone Blizzak WS70 з залишком 5-6мм, з моїми маленькими пробігами в зимку вистачить ще на 1-2роки
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых