а биліннік я
Не просто биліннік,-а рєчистий!
Тебе за язик ніхто не тягнув порівнювати всесезон з зимою...
Навіть не знаю кому з вас віддати пальмову гілку першості?
Серхе за МТ на ожеледиці чи тобі за всесезон по снігу)
Опубликовано 01 Ноябрь 2023 - 18:31
а биліннік я
Навіть не знаю кому з вас віддати пальмову гілку першості?
Серхе за МТ на ожеледиці чи тобі за всесезон по снігу)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Ноябрь 2023 - 19:17
А шо тебе не влаштовує, я ж не казав шо вона краще, а якщо в тебе склероз, то нагадаю цитатою
буде вона грести сніг, не дуже гірше зимки,
Хто з нас рєчистий видно не озброєнним оком
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 01 Ноябрь 2023 - 21:01
А шо тебе не влаштовує, я ж не казав шо вона краще,
Ну...,ще ж не вечір....
Можливо будуть ще якісь перли достойні Пулітцерівської премії...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 07:33
у мене клієнт на прадо....
Зробив ДТП взимку на всесезонці.Не значе,але зробив....
Більше казок про всесезонку не розповідає і вдягає гуму по сезону.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 09:15
у мене клієнт на прадо....
Зробив ДТП взимку на всесезонці.Не значе,але зробив....
Більше казок про всесезонку не розповідає і вдягає гуму по сезону.
Тю, власники такіх джипів, майже зажди вважають своє авто супер каром для зимової їзди якщо не на літі, то на всесезонці точно і всі мають таку думку до першого дтп, чи польоту в кювет, або як як у мне є знайомий, якого розврнуло на 180 градусів.
І таих довбнів ти порівнюєш з поміркованим "пенсіонером" Андре?
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 11:04
Знайомому на зимовій шиповці якось дерево дорогу перебігло.
Тепер шукає ще зимовішу зиму.
Я зажди казав, шо гума, то тільки інструмент, якщо в голові нема клепки, то ніяка супеер гума і шипи не допоможуть, ток само і навпаки, з розумом можна і на всесезонці їздити
Ні, ну я хоч і пенсіонер, але ще о-го-го... Лікар, коли тиск поміряв, так і сказав "О-го-го!!! "
Це тобі в "Хвастаюсь"
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 11:10
Колись давно вчився їздити на Москвичі, по льоду на прикатаній літній долоньки трохи пітніли)Я зажди казав, шо гума, то тільки інструмент, якщо в голові нема клепки, то ніяка супеер гума і шипи не допоможуть, ток само і навпаки, з розумом можна і на всесезонці їздити
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 11:14
Колись давно вчився їздити на Москвичі, по льоду на прикатаній літній долоньки трохи пітніли)
Ну тоді літньої не було, був единий протектор, який і всесезонкою по нинішніх часах і не назвеш, але якось їздили
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 11:45
Колись давно вчився їздити на Москвичі, по льоду на прикатаній літній долоньки трохи пітніли)
Ну тоді літньої не було, був единий протектор, який і всесезонкою по нинішніх часах і не назвеш, але якось їздили
М-145, якщо свезе - МИ-166, потім БЦ-20 з'явилась, якщо ще зашипувати - взагалі король на будь-якому покритті...
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 12:59
М-145, якщо свезе - МИ-166, потім БЦ-20 з'явилась, якщо ще зашипувати - взагалі король на будь-якому покритті...
БЦ-20 то вже пізніше в звичному нам 175/70 13, а до того було всякого гімна и-151, ия-170 , навіть зимня аи-168у Снежинка яка більш схожа на офроуд
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 13:32
Опубликовано 02 Ноябрь 2023 - 13:47
Ага)Зате на все життя залишається відчуття авта як одного цілого з тобою, момент зриву в занос відчуваєш вестибулярним апаратом за пів-секунди до самого заносу...
Изменено: bazl, 02 Ноябрь 2023 - 13:48
Опубликовано 03 Ноябрь 2023 - 06:20
І таих довбнів ти порівнюєш з поміркованим "пенсіонером" Андре?
Складається враження,-що навколо тебе одні довбні,вагіноболи,фантазери...
Насправді,третій справа-товариш Хрущов
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Ноябрь 2023 - 10:42
Складається враження,-що навколо тебе одні довбні,вагіноболи,фантазери...
Дурнів на світі мало, але розставлені вони так грамотно, що зустрічаються на кожному кроці!(с)
Насправді,третій справа-товариш Хрущов
А перший з ліва хто?
Изменено: paa, 03 Ноябрь 2023 - 10:43
Опубликовано 05 Ноябрь 2023 - 08:51
А перший з ліва хто?
Класика
Радянські часи....
М.С. Хрущов присутній на відкритті нового свинокомплексу.
Визначна подія-фото де Хрущов стоїть в загоні з свинями,з репортажем повинні вийти на перших шпальтах передовиць...
Стаття готова-кореспондент думає який підпис зробити під фото:
-"тов.Хрущов посеред свиней"?.
-"Свині навколо тов.Хрущова"?
На ранок газета вийшла з підписом під фото,-"Третій справа тов.Хрущов"....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Ноябрь 2023 - 16:20
всім привіт. чи є відгуки стосовно шин мейд ін чайна?
звісно що якійсь брендова краща, але й різниця в ціні в 2-3 рази....
Була розмова нещодавно, правда про брендові шини вироблені в Китаї, але у нормального Китаю, ціна не дуже то і відрізняється
Зараз продають Goodyear UltraGrip Ice+ зроблений в Китаї, гарний варіант ціна-якість, глянь в своєму розмірі
Думаю над зимовою резиною. Хтось мав справу з преміум брендами, зробленими в Китаї? Дуже гарна ціна зараз на Goodyear UltraGrip Ice+ 215/55 R17
Через несподіване погіршення погодних умов, змушений був (2 роки тому) купити в Німеччині різноширокий комплект KUMHO на своє авто виробництва China… R18. Минулу зиму також відкатав на них (авто задньопривідне) - жодних зауважень. Торгував цими шинами, до речі, офіційний дилер моєї марки авто.
Лемберг, Вже сьогодні купив, побачимо.
Може відпишеться по враженням
Опубликовано 23 Ноябрь 2023 - 17:05
всім привіт. чи є відгуки стосовно шин мейд ін чайна?
звісно що якійсь брендова краща, але й різниця в ціні в 2-3 рази....
3 рік їжджу на зимовій китайській гумі. Просто хотів, щоб вона була новою і з нормальним протектором. Тому при не значних фінансових вкладеннях вибір падав саме на Китай. Цього року просто оновив пару передніх коліс.
Жодного разу не застряг ніде, траса Рівне-Київ - завжди все ок було. Балансування норм, боковина хороша.
Изменено: Tank89, 23 Ноябрь 2023 - 17:08
Опубликовано 23 Ноябрь 2023 - 18:28
3 рік їжджу на зимовій китайській гумі. Просто хотів, щоб вона була новою і з нормальним протектором. Тому при не значних фінансових вкладеннях вибір падав саме на Китай. Цього року просто оновив пару передніх коліс.
Жодного разу не застряг ніде, траса Рівне-Київ - завжди все ок було. Балансування норм, боковина хороша.
який бренд?
Була розмова нещодавно, правда про брендові шини вироблені в Китаї, але у нормального Китаю, ціна не дуже то і відрізняється
Зараз продають Goodyear UltraGrip Ice+ зроблений в Китаї, гарний варіант ціна-якість, глянь в своєму розмірі
Може відпишеться по враженням
поки що вивчаю питання, але в моєму розмірі 245\50\20 різниця виходить щось з бренду - приблизно 40к комплект, щось з китаю -17к комплект. вот і думаю....
сьогодні заїхав на пару шиномонтажів, нарекомендували два бренда з власного досвіду користування, подивимося
Опубликовано 23 Ноябрь 2023 - 18:44
поки що вивчаю питання, але в моєму розмірі 245\50\20 різниця виходить щось з бренду - приблизно 40к комплект, щось з китаю -17к комплект. вот і думаю....
Так в цьому розмірі і вибір не шикарний, з такою різницею в ціні я би брав Китай, такі великі розміри досить часто бачу китайські
Опубликовано 24 Ноябрь 2023 - 09:37
який бренд?
Зараз в мене пара Аплюс і Даблстар. Останні трішки м'якші і більш валкі на дорозі. Але я 150 не ганяю, тому мені норм.
Ще їздив на авто де стояли всі Тріангл - теж сподобалось.
Дійсно на авто де шини великого розміру дуже часто зустрічав Тріангл, Капсен - багато шиномонтажників іх рекомендують.
Изменено: Tank89, 24 Ноябрь 2023 - 09:45
Опубликовано 12 Июнь 2024 - 17:35
Вибираю нову зимку, є цікава пропозиція Nokian Hakkapeliitta R5 215/60 R16 99R XL - 4 275 грн фінка 22р випуску, по тестах на льоду і снігу рве майже всіх, але не дуже на мокрому асфальті і дуже м'яка, може швидко стиратись.
Може хтось вже юзав і має шо сказати?
А може забити на новинки і взяти Goodyear UltraGrip Ice+ 215/60 R16 99T XL - 3660грн Китай 23р, або
Goodyear UltraGrip Performance+ 215/60 R16 99H XL - 4320грн судячи з ціни не сама свіжа
Изменено: paa, 12 Июнь 2024 - 17:36
Опубликовано 12 Июнь 2024 - 17:43
Може хтось вже юзав і має шо сказати?Боковина м'яка, шишки забезпечені
на льоду і снігу рве майже всіх, але не дуже на мокрому асфальті
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 12 Июнь 2024 - 20:16
Такой же вопрос)215*60 - чого мають бути гулі?
Я долго юзал R2: снег мокрый сухой асфальт все прогнозируемо и комфортно,на льду пару раз выезжал на середину перекрестка под стрекот АБС, надо внимательно. Износ хз, у меня пробег 95 % был город комплект жил на таксоне 4 года .,Фрикционки на льду за очень редким исключением на уровень шипованых поднимаютс. в R5 конечно же характеристики улучшены тут и к бабке не ходи. Сугубо имхо Нокиа - Зе бест.Вибираю нову зимку, є цікава пропозиція Nokian Hakkapeliitta R5 215/60 R16 99R XL - 4 275 грн фінка 22р випуску, по тестах на льоду і снігу рве майже всіх, але не дуже на мокрому асфальті і дуже м'яка, може швидко стиратись.
Може хтось вже юзав і має шо сказати?
А може забити на новинки і взяти Goodyear UltraGrip Ice+ 215/60 R16 99T XL - 3660грн Китай 23р, або
Goodyear UltraGrip Performance+ 215/60 R16 99H XL - 4320грн судячи з ціни не сама свіжа
Не обязательно твёрже, я так понимаю корд усиленныйВсюди ХЛ, боковина має бути твердіша плюс
Опубликовано 13 Июнь 2024 - 12:24
Фрикционки на льду за очень редким исключением на уровень шипованых поднимаютс. в R5 конечно же характеристики улучшены тут и к бабке не ходи.
Фины вроде делали ее тест с бюджжетными шиповками, так на льду она лучше
Опубликовано 13 Июнь 2024 - 13:14
В наші теперішні зими думати про лід, сніг? Ще й на максимальній ширині самої гуми для даного авто? Так обговорюєте ніби на 100+ будете на круговий рух влітати ...
Ну теоретично, чого б і ні, просто зараз така ситуація з ціною на зимку, шо бюджетні Тігари, Баруми, Нексени і тд,не сильно дешеве більш брендових варіантів
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых