Є думки залишити батькові,
Теж варіант, але я так і не зрозумів навіщо ти вліз у цей проект, в 17 інсігніі вже були доступні.
Опубликовано 18 Ноябрь 2020 - 19:16
Теж варіант, але я так і не зрозумів навіщо ти вліз у цей проект, в 17 інсігніі вже були доступні.
Опубликовано 18 Ноябрь 2020 - 19:56
Доступні? Для кого як. Вони і сьогодні стартують від 8тис, а в 2017? 8 тис не в кожного є. Тим більше в тих, хто бере овб 98 року за 4к, явно 8 тис не валяються.
Ну ти ж не за 4 брав, судячи з цього:
В машине лежит больше 7000 за моих 3 года, если 4 мало, можете за 7 взять))
тобі її подарували може треба було зважено підійти до питання вибору авто, що б не викидати бабло на вітер, як кажуть "ми не настільки багаті, що б купувати дешеві речі"(с)
Изменено: paa, 19 Ноябрь 2020 - 00:46
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 01:32
Ну ти ж не за 4 брав, судячи з цього:
тобі її подарували може треба було зважено підійти до питання вибору авто, що б не викидати бабло на вітер, як кажуть "ми не настільки багаті, що б купувати дешеві речі"(с)
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 13:13
Коли я її брав, то виклав всі і останні. Що там було зважувати? Краще було астру ф взяти в «ідеалі»?
Потім по мірі заробляння грошей сипав у машину.
Треба було брати любе з мінімумом вкладення грошей і збирати на мрію, а не робити нове авто з двадцятирічного
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 13:18
При чому тут Логан 10го року?смешно читать, когда за логан 10 года (!!!) дают 4к и то это типа до-много.
В кожного свій шлях самурая)Треба було брати любе з мінімумом вкладення грошей і збирати на мрію, а не робити нове авто з двадцятирічного
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 21:55
То бери логан, і не смійся.смешно читать, когда за логан 10 года (!!!) дают 4к и то это типа до-много.
Треба було брати любе з мінімумом вкладення грошей і збирати на мрію, а не робити нове авто з двадцятирічного
Наверное от покупателей отбоя нет, цена вообще шара,смотри не продешеви
Опубликовано 21 Ноябрь 2020 - 23:23
итить колотить...правда 7 куе вложил???
мабуть не зря за границей такие корчи в утиль сдают...содержать дороже обслуживания процентов кредита на новую
Изменено: трой, 21 Ноябрь 2020 - 23:26
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 22 Ноябрь 2020 - 20:02
Кому вони були доступні у 17? Нормальне авто в нормальній більш менш комплектації коштувало далеко за 10 тисяч. Моя, наприклад, у 17му коштувала як раз 17 і це авто десятого року в комплектації космо+допи. А ця вектра мабуть була 3+ і як тичасовий варіант вона дуже не погана. Нажаль, вкинути потрібно було забагато, але то теж можливо були забаганки автора без яких авто їздило би так само. В мене щось схоже було з першими автівками.
Опубликовано 15 Январь 2021 - 19:31
НЕ НУ ПОКАЖИТЕ МНЕ ovb НЕ ДРОВА ДЕШЕВЛЕ ЄТОЙ
Продав в травні 2020р за 3700. ГБО -4 , робочии клімат, круіз. В рідніи фарбіЮ крім переднього крила і бампера. Потрібно було міняти вижимнии підшипник і диск щепленя.
Купляв в 2013 му , за 6500 . Вклав за 7 років 1500.
Опубликовано 15 Январь 2021 - 23:28
Имею подозрение, что если за 7 лет вложено 1,5куе - то тачка явно не в идеале.
Продав в травні 2020р за 3700. ГБО -4 , робочии клімат, круіз. В рідніи фарбіЮ крім переднього крила і бампера. Потрібно було міняти вижимнии підшипник і диск щепленя.
Купляв в 2013 му , за 6500 . Вклав за 7 років 1500.
Базар →
Продам →
Автомобили →
Opel Astra G 100Продаж Astra G 1999 рік Автор: belanser • Дата: 28 Октябрь 2024 Opel, Astra, Opel Astra и 1 еще... |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Электрика →
Opel Zafira B не реагує на газПроблеми з електрикою Автор: Gorjinka • Дата: 14 Февраль 2024 opel zafira, Zafira, Opel |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Электрика →
Opel Zafira Не працює центральний замокЦентральний замок не працює Автор: Gorjinka • Дата: 02 Февраль 2024 Opel, Zafira, OpelZafiraB |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Электрика →
Opel Zafira Не працює центральний замокЦентральний замок не працює Автор: Gorjinka • Дата: 02 Февраль 2024 Opel, Zafira, OpelZafiraB |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Масло в бачку охолодження Opel Vectra C 2.2 directПопадає масло в бачок охолодження Opel Vectra C 2.2 direct (Z22YH) Автор: nimble • Дата: 07 Сентябрь 2023 opel, vectra c, 2.2, direct |
|
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых