поїхали! Розкажеш, з якого боку правильно міни обпливсти і кацапів проженеш з Криму
Таке відчуття шо чувак з Марсу прилетів
Изменено: paa, 20 Февраль 2023 - 22:36
Опубликовано 20 Февраль 2023 - 23:08
марсіани розумніші. Я в кіно бачив)Таке відчуття шо чувак з Марсу прилетів
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 17 Июнь 2023 - 22:41
виїхати треба о 7й±, щоб в заторі не стояти і квитки онлайн придбати вартоТяжкі часи психологічно , хоча два рази в цьому році в театрі таки був .
Завтра поїдемо в Добропарк . житомирка село Мотижин . Не був , але всім раджу
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 18 Июнь 2023 - 19:44
виїхав біля десятої по дорозі заправка . атб . які там затори по житомиркі .
Ну парк , таке ... нормально , день можна потратити . Бачив місця кращі . цікавіші , ну тут теж люди стараються . Красиво .
Людей багатенько , квіти то більше для жінок , але лаванда красива , раніше такого не бачив . пляж . озеро .
Ще сподобалось що публіка пристойна . сімейний відпочинок , таких не було :
чарочку навколо вогнища пропустити, погрітись,
На один день лаванду подивитись . рекомендую , а там кому як сподобається . то можна хоч кожен день .
Цікаво що там зараз зі страусами в ясногородкі . ферма відновилась чи ні ?
Опубликовано 01 Июль 2023 - 22:52
Куми поїхали в якесь село на Івано-франківщину (цього разу без нас, бо відпустки геть не співпадають). Не сказати, щоб недалеко від Києва, але за день за бажання можна доїхати без проблем.
Була у них думка залізти на гору Піп Іван, поблукати по полонинах, відчути природу і т.д. ...
photo_2023-06-29_17-25-08.jpg 199,75К 25 раз скачано
Кажуть, що тиша і що повітря чистеньке. І природа там, ніде правди діти, поки що шикарна, навіть по фото видно.
photo_2023-06-29_22-13-50.jpg 198,87К 27 раз скачано
photo_2023-06-29_17-25-11.jpg 200,01К 32 раз скачано
Допоки ті (хтів написати, як думав, але не буду, бо матюкатися не можна, тому скажу так - ) "місцеві мешканці" не звели всі ліси під нуль і не продали деревину контрабасом до Румунії з Угорщиною.
Але ніяких магазинів, генделиків і клюбів-дискотек, так що відпочинок специфічний.
photo_2023-06-29_22-13-52.jpg 243,47К 41 раз скачано
Теплий літній одяг, міцне взуття, парасоля і вудки для ловлі форелі у гірських річках- обов'язкові.
Якщо правильно пам'ятаю, то житло за 5 ночей (великий дерев'яний будинок, другий поверх повністю) обійшовся у 5 чи 6 тис. грн, харчування домашнє триразове на домашньому молоці, вершках, сметані, салі, бринзі тощо, з лісовими грибами і домашніми овочами та винцем - 300 грн з людини на добу, але такий удар по печінці не кожне здоров'я витримає .
photo_2023-06-29_17-25-15.jpg 141,62К 35 раз скачано
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 03 Июль 2023 - 14:29
Куми поїхали в якесь село на Івано-франківщину
мабуть нічого не змінилось, тому підтверджую...
ще колись "за царя" їздив на такий здоровий відпочинок
видно ніхто нічого не змінив, шо можна тільки вітати (років мабуть 20+ вже по тому )
у спогадах додам ще гарну баню з холодною водою прямо тут в річці
(ескаватор ковшиком річку біля бані заглибив - ось тобі й басейн )
майже в кожній хаті подібний сервіс, шукати довго не доведеться
а ще зупинка біля водоспаду в яремче (все одно по дорозі),
купатися, фотографуватися...
Изменено: lame, 04 Июль 2023 - 08:41
Опубликовано 03 Июль 2023 - 22:11
А що там дійсно є форель , ще й стільки що можна вудкою ловить ?
Я був , так ловля форелі як атракціон у наповнених нею перегорожених загончиках. А щоб дика форель в річках , невже таке є ?
є. Не в кожному струмку, не дуже велика і не так щоб прямо багато, але таки вона є і навіть можна спробувати половити.
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 22 Июль 2023 - 23:19
Опубликовано 23 Июль 2023 - 16:16
Два года назад были в ЯблуныциДякую за розгорнути відповідь. Розумію що на "смак і колір..." Але в тих місцях жодного!! разу не був, не знаю як що і де.
Відпочинок планується відпочивального характеру) Не центр містечка, але і не в лісі щоб дрова збирати і від ведмедів ховатися.
Я так зрозумів і пробігшись по гуглу, що на Закарпатті тепліше має бути і погода більш стабільна?
Изменено: bzhasso, 23 Июль 2023 - 16:17
Опубликовано 24 Июль 2023 - 14:25
Ось саме Поляну і дивимося.
Подивися за пару кілометрів від Поляни територію колишнього радянського санаторію "Сонячне Закарпаття" - там зараз повно приватних готелів різних розмірів і цінових категорій. Фактично, це окреме село для туристів. Не таке, звичайно, велике, як Поляна, зате не пилючне. Поляну Квасову качають саме там, а у Поляні - Поляна Купель.
Опубликовано 30 Сентябрь 2023 - 20:15
Так , на Закарпатті сонячних днів багато .
Да Карпат можна їхати двома шляхами , дивлячись куди прямувати . Якщо до Яремчі , то дуже класно їхати через Кам'янець-Подільський , не знаю , може ти там був . Як на мене , Кам'янець то найкрасивіше місто в Україні , коли я побачив , був в дикому захваті . Місто на острові , на скелі , історичне , пам'яток та історії там безліч .
Потім тридцять км до Хотина , далі Чернівці , красиве місто , український Відень , але в тих місцях тече Дністер , сама красива наша річка . Якщо прокласти маршрут вдовж неї , отримаєш масу задоволення . Дністерські каньйони , печери , красивенні містечка , фортеці , там є на що дивитися .
І прокласти шлях до Яремчі . Я не був в Яремчі , не вистачало часу , та знаю що там дуже красиво .
Інший маршрут на Закарпаття через Львів . День-два у Львові , куди там тому Києву до Львова , потім далі .
В Сколе починаються гори , можна зробити крюк до Славського , але там більше зимній відпочинок , хоча гарно в усі пори року .
Мета перетнути перевал , за ним сонце , дорога така , що кілька разів будеш зупинятися помилуватись видами та пофоткатись . Вздовж траси в'ється Латориця , безліч колиб з чанами та форелью .
Далі я зупинявся в селі Поляна , там де Поляна Квасова , брали номер в отелі з видом на гори , і звідти їздили по Закарпаттю , ввечері повертались .Мукачево кілометрах в двадцяти , Воєводіно шикарне місце , гарячі води Косино або Берегове , партизанські місця , за там недалеко км двадцять гора друга після Говерли вже не пам'ятаю назви .
Але то були мирні часи . Зараз - не знаю .
Я недавно був в Яремче, дуже гарне мiсце, всiм рекомендую там побувати!
Опубликовано 14 Октябрь 2023 - 18:36
Цього року були з жінкою у Ворохті. 7800 за 7 днів 6 ночей зі сніданком. Номер з терасою (бо палю). За 1500 відвезли нас вдвох до Заросляка, після Говерли забрали по дзвінку. Є куди сходити і на що подивитись.
Ну почти рядом
Где отдохнуть от Киева???Примерно 30-50 км.
Намотували по 15-18 км пішки кожного дня
Я б разів три вмер би
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 14 Октябрь 2023 - 20:04
коли опиняєшся в таких місцях , то із розваг там ходьба сама популярна
8 км в день це мінімум , і пройти їх за пару прогулянок в день дуже легко . Якщо навіть хвилин сорок-пятдесят в один бік , потім в зворотній , то біля дванадцяти км на день і виходить за два рази . а в горах це робити взагалі краса . І приємно .
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых