Дорогие одноклубники!!!
Кто может что либо подсказать, посоветовать и дать телефончик???
Есть желание уехать на неделю на Десну или т.п. в частные домики.
желательно недалеко от Киева (левый берег).
буду благодарен
Опубликовано 15 Август 2020 - 15:40
Есть желание уехать на неделю на Десну или т.п. в частные домики. желательно недалеко от Киева (левый берег).
Мало інфи як само хочеться поїхать...
Самостійно,чоловічий колектив,рибаловка,відпочинок з дружиною,відпочинок сімейний з дітьми,готувати самому/з харчуванням,біля води/агротуризм,наявність/відсутність цілодобового опца-дріца-оп-ца-ца і т.д,банька з представницями слабкої статі/просто банька,газ/мангал/казан/вогнище...
І саме головне-бюджет?....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Октябрь 2020 - 19:14
Я не далеко от Киева не нашла отдых подходящий. Даже если природа и уединение, всё равно не то.
Каждый год езжу в Карпаты и нигде так не отдыхаю как там Особенно, если свой транспорт, то там столько мест объездить можно!
Если говорить всё таки о околокиевских просторах, то от м Осокорки ведёт дорога в дачный рйона. Там если проехать в глубь, то сдаются домики, если не ошибаюсь.
Поищу ссылку, если найду, то скину вместе с адрессом
Опубликовано 14 Декабрь 2020 - 17:04
Жаль что поздно, но может на следующий год будет кому полезно. В Летках, Евминке, Крехаеве есть частные усадьбы и баз отдыха. Это левый берег, как ехать через села на Остер, рядом как раз Десна. Базы отдыха там в большинстве еще советского типа. Но если поискать, можно и комфортней найти.
Опубликовано 24 Январь 2021 - 21:43
Я не далеко от Киева не нашла отдых подходящий. Даже если природа и уединение, всё равно не то.
Каждый год езжу в Карпаты и нигде так не отдыхаю как там Особенно, если свой транспорт, то там столько мест объездить можно!
Если говорить всё таки о околокиевских просторах, то от м Осокорки ведёт дорога в дачный рйона. Там если проехать в глубь, то сдаются домики, если не ошибаюсь.
Смысл отдыхать на Осокорках, тем более Днепр там не особо чистый. На Днепр нужно отдыхать ехать точно на север от Киева, но там водохранилище, а оно часто цветет
Опубликовано 09 Март 2021 - 20:01
в киевской области недалеко от Киева полно тихих прекрасных лесов с озерами. Было бы желание, а найти место всегда можно. Та даже хоть дикарем.
История и описание автомобиля Мерседес-Бенц S-класса http://www.mercedesman.ru/S-Class Mercedes-Benz S-Class — полноразмерный представительский автомобиль
Опубликовано 11 Март 2021 - 12:40
Анатолий Мещеряков, GrEgoriy28, чи ще який новостворений акаунт, я ще довго буду чекати на рекламу цього самого місця де треба відпочити?
Опубликовано 12 Март 2021 - 08:55
-akaDemik-,
Якщо чел рекламує відпочинок у лісах біля озер,дикуном-то яким чином тут угледіти рекламу?Чи очікується адреса магазина з туристичним спорядженням?
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 12 Март 2021 - 12:02
Юстас, ти мене давно знаєш, як і я тебе, а от рекламні боти особливою фантазією не відрізняються
а я звичайно за приємний відпочинок біля річок/озер
до речі, по темі:
восени хотів розім'яти кістки та поїхати спінінг покидати, взяв спорядження, термос з канапками, домашні також виявили зацікавленість, тому вони також сіли у авто, далеко не хотів їхати, проклав маршрут і наткнувся на "хатинки" біля річки https://www.google.c...3m1!1e3!5m1!1e1
там де намальована дорога, її вже не має, кинули стовп поперек дороги й довелось робити крюк...а хатинки там побудовані мабуть нелегально, дуже близько до води і парканами прохід обмежений
Опубликовано 12 Март 2021 - 13:12
там де намальована дорога, її вже не має, кинули стовп поперек дороги й довелось робити крюк...а хатинки там побудовані мабуть нелегально, дуже близько до води і парканами прохід обмежений
Валкам ту юкрейн...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Апрель 2021 - 01:16
Да домики сейчас уже практически везде найти можно.Я не далеко от Киева не нашла отдых подходящий. Даже если природа и уединение, всё равно не то.
Если говорить всё таки о околокиевских просторах, то от м Осокорки ведёт дорога в дачный район. Там если проехать в глубь, то сдаются домики, если не ошибаюсь.
Опубликовано 29 Апрель 2021 - 06:44
Да домики сейчас уже практически везде найти можно.
Шановні співввітчизники-бережіть природу-мать вашу!Відпочивайте на курортах Турції,Єгипту,Тайланду))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Июнь 2021 - 12:15
В Чернигов не пробовали съездить ????
це приблизно на 100 км далі, від того що хотів автор теми
Опубликовано 09 Июнь 2021 - 18:04
Мы вот мотались за 500 долларов в Турцию (типо 5 звезд, но по факту 3.75 их твердая оценка). Просто есть с чем сравнивать, раньше и по 2000 за 2их мотались в хороший отель.. но за неделю - 500 долларов, отличное море, аэропорт рядом что в Киеве, что в Турции (1.4 час ехать)... вообще в стране не рассматриваю.. в прошлом году ездил в Кирилловку - оставили за 7 дней - 500 долларов + дорога, вообще не впечатлило.. ребенок еще и ветрянку подхватил..
Опубликовано 09 Август 2021 - 16:49
Можу здати місце... Попереджаю сам не був, але в мене вже пів містечка туди зїздило, це при тому що від нас туди топити таки далеченько. Шукайте через гугл мапс " Голубі озера, Чернігівська область" Відгуки хто був, кажуть що чудово.
Особисто був 2 рази, останній раз місяць назад і тільки тому що ночував у Чернігові, від Києва це 200км в одну сторону. Що сказати, місце дійсно цікаве, але народу там у вихідні, як під час свят на майдані, хоча знаходиться недалеко від кордону з Білоруссю. Доїхати туди можна тільки на своєму авто, пів озера огороджено під "бесідки" в оренду та приватний пляж з ресторацією, інша половина, поставили при в'їзді шлагбаум та збирають данину по 25грн. за авто + по 25грн. з кожної людини хто сидить у авто. Взагалі не було би проблемою, якби не кількість туристів, автомобілів та наметів з мангалами з високою щільністю. Біля озера у цьому наметовому містечку ґрунтова дорога з великими коріннями, щоб знайти місце припаркуватись треба постаратись, але перед з'їздом на ґрунтову, йде асфальтована дорога, де також можна припаркуватись на узбіччі та пройти пішки до пляжу
Опубликовано 17 Август 2021 - 10:08
Можу здати місце... Попереджаю сам не був, але в мене вже пів містечка туди зїздило, це при тому що від нас туди топити таки далеченько. Шукайте через гугл мапс " Голубі озера, Чернігівська область" Відгуки хто був, кажуть що чудово.
ребята, мочи в голубых озерах больше чем воды, однажды барышни меня уговорили поехать туда отдохнуть с ночевкой, когда приехал сказал им, если хочете выходите отдыхайте, а я поеду в другое место, после посещения Днепра, про эти озера никто не заикается уже лет 5)
Опубликовано 18 Август 2021 - 05:45
Декілька разів відпочивав в с.Пірново (вишгородський район) на базі відпочинку. Поруч Десна.
Да,рибка там гарно половлюється...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Август 2021 - 12:05
що за база? Можно назву/координати?Декілька разів відпочивав в с.Пірново (вишгородський район) на базі відпочинку. Поруч Десна. Бази відпочинку в сосновому лісі, житло на будь-який смак. Мангал, риболовля, купання/засмагання, прогулянки лісом. Від міста на тиждень точно можна відпочити.
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 18 Август 2021 - 13:17
дякаБаза відпочинку "Восход", мабуть найбюджетніший (савдепівський варіант) в тому краї. Але поруч є бази кращі та з харчуванням (гугліть).
Опубликовано 20 Февраль 2023 - 19:27
поїхали! Розкажеш, з якого боку правильно міни обпливсти і кацапів проженеш з КримуПопробуйте к морю поехать. Это дальше, чем просто в Киеве, но зато точно отдохнете и душой и телом.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых