подозреваю что где-то кровью накапало.
А, точно.
Опубликовано 16 Сентябрь 2020 - 19:20
А, точно.
Не розумію твого сарказму. Якщо маєш шо сказати, то скажи. Я ж не на продаж машину виставив та намагаюсь щось скрити, до чого цей сарказм?
Спілкувався з різними людьми, що займаються пригоном авто із штатів. При наявності капель крові в салоні, обов'язково вказується Biohazard/Chemical.
Не факт що саме це. Ти запитав мене в надії, що я дзвонив в страхову компанію, яка виставила авто на продаж, і дізнавався подробиці з приводу пошкоджень та стану авто? Я бачив ті самі 10 фотографій, що й ти
Опубликовано 17 Сентябрь 2020 - 10:58
Подходит, но некоторые позиции такие как передний усилитель бампера, есть нюансы.scenium, а кузовщина и безопасность с инсигнии подходит? или надо со штатов заказывать?
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 25 Ноябрь 2020 - 15:42
Изменено: Lightman, 25 Ноябрь 2020 - 15:43
Опубликовано 25 Ноябрь 2020 - 20:28
Вот нравится TourX, но эти все ожидания, ремонты, конечно не для слабонервных...
https://www.copart.c...red-ga-savannah
Пробіг солодкий...Якщо лонжерони цілі,то ремонту не багато при наявності з/ч...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Ноябрь 2020 - 09:38
Ну по запчастям не должно быть проблем ,у поляков сейчас на Insignia B уже всё есть...
Якщо є на чому їздити, то чому б і не погратися в конструктор? Тим паче, якщо на виході очікується те, чого бажаєш.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Ноябрь 2020 - 21:36
Сьогодні мій прибув у Київ. Попередьньо, ніяких додаткових пошкоджень не виявлено. Навіть до радіаторів не достало, антифріз на місці.
Завелась з пів оберту, не зважаючи на те що простояла декілька місяців. З помилок лише спущені колеса та аірбег світяться.
В понеділок будуть знімати передній бампер, тоді точно буде видно чи є сховані пошкодження.
Вже на СТО:
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 09:46
Бывают на разборках, но чаще всего на дорестайл. Есть люди, возят новые. Я заказал новую, потому как у меня руль коричневый (редкий), на разборке долго искать...
Є нарід,що займається відновленням подушок.
При потребі-контакт в лічку...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 11:28
Юстас, дякую, але то мабуть є сенс відновлювати бокові подушки/шторки, або пасажирську подушку. Рульову розріває і зробити так, щоб не було видно, навряд чи вийде. Та й ціна нової не космічна, так що буду ставити нову.
Изменено: scenium, 29 Ноябрь 2020 - 11:28
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 12:07
Юстас, дякую, але то мабуть є сенс відновлювати бокові подушки/шторки, або пасажирську подушку. Рульову розріває і зробити так, щоб не було видно, навряд чи вийде. Та й ціна нової не космічна, так що буду ставити нову.
холіварити не буду-нова,так нова.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2020 - 08:20
Сьогодні мій прибув у Київ. Попередьньо, ніяких додаткових пошкоджень не виявлено. Навіть до радіаторів не достало, антифріз на місці.
Завелась з пів оберту, не зважаючи на те що простояла декілька місяців. З помилок лише спущені колеса та аірбег світяться.
В понеділок будуть знімати передній бампер, тоді точно буде видно чи є сховані пошкодження.
Вже вдома:
Вчора пройшов сертифікацію і поставив на облік.
Залишилось дочекатись нової подушки безпеки водія (на наступному тижні має приїхати).
Поки дуже задоволений машиною. На порядок комфортніша ніж Вектра С навіть на 18-х дисках. Шумоїзоляція теж краща.
В порівнянні з Вектрою, тільки освітлення гірше.
Реально не вистачає підсвітки поворотів. Якби не планував через місяць продавати Бьюіка, то поставив би АФЛ фари від Інсігнії.
Гараж →
Выбор авто →
Opel Insignia 1.6CDTIПосоветуйте универсал свежий Автор: Deefrag • Дата: 14 Июнь 2023 CDTI, diesel, дизель, Insignia |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Власники, допоможіть з вибором Opel Insignia AАвтор: boya2007 • Дата: 31 Март 2023 Insignia |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Отзывы владельцев авто →
Vauxhall Insignia 2.0 CDTIАвтор: TPAKTOPICT • Дата: 29 Март 2023 Insignia, CDTI |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю Webasto / Eberspacher на Opel Insignia AWebasto Автор: InfikUA • Дата: 18 Февраль 2021 Webasto, Eberspacher, Insignia |
|
||
Базар →
Куплю →
Куплю ПАТРУБОК InsigniaАвтор: InfikUA • Дата: 05 Сентябрь 2020 insignia |
|
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых