а що там корея? про корейців ти забув
Изменено: Шусман, 21 Июнь 2024 - 05:41
Опубликовано 22 Июнь 2024 - 21:56
Я думаю, що в нашій групі всі команди наберуть по 4 очки
Україна, наприклад, перемагає 1:0 Словаччину і грає внічию 1:1 з бельгійцями.
дуже гарно! - вгадав (передбачив), але, пам'ятаючи про 0:3, ми на 4-ому місці...
хоча вважаю, шо ми програєм бельгійцям, а
словаки переграють румунів :(
Изменено: lame, 26 Июнь 2024 - 14:49
Опубликовано 23 Июнь 2024 - 15:31
хоча вважаю, шо ми програєм бельгійцям, а
словаки переграють румунів :(
шанси є, в бельгійців двоє травмовано, плюс в наших на один день більше відпочинку, і румуни знатно вимотали бельгійців, думаю могло бути і 2:2. Головне настрій, як Ребров підготує в цьому плані збірну. На рахунок Трубіна, зі словаками він не помилився. Тільки перемога над Бельгією . По іншому румуни і словаки розписують нічию , а нам нічия не допоможе . Різниця - 2 . І останнє місце у групі .
Опубликовано 24 Июнь 2024 - 11:36
Опубликовано 25 Июнь 2024 - 09:05
вчора мені цей матч сподобався. Було враження що буде нічия, і до фінального свистка чекав коли італійці зрівняють рахунок.
За своїми емоціями, гра гідна Фіналу) Модрич ще трохи ї з'їв би футболку на лаві запасних. Дуже вболівав за "картатих", не зрослось, нажаль.
Изменено: figarey, 25 Июнь 2024 - 09:06
Опубликовано 26 Июнь 2024 - 21:46
Довбик повинен був падати якщо його торкаються у чужiй штрофной площадке . Могли бы тогда с пенальти забить такой необходимый гол.ти знав (с) :)))
словаки з румунами навіть результативну нічию намалювали, "тіпа баратьба всє діла"...
Поставили ?Румунія надасть Україні систему ППО Patriot, — рішення прийняла Рада нацоборони, яку очолює президент Йоганніс.
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 football, американський, НФЛ, NFL и 6 еще... |
|
||
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 football, FIFA, World, Cup, ФІФА |
|
|
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 football, UEFA, УЕФА |
|
|
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 football |
|
|
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Мы на ЕВРО 2016!!!Автор: Limon_s • Дата: 17 Ноябрь 2015 football, UEFA |
|
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых